Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Hotel Causeway Bay

Cheung Woo Lane, Canal Road West, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pool Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Golfbana Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Mat och dryck
Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Reception Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Spa Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Lobby
Område: Causeway Bay Antal rum: 258

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 1948 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,9
Läge
8,0
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (1948)
Sortera efter:
Gunnar T. Familj med äldre barn Sweden, den 5 januari 2016
Inte ett Best Western

Gratis vattenflaskor. Gratis wifi. Man tappar inte bort något eftersom rummet är för litet.
5
I och med att det verkar vara ett Best Western-hotell har man vissa förväntningar. Dessa uppfylls inte. Detta är ett privat drivet hotell som inte har något med Best Western att göra förutom namnet enligt min mening. Mycket små och trånga rum. Omodernt och ofräscht inrett. Ruffigt läge. Rökare på ickerökvåning. Frukosten serveras i en korridor. Ingen room-service. Definitivt inte 4-stjärnigt.
Anmäl det här omdömet
Nina H. Reste med partner Sweden, den 25 juni 2013
Bra läge, trevligt

Bra läge, ok pris, fin utsikt
7,7
Vi fick en fint rum på 35e våningen med skön säng, fin utsikt. Lite trist frukost, men mättande. Lite väl glada i ACn, vi frös vid frukosten. Tyckte det var sjysst, så vi bokade in oss igen när vi återkom 1 vecka senare. Fick då penthouse-rum på 39e våningen med egen balkong och utomhusjacuzzi! Trångt rum som luktade lite fukt, men grym utsikt! Annars är minipoolen för alla på våning 39 också att rekommendera!
Anmäl det här omdömet
Lina F. Affärsresenär Sweden, den 19 oktober 2012
Effektivt utnyttjad med allt du behöver!

maxiamlt utnyttjar små ytor!
8,3
jag stannan ett dygn i Hong Kong och hittade hotellet av en slump. jag upplever hotellet har fantastiskt läge, trots sitt små rum, men finns allt du behöver när du inte är hemma. såsom små kylskåp, säkerthetsbox och anpassade strömkontakt för internationella gäster från världens alla hörn.
Anmäl det här omdömet
Ran L. Ensamresenär Norway, den 1 februari 2016
Good location

Good location, friendly staff, money for value
8,3
The front desk staff were friendly and helpful. The location of the hotel is excellent, with a lot of different restaurants around. But the internet is pretty weak and unstable.
Anmäl det här omdömet
David D. Ensamresenär Thailand, den 23 januari 2016
Hong Kong Style

Location ? High floor?
4,7
Staff at the front desk need to smile and show they care about you, your stay and your request. But this is Hong Kong, so it is kind of normal.....
Anmäl det här omdömet
Thoams M. Affärsresenär United States of America, den 17 januari 2016
Strange Hotel

Location, Clean, Staff
8
It was strange. I thought I was entering a club when going up the neon elevator located in an alley. It was the worst Best Western that you could ever stay in. Otherwise nice location near Times Square.
Anmäl det här omdömet
Meylyn L. Ensamresenär Philippines, den 16 januari 2016
Nice Location (near time Square)

Location, location and Room
7,7
Overall stay was great. Room size is a bit small. Clean bedroom and toilet-one concern is that there is no bidet. Staff are helpful.
Anmäl det här omdömet
Sheena P. Affärsresenär China, den 12 januari 2016
Horrible
3
Horrible! This is the worst hotel I have ever stayed at. The beds were completely uncomfortable, there were springs in my back. Staff was very rude.
Anmäl det här omdömet
Oksana S. Reste med partner Ukraine, den 10 januari 2016
****

location
8,7
Anmäl det här omdömet
Mingli L. Familj med äldre barn Singapore, den 9 januari 2016
good location, small rooms, cockroaches in room

location, price (during offer), proximity to food/shops
4,3
there were cockroaches in the room! killed 2 while staying there. beds were slanted to the right and felt like slipping off the bed everytime we slept. the location is good, being in the shopping district, lots of food and shopping. its at least 20min walk from the metro, so don't think its too near. in a small dirty alley where rats were also seen! nearby is a wet market selling fresh pork & vegetables so don't expect the area to be clean. rooms are small. not much space for luggage. bathrooms are tiny too. not much space to really have a good proper shower but its only 2 night, so its alright. staff are curt and not particularly helpful. its definitely not 4 star but closer to 3 stars. its alright for a short stay and if the price is really cheap. during peak periods, it can be expensive, so might as well choose elsewhere to stay then!
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong KongBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PoolBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GolfbanaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Mat och dryckBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - ReceptionBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - SpaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - ReceptionBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - UtsiktBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KommunikationerBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05