eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manilla, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Hotellet från insidan Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Entré Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Hotellet från insidan Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Mötesrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Hotellet från insidan Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Mötesrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Business Center Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum
Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Mötesrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gym Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Restaurang Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Omgivningar Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Omgivningar Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Omgivningar Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Omgivningar Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Omgivningar Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Sport och fritidsaktiviteter
Område: Makati Antal rum: 232
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 1531 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
7,8
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (1531)
Sortera efter:
Patrik I. Ensamresenär Sweden, den 14 juni 2014
Centralt på P. Burgos street.

Läget, trevlig personal, bra Internet.
6,3
Bodde här bara en natt, rummet var helt ok. Ligger precis på P. Burgos street med alla barer och nattklubbar. Gick snabbt att komma till flygplatsen med taxi.
Philip J. Ensamresenär Sweden, den 27 november 2013
Riktigt bra hotell o trevlig personal

Nära nöjen, taxi's utanför dörren och rökrum
9,3
Volodia A. Reste med partner Sweden, den 17 april 2013
Helt okej.

Trevlig personal vid dörren, nära till köpcentrum med taxi, bekvämt
5,3
Jag vill understryka att detta hotell är ej lämpligt för barnfamiljer. Utanför hotellet är det värdens liv om nätterna .
Emil H. Affärsresenär Switzerland, den 11 juni 2011
Gute Lage im Geschäfts- und Ausgehviertel Makati

Verhältnismässig grosse Zimmer
6
Das Oxford Suites Hotel hat zwei Vorteile: Einerseits liegt es praktisch mittem im Geschäftsviertel von Makati und andererseits befindet es sich in einem der bekanntesten Ausgeh- und Barviertel von Manila mit zudem zahlreichen Restaurants und anderen Hotels in unmittelbarer Nähe. Die Zimmer sind verhältnismässig gross, das Niveau des Hotels liegt bei knapp 3 Sternen. Schade ist, dass man für WiFi bezahlen muss.
Stefan J. Reste med partner Sweden, den 11 maj 2011
bra standard

prisvärd
8,3
Om man är ok med att bo på livliga burgos street funkar detta utmärkt bra standard och väl fungerande internet gör detta stora hotell till ett prisvärt val...nära till makati avenue så lätt ta sig till och ifrån hotellet.
Bjorn G. Ensamresenär Sweden, den 20 juli 2009
Ett mycket prisvärt hotell

Rummen var mycket bra,rena och fina, servicen var fantastisk
9,3
Under två veckors vistelse på fillipinerna och efter att ha bott på fem olika hotell med samma priser, sså måste jag säga att standarden var det bästa av dessa hotell, servicen var också fantastisk, samt jag måste säga att restaurantpersonalenm var så vänlig och till mötesgående. Jag rekommenderar detta hotell och anser att en stjärna till vore det värt.
Dinesh G. Affärsresenär India, den 29 oktober 2014
Good

Nice location staff performance is ok
7
Good enjoyed
Magdalena P. Affärsresenär Indonesia, den 28 oktober 2014
The room is clean and comfortable for staying.

Clean, easy to find food but don't like the location because it is in red light district
7
It is quite okay
Anthony N. Ensamresenär United Kingdom, den 28 oktober 2014
Could have been better!

Location, large room, comfortable.
6,3
Have stayed here a number of times, however this wasn't the best stay I've had! Took forever to check in and check out. Wifi didn't work well. When I left I asked the doorman for a taxi with a meter to go to the airport. It didn't but the doorman said that I should take this taxi anyway! Luckily I knew what the price should be, ( depending on traffic 400 to 500 peso's). I told the driver I would pay 450 and that was it. He agreed! I think the doorman was in on this scam hoping that I wouldn't know better! Not impressed!
Kim L. Affärsresenär Malaysia, den 27 oktober 2014
Don't book this hotel
3,3
I've request for new room, yet given an old and worn out room but receptionist says that is new room. The aircond is not cold. The water heater is tripped and asked for maintenance, arrived but that it 30 minutes later. Imagine you are on trip but this problem have taken your time. To all my fellow Malaysian, avoid this hotel. Maybe it is fine for western people but definitely not us. Good luck.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManillaBest Western Oxford Suites Makati Manilla - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Hotellet från insidanBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - EntréBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Hotellet från insidanBest Western Oxford Suites Makati Manilla - MötesrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Hotellet från insidanBest Western Oxford Suites Makati Manilla - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - MötesrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Business CenterBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - MötesrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GymBest Western Oxford Suites Makati Manilla - RestaurangBest Western Oxford Suites Makati Manilla - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manilla - OmgivningarBest Western Oxford Suites Makati Manilla - OmgivningarBest Western Oxford Suites Makati Manilla - OmgivningarBest Western Oxford Suites Makati Manilla - OmgivningarBest Western Oxford Suites Makati Manilla - OmgivningarBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Sport och fritidsaktiviteter


AS-AGWEB-3A04