Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Hotel Causeway Bay

Cheung Woo Lane, Canal Road West, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 2046 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,9
Läge
8,0
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (2046)
Sortera efter:
Sanna K. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2016
Bra location och billigt men hemska sängar
5
Överlag bra, men sängarna fruktansvärda. Och rummen var extremt små, men ändå allt ok.
Anmäl det här omdömet
Gunnar T. Familj med äldre barn Sweden, den 5 januari 2016
Inte ett Best Western

Gratis vattenflaskor. Gratis wifi. Man tappar inte bort något eftersom rummet är för litet.
5
I och med att det verkar vara ett Best Western-hotell har man vissa förväntningar. Dessa uppfylls inte. Detta är ett privat drivet hotell som inte har något med Best Western att göra förutom namnet enligt min mening. Mycket små och trånga rum. Omodernt och ofräscht inrett. Ruffigt läge. Rökare på ickerökvåning. Frukosten serveras i en korridor. Ingen room-service. Definitivt inte 4-stjärnigt.
Anmäl det här omdömet
Nina H. Reste med partner Sweden, den 25 juni 2013
Bra läge, trevligt

Bra läge, ok pris, fin utsikt
7,7
Vi fick en fint rum på 35e våningen med skön säng, fin utsikt. Lite trist frukost, men mättande. Lite väl glada i ACn, vi frös vid frukosten. Tyckte det var sjysst, så vi bokade in oss igen när vi återkom 1 vecka senare. Fick då penthouse-rum på 39e våningen med egen balkong och utomhusjacuzzi! Trångt rum som luktade lite fukt, men grym utsikt! Annars är minipoolen för alla på våning 39 också att rekommendera!
Anmäl det här omdömet
Lina F. Affärsresenär Sweden, den 19 oktober 2012
Effektivt utnyttjad med allt du behöver!

maxiamlt utnyttjar små ytor!
8,3
jag stannan ett dygn i Hong Kong och hittade hotellet av en slump. jag upplever hotellet har fantastiskt läge, trots sitt små rum, men finns allt du behöver när du inte är hemma. såsom små kylskåp, säkerthetsbox och anpassade strömkontakt för internationella gäster från världens alla hörn.
Anmäl det här omdömet
Rachael G. Reste med partner Australia, den 24 maj 2016
Small but cheap and clean.
6,3
There was not really any floor space once you had bags, although there was space under the beds for bags. Maybe not great for a longer stay. However it's expected to have a small room in HK and for this price and location I thought it was great value.
Anmäl det här omdömet
Marc G. Ensamresenär United States of America, den 23 maj 2016
Fine on the weekends
4,7
Good value on the weekend (48 USD for me), but too expensive during the week. Staff weren't great - not friendly and tried to upsell me in order to check in early. Told me check in was 2:30 (I was there a bit early), and when I pointed out that it says 2pm elsewhere, then they changed their story and agreed that 2 was check in time, with no explanation as to why they didn't tell me the right time to begin with. Not the end of the world, but frustrating.
Anmäl det här omdömet
Garry R. Reste med partner United Kingdom, den 19 maj 2016
Great value
6,3
It's a Best Western. I got everything I wanted.
Anmäl det här omdömet
Jessie S. Reste med partner Philippines, den 18 maj 2016
nice hotel
5,7
The hotel is situated bit from from the main attraction which is hongkong Disneyland,but for money talk its not that expensive compare to other hotel ...
Anmäl det här omdömet
Richard D. Ensamresenär Philippines, den 17 maj 2016
Bday vacation
5,7
This was my first travel overseas and it was a great experience. The staff were accommodating and nice to me during my stay. The location was excellent.
Anmäl det här omdömet
Angela G. Gruppresenär Philippines, den 16 maj 2016
RECOMMENDED
6
Hotel has a nice view. Short walk from times square and MTR station.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Best Western Hotel Causeway Bay Hong KongBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PoolBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GolfbanaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Mat och dryckBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - ReceptionBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - SpaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - ReceptionBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadtunnaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - UtsiktBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KommunikationerBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Sevärdheter i närheten


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02