eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Vid hamnen, Singapore 098829 (Visa karta)

Boka nu!

Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Gästrum Bay Hotel Singapore Singapore - Pool Bay Hotel Singapore Singapore - Pool Bay Hotel Singapore Singapore - Gym Bay Hotel Singapore Singapore - Gym Bay Hotel Singapore Singapore - Restaurang Bay Hotel Singapore Singapore - Restaurang Bay Hotel Singapore Singapore - Restaurang
Bay Hotel Singapore Singapore - Mat och dryck Bay Hotel Singapore Singapore - Mat och dryck Bay Hotel Singapore Singapore - Pub/lounge
Område: Vid hamnen Antal rum: 333
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 2722 recensioner

Valuta för pengarna
6,8
Läge
8,3
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (2722)
Sortera efter:
Helena M. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2015
Mycket trevligt serviceinriktad personal.

Personalen, fri minibar, läget
8,7
Mycket trevlig personal, rent, bra läge. Fin pool. Fri minibar. Har bara gott att säga. Värt pengarna.
Raymond F. Reste med partner Sweden, den 6 december 2014
Små rum

Läget, rent, ganska tyst
6
Totalt sett bra, men rummet vi fick påminde mer om en båt hytt. Planeringen var så man inte kunde öppna dörren till toaletten utan att flytta sig för att kunna öppna hela för att sängen tog emot.
Jessica T. Familj med småbarn Sweden, den 29 maj 2013
Stilfin hotell med smårum

Ren snygg och fräsch
8,3
Underbar hotell med fräscha rum och god personal bemötande
Shermin L. Gruppresenär Singapore, den 2 mars 2015
value for money

cheap, quiet, clean
7
Nice and serene
Huang M. Reste med partner Singapore, den 1 mars 2015
Love this hotel

friendly staff, cleanliness, comfort
8,3
Is was fantastic. Staff are very friendly. Very clean and comfortable room. With free wi-fi and mini bar. Definitely will go back again.
Rovinder S. Reste med partner Malaysia, den 1 mars 2015
awesomeness

service clean location
10
Rolando L. Familj med småbarn Philippines, den 1 mars 2015
My Short stay with my Family

Best Location! Best Price! Staff are very accomodating! For me it's excellent!
10
My stay tigether my family was great and excellent! I booked 2 rooms and it was perfect with complete amenities, mini bar is free of charge. Staff are very nice especially Amy who attended my booking and shes very accomodating.
Zhenghui B. Reste med partner Singapore, den 1 mars 2015
Clean hotel in a decent location

Cleanliness, Friendly Staff & Complimentary Minibar
8
Room was clean and comfortable. Decent location as it was near to a MRT station.
Roy S. Reste med partner Indonesia, den 28 februari 2015
room to small and minim facilty of bath room

near port
4,7
Agoda
Yicun Z. Familj med småbarn China, den 24 februari 2015
Hotel for Short Stay

Free Mini Bar
6,3
The key reason that I chose this hotel is Vivo City, one of the largest shopping complexes in Singapore, which is opposite to the hotel. No much feeling about the hotel except the free mini bar.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Bay Hotel Singapore SingaporeBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - GästrumBay Hotel Singapore Singapore - PoolBay Hotel Singapore Singapore - PoolBay Hotel Singapore Singapore - GymBay Hotel Singapore Singapore - GymBay Hotel Singapore Singapore - RestaurangBay Hotel Singapore Singapore - RestaurangBay Hotel Singapore Singapore - RestaurangBay Hotel Singapore Singapore - Mat och dryckBay Hotel Singapore Singapore - Mat och dryckBay Hotel Singapore Singapore - Pub/lounge


AS-AGWEB-3C03