Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Hotel Taipa

Estrada Governador Nobre Carvalho No.822, Taipa / Cotai, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Butiker Best Western Hotel Taipa Macao - Svit Best Western Hotel Taipa Macao - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Taipa Macao - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Taipa Macao - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Taipa Macao - Sevärdheter i närheten Best Western Hotel Taipa Macao - Pool Best Western Hotel Taipa Macao - Kommunikationer Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Badrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum
Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Entré Best Western Hotel Taipa Macao - Badrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Gästrum Best Western Hotel Taipa Macao - Hotellet från insidan Best Western Hotel Taipa Macao - Reception Best Western Hotel Taipa Macao - Hotellet från insidan Best Western Hotel Taipa Macao - Lobby Best Western Hotel Taipa Macao - Lobby
Område: Taipa / Cotai Antal rum: 262

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

baserat på 3622
omdömen

Valuta för pengarna
6,9
Läge
7,0
Personal
6,2
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
6,3
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (3622)
Sortera efter:
Alexander L. Gruppresenär Sweden, den 11 oktober 2012
Bra hotell, bra lage

Prisvart
6,7
Inget markvardigt men helt ok och mycket prisvart.
Warly S. Reste med partner Philippines, den 30 juni 2015
rude staffs and helpful

none
3
unpleasant
Geok T. Affärsresenär Malaysia, den 24 juni 2015
A night's rest

Proximity to the Cotai Strip
6
Good price for a hotel this close to Cotai.
Jee Y. Familj med äldre barn Malaysia, den 21 juni 2015
WIFI is only free at lobby area

Location only
8
Everything is ok.
Pui C. Ensamresenär Hong Kong, den 20 juni 2015
No

No
4,3
No
Chee K. Ensamresenär Singapore, den 18 juni 2015
Nice and clean hotel

Good location
9,3
I love it. Very clean hotel
Jing R. Reste med partner Malaysia, den 14 juni 2015
Nice location and good service provided

Nice shuttle bus service
8,3
The room was spacious and located at a less crowded area in Macao.
Maria M. Reste med partner Spain, den 14 juni 2015
middle age couple visiting Macao

Situaction, Staff
6,7
Free Wifi only in the lobby, that is not clearly stated when you are doing your search
Kelly D. Reste med partner Philippines, den 12 juni 2015
Excellent

convenient location, accessible via bus, near the airport
9,7
We had a pleasant stay and honestly speaking, we were not expecting it to be as good as it is after reading some of the negative comments, we were not expecting to be ss good..
Morries S. Ensamresenär Australia, den 10 juni 2015
Best western taipa

location, attentive staff
5,7
Just fair. Hotel is a bit shabby. comfortable and clean. not worth the nightly charge.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Best Western Hotel Taipa MacaoBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - ButikerBest Western Hotel Taipa Macao - SvitBest Western Hotel Taipa Macao - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Taipa Macao - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Taipa Macao - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Taipa Macao - Sevärdheter i närhetenBest Western Hotel Taipa Macao - PoolBest Western Hotel Taipa Macao - KommunikationerBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - EntréBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - Hotellet från insidanBest Western Hotel Taipa Macao - ReceptionBest Western Hotel Taipa Macao - Hotellet från insidanBest Western Hotel Taipa Macao - LobbyBest Western Hotel Taipa Macao - LobbyBest Western Hotel Taipa Macao - RestaurangBest Western Hotel Taipa Macao - LobbyBest Western Hotel Taipa Macao - LobbyBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - RestaurangBest Western Hotel Taipa Macao - SvitBest Western Hotel Taipa Macao - RestaurangBest Western Hotel Taipa Macao - SvitBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - SvitBest Western Hotel Taipa Macao - SvitBest Western Hotel Taipa Macao - RestaurangBest Western Hotel Taipa Macao - RestaurangBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - RestaurangBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - BadrumBest Western Hotel Taipa Macao - RestaurangBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - GästrumBest Western Hotel Taipa Macao - Hotellet från utsidanBest Western Hotel Taipa Macao - Gästrum

Kundrecensioner - Best Western Hotel Taipa, Macao

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

HK-AGWEB-2E03