Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Basaga Holiday Residences

Lot 69 Jalan Tabuan, Sarawak, Kuching centrum, Kuching, Malaysia 93100

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 572 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,2
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (572)
Sortera efter:
Sonja M. Reste med partner Sweden, den 23 juli 2015
Hemtrevligt

Poolen, trevliga sitthörnor, trevlig personal
7
Ett hemtrevligt hotell, dock väldigt lyhört. Ett minus att inte få maten samtidigt i restaurangen. Väldigt bra guide i Bako nationalpark som hotellet ordnade.
Klas L. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2012
En oas i staden

Toppen ställe.
8,3
vi gillade stället bra valuta för pengarna rent o prydligt, bra mat hjälpsam personal.
Tips: Goa soffor att slappa i samt gratis Wifi
Kaisa N. Familj med småbarn Sweden, den 2 januari 2011
Fint hotell, vackert, rymligt rum

Hotellet var vackert och trivsamt. Städningen var noggrann.
7
Hotellet var trevligt och vackert. En del av hotellpersonalen var väldigt hjälpsamma och trevliga, andra något "sega"/nonchalanta. Poolen var fin, hade dock gärna fått ha en liten grundare del för småbarn. Maten (vare sig frukosten eller middagen) på hotellet var vi inte nöjda med. Rummet var fint, rymligt, och städades noggrannt varje dag. Läget var ok, lite avsides, men det var enkelt att ta taxi eller promenera till centrum.
Charlotta E. Gruppresenär Sweden, den 21 juli 2010
Mer än prisvärt

Rara personalen, tysta läget, trevliga baren/restauranten, fantastiska priset
9,3
Ett perfekt ställe att starta en Borneovistelse på. Hotellet ligger en kort taxiresa från Kuchings centrum i ett mycket lugnt område, vilket gör att man kan sova ut och komma över jetlagen. Det finns en trevlig bar/restaurant med behagliga soffor att softa i, som inte bara hotellgäster utan många i lokalbefolkningen besöker kvällstid, så man behöver inte åka ner till stan för att ha ett trevligt ställe att ta en ölpå. Utflykter bokas genom receptionen och det finns gratis dator för egna Internetbokningar. Jättegullig personal, vänlig och hjälpsam. Hotellet rekommenderas varmt.
Xin Y. Gruppresenär Malaysia, den 9 maj 2016
Green Retreat
4,7
The lodge is surrounded with green which very relaxing. Our suite is just beside the pool but there is no room number or a small light at the door corridor, we can't find the room for the first night. Breakfast is not in buffet style and not many choices. Overall we enjoyed the stay at Basaga.
Anand K. Reste med partner Malaysia, den 9 maj 2016
Resort style bnb in the city
5,7
Simple, casual clean bnb in the city. Staff were great, friendly and always informative. Thanks Jerome for the lovely chat, beers and for giving me some nice ginger tuak. Restaurant serves good food , very reasonable pricing tho the waitresses could be bit more attentive. Breakfast was simple but tasty. Pool side rooms were brilliant, shaded by large trees giving a very serene surrounding. Paid about rm 130+ for my room which I thought was great value for money
Oleksii B. Reste med partner Ukraine, den 7 maj 2016
Good value for money
6
City center not far away, only 15 ringgit on taxi. Hotel has beautiful territory and great restaurant.
Muhammad H. Familj med småbarn Malaysia, den 3 maj 2016
perfect place for cosy holiday with price per qual
6
we stayed in basaga for a short while 3d2n. the experience is indeed pleasant. eventhough the location is near to the main street however the management managed to make the place cosy with its surrounding nature and wooden environment. The service is certainly polite and fast. only one comment though, i am a local malaysian muslim (not sarawakian nor from borneo, im from peninsular site (KL)) i would like to suggest a more variety in breakfast. Suggest for classic Nasi Lemak, Mee Goreng and few local dishes might help for the management to attract other visitors to come. thank you.
Ng B. Familj med äldre barn Malaysia, den 3 maj 2016
Tour to Kuching, Sarawak.
6,3
Sarawak Cultural Villsge is amazing, the show presentation is good. Overall, the visit to Sarawak is value for money.
Zailan A. Familj med småbarn Malaysia, den 2 maj 2016
Nice!
6
Nice ambience and friendly staff. Brandon was really helpful and provided useful information.
1 - 4 av 4 omdömen
Basaga Holiday Residences KuchingBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - SvitBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - GästrumBasaga Holiday Residences Kuching - EntréBasaga Holiday Residences Kuching - EntréBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - ReceptionBasaga Holiday Residences Kuching - Balkong/terrassBasaga Holiday Residences Kuching - Balkong/terrassBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från insidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från insidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från insidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från insidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från insidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från insidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från insidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från insidanBasaga Holiday Residences Kuching - PoolBasaga Holiday Residences Kuching - PoolBasaga Holiday Residences Kuching - PoolBasaga Holiday Residences Kuching - PoolBasaga Holiday Residences Kuching - FritidsfaciliteterBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurangBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurangBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurangBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurangBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurangBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/loungeBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/loungeBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/loungeBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet från utsidanBasaga Holiday Residences Kuching - UtsiktBasaga Holiday Residences Kuching - OmgivningarBasaga Holiday Residences Kuching - Omgivningar


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A07