Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10789 (Visa på karta)

Boka nu!

Berliner Hof Berlin - Hotellet från utsidan Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Badrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Hotellet från utsidan Berliner Hof Berlin - Restaurang Berliner Hof Berlin - Lobby Berliner Hof Berlin - Hotellet från utsidan Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Badrum Berliner Hof Berlin - Gästrum Berliner Hof Berlin - Hotellet från insidan
Område: Charlottenburg Antal rum: 76

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 88 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,0
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (88)
Sortera efter:
Anna E. Familj med äldre barn Sweden, den 23 juni 2013
Enkelt hotel nära shopping o restauranger.

Nära tunnelbanan
7,3
Bra, varmt ute, över trettio grader o ingen ac. Varmt, okej frukost i svalt rum.
Anmäl det här omdömet
Olle G. Reste med partner Sweden, den 23 juni 2012
Utmärkt läge, trevlig personal, bra frukost,

Stora rum, nära till Kadewe
8,7
Bra service med hänvisning till p-hus. Tysta rum. Bra städning. Prisvärt. En defekt badkar-duschomställare var enda problemet. Jag har stor erfarenheter av hotellvistelser - hade arbete tidigare med upp til 100 övernattningar per år.
Restaurangtips: Det är tyvärr endast Kadewe i närheten som håller toppklass av restauranterna - de övriga är tyvärr turistfällor. Man får en känsla av att italienarna har tagit över. Det är likadant i andra tyska städer ex. Düsseldorf, som jag känner väl
Anmäl det här omdömet
Ingrid B. Gruppresenär Sweden, den 10 juni 2012
mycket bra läge

läget är mycket bra, relativt prisvärt
6,7
personalen i receptionen hade inte koll på rumstyperna, vilket gjorde att två personer i vårt sällskap fick ett rum som hade betydligt sämre standard än bokat.
Anmäl det här omdömet
Woon S. Ensamresenär Malaysia, den 14 november 2015
Loving it.

Large window; opposite to Mcdonald; contemporary design
7,3
Berliner Hof is a shoplot-transformed hotel. The reception is in the 2nd floor. It is next to a lot of shops, including Uniqlo and opposite to a 24 hour MacDonald. Ironically, the gym is in the 1st floor. My stay was comfortable, but it would be better if the pillow is not a bean bag. The design is a bit of mix and match, whereby the bed frames and wardrodes look antiquely wooden, but all other part of the rooms are relatively modern.
Anmäl det här omdömet
Itsarate D. Affärsresenär Thailand, den 26 oktober 2015
Good hotel, good location

Good place, good location, and good staff.
9
Good experience. This hotel is located in good location. It's easy to find and nice. The staff is friendly.
Anmäl det här omdömet
Choon W. Gruppresenär Malaysia, den 19 september 2015
Comfort, clean n great location

Clean, great location & value for money
9,3
We got upgraded to family room when check in without extra charges. This hotel is located centralize to shopping area, train station and there is small farm market on every Tuesday. Hotel staffs are friendly and helpful. Famous shopping mall KaDaWe just opposite the hotel. Hotel is very clean and comfort. Will be back to this hotel if I visit Berline again
Anmäl det här omdömet
Denis G. Ensamresenär Australia, den 3 september 2015
Perfect for my needs

Value, staff, location
9
Nice stay even decided to extend which wasn't a problem. Would choose again if in Berlin
Anmäl det här omdömet
Rudy T. Familj med småbarn Indonesia, den 11 maj 2015
wonderful stay

nice location. delicious breakfast. big rooms
8,7
Very pleasant. Wow. Such comfort. Very enjoyable.
Anmäl det här omdömet
Shazwanis F. Gruppresenär Malaysia, den 23 april 2015
Big room strategic location

superb location n staff
9,7
i want to stay more
Anmäl det här omdömet
Anne C. Familj med småbarn Australia, den 26 oktober 2014
Excellent family hotel

handy location, large room, good breakfast
7
I stayed at the Berliner Hof with my son, daughter-in-law and grandson. We had two rooms that were very spacious and comfortable. The location is excellent and we were able to walk to the Zoo, Ka De We and to the nearest train station that took us everywhere. It is an excellent n0-frills family hotel.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - BadrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - RestaurangBerliner Hof Berlin - LobbyBerliner Hof Berlin - Hotellet från utsidanBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - BadrumBerliner Hof Berlin - GästrumBerliner Hof Berlin - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01