Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Grand Hotel

23 Austin Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Badrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Grand Hotel Hong Kong - Pub/lounge Best Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Grand Hotel Hong Kong - Restaurang Best Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum
Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gästrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Badrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Badrum Best Western Grand Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 396
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 2495 omdömen

Valuta för pengarna
6,8
Läge
7,8
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
6,5
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (2495)
Sortera efter:
Bert-Ake Q. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2015
Bra läge på hotellet men rökfria rum var inpyrda

Läget, läget, läget
6,3
Helt ok, personalens service var blandad, 90% mycket bra men det fanns inslag av nonchalans. Vi bodde på rökfri avdelning, den måste ha varit för rökare tidigare för det stank gammal rök i rummet. Läget är mycket bra
Rolf H. Affärsresenär Sweden, den 2 november 2014
Centralt beläet hotell

Centralt beläet hotell
7
Väldigt små och trånga rum, lämpliga för en enda övernattning.
Rolf H. Affärsresenär Sweden, den 28 april 2013
Trevligt hotell med väldigt små rum.

Centralt beläget
6,3
Trevligt hotell med väldigt små rum. Trångt och dåligt med eluttag. Ingen skrivplats.
Rolf H. Affärsresenär Sweden, den 23 april 2013
Nytt hotell centralt beläget på Kowlon

Centralt beläget, rent och snyggt
6
Ett centralt beläget hotell med väldigt små rum. Beläget på Kowlon sidan.
Rolf H. Affärsresenär Sweden, den 23 april 2013
Centralt beläget hotell på kowloonsidan.

Nytt hotell centralt beläget, rent och snyggt
6
Ett centralt beläget hotell med väldigt små rum. Beläget på kowloon sidan.
Susanne H. Affärsresenär Sweden, den 17 april 2013
motsvarar inte förväntningarna på 4-stjärnigt

läget var ok
3,7
trånga, mörka rum, dålig belysning, enkel frukost, rörig miljö
Andrea M. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
fint hotell men litet rum

fräscht, wifi, bra läge.
6,7
hotellet höll vad det lovade. fräscht, wifi (som dock krånglade lite), bra städning. rummet var litet men det är nog vanligt i hong kong. fönstret gjorde sitt. dock var det väldigt få krokar och möjligheter till att hänga upp saker vilket var lite irriterande. låg bra till för mtr stationen jordan (närmast) och tsim sha tsui och shopping och kowloon park.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: köp ett octopus card och fyll med pengar för att kunna åka kollektivt. det är mycket billig och smidigt. tunnelbanan är enklast. du får tillbaka större delen av summan för kortet (deposit) när du lämnar in det när du ska hem.
Mohan M. Reste med partner Singapore, den 28 maj 2015
Shocking experience
5
Miserable! Long wait to check in. Cramped rooms and bathroom.
Tan K. Reste med partner Singapore, den 26 maj 2015
Best Western Grand Hotel
4
Best western is not worth for the rank of 4 star hotel. Location is not good. From the train station, you have to walk about 10 mins to reach. Room is so tiny and there is no wardrobe. you have to store the luggage under the bed. The carpet is so smelly and the pillow is so smelly that I have to ask them to change. The bed is so hard and I can feel the spring of the bed and as if I am lying on the wooden plank. The ventilation is so bad that the floor outside the bathroom is so wet all the time and I almost slip and fall. The basin is outside the bathroom so inconvenient. I am not going back the 2nd time. Out from my list.
Catherine S. Reste med partner Philippines, den 25 maj 2015
average

location, Cleanliness, Staff
7
Positive: Clean, very close to Jordan MRT, Good staff. Negative: 1. I understand that rooms in Hong Kong are generally tiny, however, I believe that the size of the bathroom could have been maximised more with a better layout. There is actually no need for a tiny bath tub which is unusable and just makes it more cramp. I am 5' 8" tall and 130 lbs. but i have difficulty moving in the bathroom, I am way taller than the shower. 2. I would suggest that you remove the corner table as it is not safe, I have bruised myself twice on the 1st day and was forced to move the table next to the window. 3. Normally when we stay at hotels they have better quality beds and pillow compare to home but that is not the case, the bed is springy and obviously cheap the pillows gave me a neck pain, the comforter is too thin. 4. The aircon is centralised, and was too cold for my liking, I had difficulty sleeping given the this comforter and aircon cannot be adjusted.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Best Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - BadrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - Pub/loungeBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestaurangBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - GästrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - BadrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - BadrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestaurangBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestaurangBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestaurangBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestaurangBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestaurangBest Western Grand Hotel Hong Kong - EntréBest Western Grand Hotel Hong Kong - EntréBest Western Grand Hotel Hong Kong - EntréBest Western Grand Hotel Hong Kong - BadrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - BadrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - BadrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - BadrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - LobbyBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Grand Hotel Hong Kong - MötesrumBest Western Grand Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3C07