eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Big Apple Hotel & Bar

Mamay Road, Brgy. Angliongto, Lanang, Davao, Filippinerna 8000 (Visa karta)

Boka nu!

Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Restaurang Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Café Big Apple Hotel & Bar Davao - Pub/lounge Big Apple Hotel & Bar Davao - Pub/lounge Big Apple Hotel & Bar Davao - Pub/lounge Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum
Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Café Big Apple Hotel & Bar Davao - Café Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum
Område: Lanang Antal rum: 25
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 194 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,3
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (194)
Sortera efter:
Hans K. Reste med partner Norway, den 5 januari 2013
Nära flygplatsen,men ingen störning av den.

bara en natt för tidlig avgång med plan nesta morgon
4,7
Kort vistelse på bara en natt . pga tidlig uppgång dagen efter. Valde hotellet pga den korta avstånden till flygplatsen. Bestellde en svit,men rummet var knappast större en et ordinärt hotellrum. Badrummet var löjligt litet. Annars allt bra trevlig och hjälpsam personal. värkade inte vara många gäster just ved mitt tillfälle. Maten var inte ngot att erindra om veldigt basic. Rummet var billigt. personalen gorde allt för att dölja dårlig lukt (svamp / röte )
Curt S. Reste med partner Sweden, den 10 augusti 2011
Nytt hotel med bra wifi

wifi , personalen , nära flygplatsen
7,3
jag vet inte hur många gånger jag bott här nu , men det är ju ett tecken på att det är ett trivsamt ställe att bo på om man tänker på prisert så är det ju ännu bättre det finns egentligen inget att klaga på om det nån gång är ett problem så fixar personalen det på en gång. jag undrar om det finns nått bättre i davao för samma pengar ?
Curt S. Reste med partner Sweden, den 22 juli 2011
Rätt nya rum och mkt trevlig personal

wifi , personalen
8
Mycket fina rum , lite små men rena och fina, wifi som funkar klockrent , och det är ju sällsynt ,sköna sängar , vänlig och trevlig personal, allt som allt ett bra och prisvärt hotell , det är ju oxå ett plus att det är nära till flygplatsen
Curt S. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2011
Nytt hotell trevlig personal

nära flygplatsen , fina rum
7,3
mycket prisvärt och litet trevligt hotell med fina rum, trevlig personal , bra frukost , även nära till flygplatsen en fin bar fanns det oxå, det finns faktist ingenting att klaga på , vi trivdes jättebra där i 3 dagar
Victor R. Ensamresenär Philippines, den 4 oktober 2014
Davao stopover

Small but cozy hotel with very helpful staff
7
Brief but very comfortable...
Virgilio P. Reste med partner Philippines, den 19 september 2014
satisfied

excellent staff assistance including guards
8,7
Fine
Dennis T. Familj med småbarn Philippines, den 30 augusti 2014
good for travellers, nice lodging inn

accomodating staff. place is very near airport 2km, very near from a major mall 2km, and very near to the station going to samal island, 1.5km
8,3
just fine. hotel room carpet needs more vacuuming
Chryzel A. Ensamresenär Philippines, den 23 augusti 2014
Nice staff

Good service, location and food
8
I recommend this hotel to everyone who wants to stay in davao city
Bernard G. Reste med partner Australia, den 17 augusti 2014
Good hotel, some ignorant guests

Location, pleasant staff, clean room
8
It is usually a pleasure to stay at Big Apple Hotel, but this visit was spoilt by kids running around, screaming and slamming doors until midnight on our first night; our second night was disturbed by a very loud cell phone conversation/argument in the corridor outside our room. Hotel staff could have been more alert to the noise and taken some action to quieten things instead of me having to do it! Other than the noise problems, the standard and performance of the staff and hotel is good and we plan to return for another visit later in the year - hopefully sharing with guests who are more considerate.
Edna F. Affärsresenär New Zealand, den 30 juli 2014
OK hotel

location to the airport
6,7
my stay was ok but the bathroom flooded after a shower. i had to be transferred to another room when the aircon did not work. i was charged 100 pesos for two small bottles of water. will i stay at Big Apple Hotel again? No, i won't.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Big Apple Hotel & Bar DavaoBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - RestaurangBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - CaféBig Apple Hotel & Bar Davao - Pub/loungeBig Apple Hotel & Bar Davao - Pub/loungeBig Apple Hotel & Bar Davao - Pub/loungeBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - CaféBig Apple Hotel & Bar Davao - CaféBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum


AS-AGWEB-3C02