Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Big Apple Hotel & Bar

Mamay Road, Brgy. Angliongto, Lanang, Davao City, Filippinerna 8000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 212 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,3
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (212)
Sortera efter:
Hans K. Reste med partner Norway, den 5 januari 2013
Nära flygplatsen,men ingen störning av den.

bara en natt för tidlig avgång med plan nesta morgon
4,7
Kort vistelse på bara en natt . pga tidlig uppgång dagen efter. Valde hotellet pga den korta avstånden till flygplatsen. Bestellde en svit,men rummet var knappast större en et ordinärt hotellrum. Badrummet var löjligt litet. Annars allt bra trevlig och hjälpsam personal. värkade inte vara många gäster just ved mitt tillfälle. Maten var inte ngot att erindra om veldigt basic. Rummet var billigt. personalen gorde allt för att dölja dårlig lukt (svamp / röte )
Anmäl det här omdömet
Curt S. Reste med partner Sweden, den 10 augusti 2011
Nytt hotel med bra wifi

wifi , personalen , nära flygplatsen
7,3
jag vet inte hur många gånger jag bott här nu , men det är ju ett tecken på att det är ett trivsamt ställe att bo på om man tänker på prisert så är det ju ännu bättre det finns egentligen inget att klaga på om det nån gång är ett problem så fixar personalen det på en gång. jag undrar om det finns nått bättre i davao för samma pengar ?
Anmäl det här omdömet
Curt S. Reste med partner Sweden, den 22 juli 2011
Rätt nya rum och mkt trevlig personal

wifi , personalen
8
Mycket fina rum , lite små men rena och fina, wifi som funkar klockrent , och det är ju sällsynt ,sköna sängar , vänlig och trevlig personal, allt som allt ett bra och prisvärt hotell , det är ju oxå ett plus att det är nära till flygplatsen
Anmäl det här omdömet
Curt S. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2011
Nytt hotell trevlig personal

nära flygplatsen , fina rum
7,3
mycket prisvärt och litet trevligt hotell med fina rum, trevlig personal , bra frukost , även nära till flygplatsen en fin bar fanns det oxå, det finns faktist ingenting att klaga på , vi trivdes jättebra där i 3 dagar
Anmäl det här omdömet
David L. Ensamresenär United States of America, den 20 december 2015
Visitor

Friendly Staff,great location from the airport, near shopping and immigration
9,3
Exceptional
Anmäl det här omdömet
Kristian P. Affärsresenär United States of America, den 30 oktober 2015
Good location

Location, location, location
7,7
I liked the location of the hotel. Overall cleanliness is ok, although the first room they gave me smelled of cigarette smoke (it's technically illegal to smoke in the rooms, but some inconsiderate guests still do I suppose) and the promptly gave me another room. Nice courteous staff too. My gripe is that the internet doesn't penetrate into the inner rooms so you'd have to go out to get some signal.
Anmäl det här omdömet
Colin H. Reste med partner United Kingdom, den 15 augusti 2015
Great budget option

Good price, location and staff
9,3
Hotel is clean and has good sized rooms. Breakfast is made for you and includes quite a lot of food. Staff were friendly and efficient. Not to far from mall and other restaurants. I would stay here again
Anmäl det här omdömet
James H. Reste med partner United States of America, den 10 augusti 2015
Never again

location
3,3
I would not go back if it was free. Dark, dirty, furnishings worn out. The whole place stinks
Anmäl det här omdömet
Elmer D. Affärsresenär Philippines, den 17 juli 2015
The Cons

No parking area, You can hear the noise outside the room, Room is small
5,7
Anmäl det här omdömet
Jimmy E. Gruppresenär Philippines, den 22 april 2015
Small room as offerred

nothing
5
good
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Big Apple Hotel & Bar Davao CityBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från utsidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06