Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Neue Gruenstrasse 28, Mitte, Berlin, Tyskland 10179 (Visa karta)

Boka nu!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet från utsidan Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Reception Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gästrum Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Badrum Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gästrum Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gästrum Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gästrum Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet från insidan Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restaurang Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restaurang Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restaurang Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restaurang Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Café Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet från utsidan
Läge: Mitte Antal rum: 244
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

8,1

från 136 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,4
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (136)
Hanna D. Gruppresenär Sweden, den 2 april 2013
Rent & fräscht hotell

nära till allt, rent och fräscht, bra personal
8,3
Det var perfekt för ändamålet. Vi bodde för ett bra pris, rent och fint och välidgt nära både barer, restaugranger och shopping. Tunnelbanan gick 100meter från hotelle.t
Stefan J. Ensamresenär Sweden, den 7 augusti 2012
Underbart hotell

Hotellet känns nybyggt och fräscht
9,3
Det tar cirka 15 minuter att gå till alla museum. Frukost kan man köpa billigt vid ett café bredvid hotellet. Det är väldigt nära till tunnelbanan. Uttagsautomat som tar visakort fanns precis vid hotellet. Tyskland är annars ett u-land där man inte accepterar visakort. Helt galet att man inte accepterar kreditkort. De enda nackdelarna var att det är en bit om man ska handla i någon slags icaaffär. Fanns ingen restaurang i närheten heller. Man löser detta genom att åka tunnelbanan dock. Rummmet var fräscht. Städning var bra. Tv fungerade. Rummet var väldigt stort. Det fanns även luggageroom (en euro behövs) som var öppet dygnet runt. Hotellet var helt klart prisvärt och värd pengarna.
Jonas M. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2012
Bra läge och nyrenoverade ordinära rum

Ny inredning
7
Ett helt ok hotell med bra attackläge till allt i Mitte och Kreuzberg. Fräscht och nyrenoverat men rummen är mindre och sängarna är mindre än på de bilder hotellet publicerar. Utmärkt frukostbuffé.
Rodolfo S. Familj med äldre barn Philippines, den 28 mars 2014
first time in germany..definitely going back!

clean rooms, good location, friendly staff
9,3
It was our first time to try this Best Western hotel chain. I'm glad we did because it exceeded my expectations! Pia, one of the receptionists, assisted us from check-in to check-out. She even offered to print our boarding passes for us. The hotel's location was walking distance to the Spittelmarkt metro station, about 20/30-min walk away to Alexanderplatz (Alexa Mall). They had desktops at the lobby which you could use for free. Plus, the delicious complimentary lemon tea! The only downside was, since the area was kind of a hotel district, you could not see a lot of restaurants around. There were Chinese, German etc. Although there were a lot of pastry/coffee shops in the vicinity for breakfast.
Shiew S. Reste med partner Malaysia, den 12 mars 2014
value for money.

clean, comfort, easy access.
10
Gabriel B. Reste med partner Brazil, den 7 mars 2014
Good hotel, standard.

breakfast; heating; staff
9,3
Olaf R. Affärsresenär Germany, den 13 februari 2014
Worth because of location

location, price, service
7,7
My stay was ok because it is well located near Gendarmenmarkt and the places I had to go. The service for the price is fine, yet the room was rather low standard.
Yu W. Ensamresenär China, den 5 februari 2014
nice hotel room is so comfy.

clean facilities in the room check in and out
9,7
nice experience . made me a good memory of best west hotel
Nikolay B. Affärsresenär Russia, den 10 december 2013
best located good price

located food price
8,3
Heng H. Gruppresenär Malaysia, den 14 november 2013
Welcome type hotel with friendly reception.

Helpful reception staff, and wonderful speed of internet
7,7
I don't have much issues about this hotel. The only may to increase the variety of foods for breakfast Buffett.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Best Western Hotel am Spittelmarkt BerlinBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet från utsidanBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - ReceptionBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - GästrumBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - BadrumBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - GästrumBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - GästrumBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - GästrumBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet från insidanBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestaurangBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestaurangBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestaurangBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestaurangBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - CaféBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Best Western Hotel am Spittelmarkt, Berlin

AS-AGWEB-3C07