eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manilla, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Hotellet från utsidan Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gästrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Business Center Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Mötesrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Mötesrum Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Business Center Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Restaurang Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Restaurang Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Restaurang
Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Gym Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manilla - Entré
Område: Makati Antal rum: 232
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 1467 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
7,8
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (1467)
Sortera efter:
Patrik I. Ensamresenär Sweden, den 14 juni 2014
Centralt på P. Burgos street.

Läget, trevlig personal, bra Internet.
6,3
Bodde här bara en natt, rummet var helt ok. Ligger precis på P. Burgos street med alla barer och nattklubbar. Gick snabbt att komma till flygplatsen med taxi.
Philip J. Ensamresenär Sweden, den 27 november 2013
Riktigt bra hotell o trevlig personal

Nära nöjen, taxi's utanför dörren och rökrum
9,3
Volodia A. Reste med partner Sweden, den 17 april 2013
Helt okej.

Trevlig personal vid dörren, nära till köpcentrum med taxi, bekvämt
5,3
Jag vill understryka att detta hotell är ej lämpligt för barnfamiljer. Utanför hotellet är det värdens liv om nätterna .
Emil H. Affärsresenär Switzerland, den 11 juni 2011
Gute Lage im Geschäfts- und Ausgehviertel Makati

Verhältnismässig grosse Zimmer
6
Das Oxford Suites Hotel hat zwei Vorteile: Einerseits liegt es praktisch mittem im Geschäftsviertel von Makati und andererseits befindet es sich in einem der bekanntesten Ausgeh- und Barviertel von Manila mit zudem zahlreichen Restaurants und anderen Hotels in unmittelbarer Nähe. Die Zimmer sind verhältnismässig gross, das Niveau des Hotels liegt bei knapp 3 Sternen. Schade ist, dass man für WiFi bezahlen muss.
Stefan J. Reste med partner Sweden, den 11 maj 2011
bra standard

prisvärd
8,3
Om man är ok med att bo på livliga burgos street funkar detta utmärkt bra standard och väl fungerande internet gör detta stora hotell till ett prisvärt val...nära till makati avenue så lätt ta sig till och ifrån hotellet.
Bjorn G. Ensamresenär Sweden, den 20 juli 2009
Ett mycket prisvärt hotell

Rummen var mycket bra,rena och fina, servicen var fantastisk
9,3
Under två veckors vistelse på fillipinerna och efter att ha bott på fem olika hotell med samma priser, sså måste jag säga att standarden var det bästa av dessa hotell, servicen var också fantastisk, samt jag måste säga att restaurantpersonalenm var så vänlig och till mötesgående. Jag rekommenderar detta hotell och anser att en stjärna till vore det värt.
David T. Ensamresenär Australia, den 31 augusti 2014
reliable as usual

location, price and cleanliness
7,3
No complaints, I'll keep coming back!
Joseph D. Ensamresenär United States of America, den 31 augusti 2014
Wouldn't stay there again

food was decent for the area, staff seemed nice, great location
6,3
Overall, I wouldn't stay here again. The rug in the room smelled terrible and was in need of a cleaning. The towels were old and need to be replaced. My internet password kept expiring and I had to call for a new one every day. The staff was very nice and helpful though, and the location was excellent. I was a bit disappointed but the hotel served its purpose for me. I haven't stayed other places in Manila, but I would definitely try something different next time.
Yuta A. Affärsresenär Japan, den 19 augusti 2014
nice place

none
8
total balance good
Norainni R. Affärsresenär Singapore, den 16 augusti 2014
Good value for money accommodations

Location, good sized rooms, working hot shower
8,3
This is my usual hotel when I visit Manila for business. It is near halal food outlets. 7-11 is nearby. Although it is smack within the "entertainment" district, there are lots of people thronging the street below, and getting to and from hotel is always safe.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManillaBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Hotellet från utsidanBest Western Oxford Suites Makati Manilla - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GästrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Business CenterBest Western Oxford Suites Makati Manilla - MötesrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - MötesrumBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Business CenterBest Western Oxford Suites Makati Manilla - RestaurangBest Western Oxford Suites Makati Manilla - RestaurangBest Western Oxford Suites Makati Manilla - RestaurangBest Western Oxford Suites Makati Manilla - GymBest Western Oxford Suites Makati Manilla - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manilla - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manilla - Entré


AS-AGWEB-3B06