Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10789 (Visa på karta)

Boka nu!

Berliner Hof Berlin - Hotellet från utsidan Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Badrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Hotellet från utsidan Berliner Hof Berlin - Restaurang Berliner Hof Berlin - Lobby Berliner Hof Berlin - Hotellet från utsidan Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Badrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Hotellet från insidan
Område: Charlottenburg Antal rum: 76
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 80
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,1
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (80)
Sortera efter:
Anna E. Familj med äldre barn Sweden, den 23 juni 2013
Enkelt hotel nära shopping o restauranger.

Nära tunnelbanan
7,3
Bra, varmt ute, över trettio grader o ingen ac. Varmt, okej frukost i svalt rum.
Olle G. Reste med partner Sweden, den 23 juni 2012
Utmärkt läge, trevlig personal, bra frukost,

Stora rum, nära till Kadewe
8,7
Bra service med hänvisning till p-hus. Tysta rum. Bra städning. Prisvärt. En defekt badkar-duschomställare var enda problemet. Jag har stor erfarenheter av hotellvistelser - hade arbete tidigare med upp til 100 övernattningar per år.
Restaurangtips: Det är tyvärr endast Kadewe i närheten som håller toppklass av restauranterna - de övriga är tyvärr turistfällor. Man får en känsla av att italienarna har tagit över. Det är likadant i andra tyska städer ex. Düsseldorf, som jag känner väl
Ingrid B. Gruppresenär Sweden, den 10 juni 2012
mycket bra läge

läget är mycket bra, relativt prisvärt
6,7
personalen i receptionen hade inte koll på rumstyperna, vilket gjorde att två personer i vårt sällskap fick ett rum som hade betydligt sämre standard än bokat.
Rudy T. Familj med småbarn Indonesia, den 11 maj 2015
wonderful stay

nice location. delicious breakfast. big rooms
8,7
Very pleasant. Wow. Such comfort. Very enjoyable.
Shazwanis F. Gruppresenär Malaysia, den 23 april 2015
Big room strategic location

superb location n staff
9,7
i want to stay more
Anne C. Familj med småbarn Australia, den 26 oktober 2014
Excellent family hotel

handy location, large room, good breakfast
7
I stayed at the Berliner Hof with my son, daughter-in-law and grandson. We had two rooms that were very spacious and comfortable. The location is excellent and we were able to walk to the Zoo, Ka De We and to the nearest train station that took us everywhere. It is an excellent n0-frills family hotel.
Anne C. Ensamresenär Australia, den 25 oktober 2014
Excellent hotel for families, but also for a solo

location, large room, excelent breakfast
6,7
I stayed at this hotel - and was joined by my son's family. It provided excellent accommodation for all of us.
Yihsuan L. Reste med partner Taiwan, den 19 september 2014
large, clean room

good location
7
Nice, very convenient but a little bit noisy due to on the road street.
Anne R. Reste med partner Australia, den 23 december 2013
Central location

Close to public transport great buffet breakfast exceptional value for money
9,3
Loved this hotel recommended by a couple who stay here all the time. Couldn't believe what a great spot on the Main Street and excellent public transport the room was very cheap and we loved the dressing area and spacious wardrobes the buffet breakfast kept us going all day
Angela G. Gruppresenär Australia, den 17 augusti 2013
Big room, just uncomfortable hotel, needs upgrade

location only
5,3
Ordinary, just was not the best hotel to stay in, could have found something better

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - BadrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - RestaurangBerliner Hof Berlin - LobbyBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - BadrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05