eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gästrum Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närheten Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Gästrum Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närheten Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 20
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

från 445 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,3
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,0
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
4,9
Alla recensioner (445)
Sortera efter:
Sophia H. Gruppresenär Sweden, den 19 november 2012
högljutt

kyl och tv
7
helt okej enkelt hotell i slutet på partygatan. mycket ljud från trafiken under natten!
Ida L. Gruppresenär Finland, den 30 oktober 2012
Perfekt läge

Bra läge, nära till allt .
5,3
Det enda positiva med detta boende är det superba läget och att det är förmånligt. Personalen kunde inte svara på några frågor, kunde dålig engelska och wifi fungerade inte. Väldigt stökigt nattetid.
Ida L. Gruppresenär Finland, den 29 oktober 2012
Bra läge

Bra läge, trevligt rum
7
Ok, personalen kunde inte så bra engelska o internet fungerade sällan! Men rummet var fint o där fanns alla bekvämligheter!
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 31 augusti 2014
convenience accessibility location

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 30 augusti 2014
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 29 augusti 2014
convenience location accessibility

qll of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews of this accomodation
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 28 augusti 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 27 augusti 2014
convenience location for value

all of the above and accessibility
6,3
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Sucipto A. Affärsresenär Indonesia, den 21 augusti 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 20 augusti 2014
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6,7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GästrumBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närhetenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - GästrumBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närhetenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Bemo Corner Guest House, Bali

AS-AGWEB-3B05