Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Beverly Plaza Hotel

70 Avenida do Dr. Rodrigo Rodrigues, Macao City, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Beverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidan Beverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidan Beverly Plaza Hotel Macao - Gästrum Beverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från utsidan Beverly Plaza Hotel Macao - Gästrum Beverly Plaza Hotel Macao - Gästrum Beverly Plaza Hotel Macao - Badrum Beverly Plaza Hotel Macao - Badrum Beverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidan Beverly Plaza Hotel Macao - Lobby Beverly Plaza Hotel Macao - Gästrum Beverly Plaza Hotel Macao - Svit Beverly Plaza Hotel Macao - Svit Beverly Plaza Hotel Macao - Pub/lounge Beverly Plaza Hotel Macao - Restaurang Beverly Plaza Hotel Macao - Fritidsfaciliteter
Beverly Plaza Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Beverly Plaza Hotel Macao - Fritidsfaciliteter Beverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidan Beverly Plaza Hotel Macao - Badrum Beverly Plaza Hotel Macao - Badrum Beverly Plaza Hotel Macao - Gästrum Beverly Plaza Hotel Macao - Gästrum Beverly Plaza Hotel Macao - Badrum Beverly Plaza Hotel Macao - Gästrum Beverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidan Beverly Plaza Hotel Macao - Badrum Beverly Plaza Hotel Macao - Gästrum
Område: Macao City Antal rum: 300
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 3552
omdömen

Valuta för pengarna
7,1
Läge
8,3
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (3552)
Sortera efter:
Ingrid S. Familj med äldre barn Sweden, den 9 maj 2013
Sunkigt hotell med obefintlig kunskap i engelska

Lobbyn, läget
3
Bara LAN på rummet, inget wifi som utlovat. Personalen kunde ingen engelska, det kan man få räkna med i Macau men på hotellen ska man kunna engelska. Rökning tillåten överallt, stanken satt kvar i väggarna och askfat stod på rummet trots att vi bokat rökfritt. Rekommenderar inte detta så kallade 4-stjärniga hotell!
Christian N. Gruppresenär Sweden, den 17 mars 2013
Helt ok.

Snabbt internet bra rum nära till allt.
6
Den var helt okej. Nära till allt & snabbt internet.
Akkileua K. Reste med partner Sweden, den 28 februari 2013
hotel

Läget mitt i smeten är det ända positiva
3,7
hotelet är smutsigt och personalen är under all kritik
Patrick G. Ensamresenär Singapore, den 16 juni 2015
Big and comfortable Hotel

Location, spacious and nice beds
8
It was great. It was located at a good location, near to Lisbon Casino too. It is also very close to the main shopping area in Macau. The staff speaks English and are able to provide good service. There is a need to place a deposit of 500HK dollars which is fine with me. ^__^
Antonio Y. Affärsresenär Portugal, den 12 juni 2015
The hotel is at a very good location.

Price, location and comfort
8,7
It was very satisfaction. Easy access to the best casinos of Macau.
Yanghow T. Reste med partner Singapore, den 10 juni 2015
Convenient Location, but Noisy & Busy Surrounding

Convenient Location, Big Comfortable Room, Courteous Staff.
8
Overall, it is worth the money. However, the cigarette smell still linger thinly in the room. Easy to move about in city, visiting the places of interest.
Sachit D. Affärsresenär India, den 9 juni 2015
Good location

Near the ferry terminal / casinos around the area
8
This is my 4th time that I stayed here
Ka W. Reste med partner Hong Kong, den 25 maj 2015
Inflexible
5,7
The receptionist rejected to give you a key when I visited one hour early. Besides, there's a terrible noise from karaoke on 5th floor
Chan C. Ensamresenär Singapore, den 23 maj 2015
over price.

only location not too bad,....???
5
The hotel seprate into three section, Left, Centre and Right. First time I stay was on the left side. The room was clean nice. This time I was located at right side. I walk on the wooden flooring a lot off cracking sound.😕
Ashok K. Ensamresenär India, den 22 maj 2015
Best location

Near Macau ferry terminal, Near Grand Lisoba, Certainly located
8,7
This Hotel is near by Macau ferry terminal, Central Place situated near by all leading Hotels aprox 5 min walk

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Beverly Plaza Hotel MacaoBeverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidanBeverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidanBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från utsidanBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidanBeverly Plaza Hotel Macao - LobbyBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - SvitBeverly Plaza Hotel Macao - SvitBeverly Plaza Hotel Macao - Pub/loungeBeverly Plaza Hotel Macao - RestaurangBeverly Plaza Hotel Macao - FritidsfaciliteterBeverly Plaza Hotel Macao - FritidsfaciliteterBeverly Plaza Hotel Macao - FritidsfaciliteterBeverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidanBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidanBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - BadrumBeverly Plaza Hotel Macao - Hotellet från insidanBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - GästrumBeverly Plaza Hotel Macao - UtsiktBeverly Plaza Hotel Macao - Utsikt


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08