Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Hotel Causeway Bay

Cheung Woo Lane, Canal Road West, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Spa Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Reception Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Mat och dryck Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum
Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Golfbana Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pool Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: Causeway Bay Antal rum: 258
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 1746
omdömen

Valuta för pengarna
6,9
Läge
8,0
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (1746)
Sortera efter:
Nina H. Reste med partner Sweden, den 25 juni 2013
Bra läge, trevligt

Bra läge, ok pris, fin utsikt
7,7
Vi fick en fint rum på 35e våningen med skön säng, fin utsikt. Lite trist frukost, men mättande. Lite väl glada i ACn, vi frös vid frukosten. Tyckte det var sjysst, så vi bokade in oss igen när vi återkom 1 vecka senare. Fick då penthouse-rum på 39e våningen med egen balkong och utomhusjacuzzi! Trångt rum som luktade lite fukt, men grym utsikt! Annars är minipoolen för alla på våning 39 också att rekommendera!
Anmäl det här omdömet
Lina F. Affärsresenär Sweden, den 19 oktober 2012
Effektivt utnyttjad med allt du behöver!

maxiamlt utnyttjar små ytor!
8,3
jag stannan ett dygn i Hong Kong och hittade hotellet av en slump. jag upplever hotellet har fantastiskt läge, trots sitt små rum, men finns allt du behöver när du inte är hemma. såsom små kylskåp, säkerthetsbox och anpassade strömkontakt för internationella gäster från världens alla hörn.
Anmäl det här omdömet
Lauren P. Reste med partner United States of America, den 25 augusti 2015
Pool was the saving grace

On the 39th floor is a smallish pool/ spa and it has amazing views
5,3
The shower overflowed. There were small bugs in the bathroom. Room was tiny. Also we were not given prompt checkin.
Anmäl det här omdömet
Liwen Z. Ensamresenär China, den 16 augusti 2015
It's worth the price

Well first, the price is very low comparing to other hotel in causeway bay. And it's really close to the metro station.
8,7
Good
Anmäl det här omdömet
Shirley J. Ensamresenär Philippines, den 15 augusti 2015
awesome area

location affordability clean rooms
9,3
Anmäl det här omdömet
Pham T. Ensamresenär Vietnam, den 12 augusti 2015
Great location

Convenient,easy to access to metro. Near shopping center
6,7
Used to stay here everytime come to Visit Hong Kong
Anmäl det här omdömet
Wei L. Ensamresenär Taiwan, den 11 augusti 2015
Good location good price no more

Good location good price no more
6
Anmäl det här omdömet
Branka M. Reste med partner Australia, den 9 augusti 2015
Great value for money

Value for money, great staff, great location
9,7
Great
Anmäl det här omdömet
Lawrence B. Reste med partner United States of America, den 9 augusti 2015
Larry

Proximity to shopping, cleanliness, distance to airport.
6,3
Our stay was ok. The resteraunt was not the best and the price for the breakfast is way too high, cold food and no juice, not even water. They say they have an airport shuttle but not until 7 am so if you have an early flight you have to find a taxi. Check in is not until 2 pm so we had to wait 3 hours to get our room which was more of a closet than a room. No western type dining unless you enjoy mcdonalds. The only good thing was times square shopping district
Anmäl det här omdömet
Kao K. Familj med äldre barn Cambodia, den 7 augusti 2015
Mr.

Location, cleanness and staff friendliness
8,3
We enjoyed our stay very much.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - SpaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - ReceptionBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Mat och dryckBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GolfbanaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PoolBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - ReceptionBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - UtsiktBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KommunikationerBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten

Kundrecensioner - Best Western Hotel Causeway Bay, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01