Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80361 (Visa på karta)

Boka nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gästrum Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närheten Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Gästrum Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan Bemo Corner Guest House Bali - Omgivningar Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidan Bemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närheten Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidan
Bemo Corner Guest House Bali - Strand
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 20
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 511 omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,3
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,0
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
4,9
Alla omdömen (511)
Sortera efter:
Sophia H. Gruppresenär Sweden, den 19 november 2012
högljutt

kyl och tv
7
helt okej enkelt hotell i slutet på partygatan. mycket ljud från trafiken under natten!
Ida L. Gruppresenär Finland, den 30 oktober 2012
Perfekt läge

Bra läge, nära till allt .
5,3
Det enda positiva med detta boende är det superba läget och att det är förmånligt. Personalen kunde inte svara på några frågor, kunde dålig engelska och wifi fungerade inte. Väldigt stökigt nattetid.
Ida L. Gruppresenär Finland, den 29 oktober 2012
Bra läge

Bra läge, trevligt rum
7
Ok, personalen kunde inte så bra engelska o internet fungerade sällan! Men rummet var fint o där fanns alla bekvämligheter!
Travis R. Reste med partner United States of America, den 15 maj 2015
Great value hostel in Kuta

Hot water, location, mini fridge
7,3
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Icha I. Ensamresenär Indonesia, den 20 april 2015
Clean and friendly

Clean, Good Location, Staff friendly
9,7
Friendly staff, make me feel like home. Good location. Very Recomended !!
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 18 april 2015
value budget hotel

value staff location
6,3
Please see previous reviews on this hotel
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 17 april 2015
comfort and value

accessibility value staff
6,3
Good stay as usual.see my previews reviews
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 16 april 2015
good budget hotel

location staff value
6,3
See previews reviews on bemo corner
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 15 april 2015
good budget hotel

location staff value
6
Good stay as always and value for the money.strategic location
Laurie C. Ensamresenär Australia, den 10 april 2015
good location and value

location price staff
7,3
Good as always. See my previous on bemo corner

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GästrumBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närhetenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - GästrumBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - OmgivningarBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från insidanBemo Corner Guest House Bali - Sevärdheter i närhetenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet från utsidanBemo Corner Guest House Bali - Strand

Kundrecensioner - Bemo Corner Guest House, Bali

AS-AGWEB-3A08