Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm

Knesebeckstrasse 63, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10719 (Visa på karta)

Boka nu!

Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från utsidan Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från utsidan Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Restaurang Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Restaurang Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Restaurang Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Entré Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från utsidan Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Reception Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från insidan Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Lobby Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Entré Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från insidan
Område: Charlottenburg Antal rum: 131
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 73
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,6
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (73)
Sortera efter:
Jan A. Ensamresenär Sweden, den 20 februari 2015
läget

läget priset service
8
Anmäl det här omdömet
Leena A. Reste med partner Sweden, den 31 maj 2014
Centralt och nära till restauranger.

Nära till allmänna kommunikationsmedel. Nära till restauranger och cafeer. Ligger i ett tryggt område.
5
Jag var på hotellet för ett par år sidan och det hade verkligen chanserat! Hotellfrukosten var nu mycket enkel och personalstyrkan hade minskat till ett minimum. Förra gången kände man sig mycket omhändertagen, nu flummade den lilla personalstyrkan mest runt. Maten var ok, men inte mer. Detsamma gäller maten i restaurangen, men där var personalen vänlig. Städningen av rummet var i tidigaste laget (runt 8.30). Rummet var rent men nedslitet, ljudet från gatan och korridoren hördes väldigt mycket (öronproppar rekommenderas!).
Anmäl det här omdömet
Lars-Ake S. Reste med partner Sweden, den 2 maj 2013
Fick inte det rum som jag bokat...

Läget, läget, läget
5,3
Enligt personalen fick de inte reda på att vi valt ickerökare och två sängar eftersom vi inte bokade direkt med dom.. Dåligt. Fick först ett rökrum som vi direkt sa att vi inte bokat (har allergi...). Vi fick ett annat rum, men det rummet hade bara en stor säng och inte två som jag bokade!! :(
Anmäl det här omdömet
Patrik E. Ensamresenär Sweden, den 2 augusti 2012
Läget är toppen!

Läget
8
Nära till det jag ville hinna med under mina två dagar i Berlin. Dock väldigt på rummet mot bakgården så solen ligger på hela dagen.
Tips: Ett par tvärgator ligger Meinekestrasse som blev något av en hemgata för mig. Otroligt god Currywurst. Lika bra Thai och Vietnamesisk mat inne i Lidl-gallerian bredvid och lite längre ner på gatan fanns det bästa av allt: Lanna Thai. Den bästa Thaimassage jag varit med om. Perfekt för en stel bilåkarkropp. (För att det inte ska bli några missförstånd: Thaimassage utan de kladdiga aspekter som så ofta förknippas med det)
Anmäl det här omdömet
Helmut P. Reste med partner Germany, den 1 augusti 2015
Not again

Convenience , 24/7 open , good bathroom
6
No fridge, food reheated, linen rinsed in soft rinse and made oure bodies itchy. Internet is difficult to maintain and cut off on day of leave . Lift in building too smal
Anmäl det här omdömet
Sergelen T. Reste med partner Mongolia, den 17 juli 2015
Great location am Kurfurstendamm

Clean, great location, friendly staff
9
We stayed for one night and it was a right choice to stay at this hotel. Clean, close to everything and the hotel has a parking place for those who travel by car.
Anmäl det här omdömet
Alasdair U. Ensamresenär Australia, den 4 juli 2015
Comfortable and clean without trimmings

Staff were very helpful and gave good advice about sights to see in Berlin. Location was excellent and handy for the 109 bus which runs in from Tegal airport
7,7
Very pleasant and I would use the hotel again.
Anmäl det här omdömet
Yingxin L. Ensamresenär China, den 30 juni 2015
The hotel is not bad

Location, bed, food
7,7
Anmäl det här omdömet
Lyudmila I. Ensamresenär Russia, den 30 juni 2015
good

comfort, location, cleen
10
Anmäl det här omdömet
Rohan G. Affärsresenär Sri Lanka, den 9 mars 2015
Not value for money

Nothing
5
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm BerlinBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från utsidanBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från utsidanBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestaurangBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestaurangBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestaurangBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - EntréBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från utsidanBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - ReceptionBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från insidanBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - LobbyBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - EntréBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm, Berlin

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C05