eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Legian, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gästrum Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närheten Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Gästrum Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närheten Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan
Område: Kuta / Legian Antal rum: 20
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

från 431 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,3
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,0
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
4,9
Alla recensioner (431)
Sortera efter:
Sophia H. Gruppresenär Sweden, den 19 november 2012
högljutt

kyl och tv
7
helt okej enkelt hotell i slutet på partygatan. mycket ljud från trafiken under natten!
Ida L. Gruppresenär Finland, den 30 oktober 2012
Perfekt läge

Bra läge, nära till allt .
5,3
Det enda positiva med detta boende är det superba läget och att det är förmånligt. Personalen kunde inte svara på några frågor, kunde dålig engelska och wifi fungerade inte. Väldigt stökigt nattetid.
Ida L. Gruppresenär Finland, den 29 oktober 2012
Bra läge

Bra läge, trevligt rum
7
Ok, personalen kunde inte så bra engelska o internet fungerade sällan! Men rummet var fint o där fanns alla bekvämligheter!
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 15 juli 2014
relaxing convenient enjoyable

location price and accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Gruppresenär Australia, den 12 juli 2014
Pleasant and good value for the money

Location,value and accessibility
6,3
See my previous reviews on the bemo corner guest house
Laurie C. Gruppresenär Australia, den 12 juli 2014
Pleasant and convenient

Value,location,accessibility
6,3
Please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 11 juli 2014
pleasant comfortable hotel

location price accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 10 juli 2014
comfortable relaxing and convenient

location price and accessibility
5,7
I enjoyed the location and easy access to trnsport and beach.Nice big room and spacious with a little balcony and view of the temple behind.Goood value for the money.
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 9 juli 2014
peaceful relaxing and pleasant

location,value,friendly staff
6
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 8 juli 2014
comfortable and enjoyable

location,value,cleanliness
6
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GästrumBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närhetenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - GästrumBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närhetenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Bemo Corner Guest House, Bali

AS-AGWEB-3A03