eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Balisandy Resorts

Jalan Raya Pantai Kuta, Poppies Lane 2, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 83061 (Visa karta)

Boka nu!

Balisandy Resorts Bali - Pool Balisandy Resorts Bali - Pool Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Gästrum Balisandy Resorts Bali - Balkong/terrass
Balisandy Resorts Bali - Balkong/terrass Balisandy Resorts Bali - Balkong/terrass Balisandy Resorts Bali - Utsikt Balisandy Resorts Bali - Utsikt Balisandy Resorts Bali - Entré Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Faciliteter Balisandy Resorts Bali - Faciliteter Balisandy Resorts Bali - Restaurang Balisandy Resorts Bali - Restaurang
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 55

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,5

från 593 recensioner

Valuta för pengarna
6,9
Läge
7,5
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
6,0
Bekvämligheter på rummet
6,0
Mat/Middag
5,9
Alla omdömen (593)
Sortera efter:
Linnea B. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2015
Wierd!

Personal
6
Så himla konstigt! Det är jättelika standard i de olika rummen, vi bodde här förut, checkade ut och reste runt lite sen kom vi tillbaka och skulle checka in. Fick då ett annat rum som var MYCKET sämre än de vi hade innan. Fanns ingen kyl, badrummet var snuskigt, myror överallt och usch det var inte alls som de rummet vi hade innan. Men vi gick mer till receptionen och vi fick byta rum, faktiskt till de vi hade första gången :)
Linnea B. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2015
Mycket bra, trivsamt och fint

Personalen var super, rent och fräscht och valuta för pengarna!!!
8
Vi stannade i 4 nätter och var väldigt positivt överraskade! Jättebra frukost, trevlig personal, fin pool och städade rum.
Mons B. Familj med äldre barn Sweden, den 4 januari 2015
Fint poolområde men dåliga rum.

God frukost. Fin balkong o härlig pool.
5,3
Rummen var dåliga och ofräscha. Personalen trevlig o poolen fin. Tyvärr är stranden fruktansvärt skitig. Ingen upplevelse men vi var där endast 2 nätter innan hemresa.
Peter S. Reste med partner Sweden, den 20 december 2014
Bra läge

Poolen, läget, trevlig personal
9,3
Åk aldrig till Kuta, smutsig strand, otrevliga människor som är på som flugor. Hotellet var bra, bra restauranger i närheten.
Hannes H. Reste med partner Sweden, den 18 maj 2013
bra hotell 3 min gångavstånd kuta beach

nära kuta beach, pool,
8
Jan V. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2013
Mysigt hotell nära stranden

Poolen, personalen och det centrala läget.
7
Aqilah R. Gruppresenär Singapore, den 15 mars 2015
Good location and hotel service

Its near to the beach, hotel staffs are helpful and the hotel gave me a cosy feeling.
7,7
It was a family resort, nice place to stay if you wanna have a resort feeling. Near to the beach and other shopping places. But the toilet is quite smelly and there's crack everywhr in the bathtub. Other than that the room are comfortable.
Lee Y. Familj med småbarn Malaysia, den 13 mars 2015
Value for what you pay

Good location. Nice bar at the pool. Staff was helpful.
7,7
I am staying with my wife & a 2 years old baby. The environment are nice, the kid was happy with the pool. The location was awesome. The resort is providing the rental of motorcycle as well. It was value to stay for what you paid. I give it 6.8.
Eric M. Ensamresenär United States of America, den 1 mars 2015
BaliSandy good value and peaceful accommodation

The character of the hotel, the pool area was very Balinese and well landscaped like an oasis, everything is walking distance from the hotel including the beach, shops, mall, restaurants, clubs, bars
7,7
The stay was rather pleasant here. The rooms were nice enough, and the staff responded diligently to our needs. There is great beauty here with all the landscaping, Balinese architecture, and relaxing pool area. The staff sometimes did not have the information to help when it came to basic questions about services or places outside of the hotel like where is the nearest Internet cafe with a printer and scanner.
Ahmed Y. Reste med partner United Arab Emirates, den 7 februari 2015
Worst Hotel Ever
2,3
It was the worst hotel i have ever stayed at as it was not as expected and very dirty and smelly bathroom and i couldn't continue to stay there and about the breakfast there wasn't much to eat only egg and some other stuff

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3A06