Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10789

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 109 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,0
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (109)
Sortera efter:
Svitlana K. Ensamresenär Sweden, den 28 april 2016
strategiskt läge med hjälpsam personal
6,7
Det bästa med hotellet var läge-2 min till KaDeWe, 3 min till Kajser Willhelm Kirhe, Europacenter i huset bredvid. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Dubble studio-20 kv.m.,ett stort rum, bequem badrom. Men... för hårda sängar.
Anna E. Familj med äldre barn Sweden, den 23 juni 2013
Enkelt hotel nära shopping o restauranger.

Nära tunnelbanan
7,3
Bra, varmt ute, över trettio grader o ingen ac. Varmt, okej frukost i svalt rum.
Olle G. Reste med partner Sweden, den 23 juni 2012
Utmärkt läge, trevlig personal, bra frukost,

Stora rum, nära till Kadewe
8,7
Bra service med hänvisning till p-hus. Tysta rum. Bra städning. Prisvärt. En defekt badkar-duschomställare var enda problemet. Jag har stor erfarenheter av hotellvistelser - hade arbete tidigare med upp til 100 övernattningar per år.
Restaurangtips: Det är tyvärr endast Kadewe i närheten som håller toppklass av restauranterna - de övriga är tyvärr turistfällor. Man får en känsla av att italienarna har tagit över. Det är likadant i andra tyska städer ex. Düsseldorf, som jag känner väl
Ingrid B. Gruppresenär Sweden, den 10 juni 2012
mycket bra läge

läget är mycket bra, relativt prisvärt
6,7
personalen i receptionen hade inte koll på rumstyperna, vilket gjorde att två personer i vårt sällskap fick ett rum som hade betydligt sämre standard än bokat.
Keith N. Ensamresenär United Kingdom, den 8 maj 2016
Hotel is good, nothing special,but clean
4,7
Would recommend to anyone who is not to fussy,hotel is clean and good for the price.
Krisana D. Affärsresenär Thailand, den 28 april 2016
Location is by the shopping center but seems a bit
4,3
This hotel may be good for traveler who like to be close to the historic place and shopping center.
Bin L. Affärsresenär China, den 17 april 2016
in general it is very good
6
The room is not very large, but comfortable, and the hotel is located in centre. One thing makes me not happy is that the room booked by agoda heads towards the street
Per O. Familj med äldre barn Denmark, den 13 april 2016
per østergaard
5,3
Good hotel but cleaning personel did not respect "bitte nicht stören" sign on door.
Tsamis V. Familj med småbarn Greece, den 14 mars 2016
in the center of berlin

location,clearness,size of room
7
Nice hotel centrally located with clean rooms and satysfying breakfast.
Anna P. Affärsresenär Portugal, den 11 mars 2016
breakfast.
3,3
We paid breakfast for all nights and after asking 3 times for a breakfast pack for the final night. Were informed that collegues forgot and that they could do nothing, not even speak to the management. We were offered an apple for the instead of breakfast.
1 - 4 av 4 omdömen
Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - BadrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - RestaurangBerliner Hof Berlin - LobbyBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - BadrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - Hotellet från insidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05