Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West (MTR Sai Ying Pun Station Exit A1), Västra Hongkongön, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gym Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gym Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från utsidan Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Mötesrum Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Mötesrum Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pool Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pool Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Reception Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Reception Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Svit
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gästrum Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidan Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pool Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pool Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurang Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurang
Område: Västra Hongkongön Antal rum: 432
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

baserat på 2211
omdömen

Valuta för pengarna
7,0
Läge
7,1
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
6,5
Mat/Middag
6,1
Alla omdömen (2211)
Sortera efter:
Hanna K. Ensamresenär Sweden, den 7 juli 2015
Helt ok!

Poolen, AC, närhet till MTR
7
Bra. Rent, trevlig personal. Poolen hade tråkiga öppetider, 11-20 men stängt mellan 12-13 för rengöring som de sa fast de städade ingenting under den tiden. Rummen små men funkar. Dålig förvarning, ingen garderob.
Anmäl det här omdömet
Mattias B. Gruppresenär Sweden, den 18 januari 2013
Bra läge, men lite små rum.

Nära till centrum
8
35 HKD med taxi ifrån Central station, rent och välstädat, ser förhållandevis nyrenoverat ut. Standardrummet är väldigt litet, men duger om man bara ska sova en natt eller två, vid längre resor så bör man uppgradera till ett större rum. Personalen var trevlig och tillmötesgående, frukosten åt vi aldrig, så kan inte uttala mig om det.
Tips: Uppgradera till ett större rum.
Anmäl det här omdömet
Bonnie R. Affärsresenär Sweden, den 25 augusti 2012
Bra läge men små rum

Fräscht och mordernt mitt i stan
7
Rummen var så små att det kändes som om man satt in säng och badkar i en garderob. Poolen på taket var fin, men tyvärr stängd då de saknade tillstånd. Trots att man fick lägga 500 hongkong dollar i deposit för minibaren så var minibaren tom. I övrigt allting bra, vackert hotell, fina rum, härlig utsikt och bra service. Gratis Wifi på rummet var väldigt bra.
Anmäl det här omdömet
Wee L. Gruppresenär Indonesia, den 27 augusti 2015
Good value

Close to MTR and airport bus, also close to HK Macau Ferry terminal, good location with lots of shops around it. The hotel rate is very reasonable.
6,7
Overall it was pleasant and the staffs are quite friendly. I have read some reviews according the hotel and some complaints about the size of the room and so on... For me, with such rate... It was appropriate. Only on thing, with such semi bathroom, it would be good to have a shower than a bath tub in it, coz bath tub really made the bathroom stuffed. Because my niece had bathroom with shower, that is why I can see the comparison.
Anmäl det här omdömet
Wee L. Gruppresenär Indonesia, den 26 augusti 2015
It is overall a good hotel

the location is close to MTR and bus to airport, lots of shop around the hotel, the price is a g
7
Anmäl det här omdömet
Kenji I. Ensamresenär Japan, den 26 augusti 2015
not terribly bad but they can clean it better

helpful staff, proximity to the station, neighborhood
9,3
I had great service in the hotel. one thing I would suggest is to clean the bathroom better. the wall was moldy...
Anmäl det här omdömet
Kenji I. Ensamresenär Japan, den 25 augusti 2015
good hotel. the bathroom could be cleaned better.

helpful staff, neighborhood, proximity to a statio
9,3
I had great service in the hotel. one thing I would suggest is to clean the bathroom better. the wall was moldy...
Anmäl det här omdömet
Nanda K. Familj med småbarn India, den 25 augusti 2015
Great location, horrible service

Location to mtr, decent breakfast and ??
5,7
it was ok. The hotel was close to mrt but was in the middle of real fish market and old town. The staff was just simply doing their job but doesn't give you an impression of providing service. At this price, I would say it was not value for money
Anmäl det här omdömet
Jeremy B. Reste med partner United Kingdom, den 23 augusti 2015
poor value ok location

near to mtr
4,7
Anmäl det här omdömet
Ruben D. Ensamresenär United States of America, den 22 augusti 2015
Money's Worth!

Clean, Covenient, Friendly
9
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Best Western Hotel Harbour View Hong KongBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - GymBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - GymBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - MötesrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - MötesrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - PoolBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - PoolBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - ReceptionBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - ReceptionBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - SvitBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - PoolBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - PoolBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestaurangBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Hotellet från insidanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - GymBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - PoolBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - PoolBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - MötesrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - MötesrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - GästrumBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - Best Western Hotel Harbour View, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08