Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Big Apple Hotel & Bar

Mamay Road, Brgy. Angliongto, Lanang, Davao, Filippinerna 8000 (Visa på karta)

Boka nu!

Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från utsidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidan Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum
Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Badrum Big Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum
Område: Lanang Antal rum: 25
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 205
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,3
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (205)
Sortera efter:
Hans K. Reste med partner Norway, den 5 januari 2013
Nära flygplatsen,men ingen störning av den.

bara en natt för tidlig avgång med plan nesta morgon
4,7
Kort vistelse på bara en natt . pga tidlig uppgång dagen efter. Valde hotellet pga den korta avstånden till flygplatsen. Bestellde en svit,men rummet var knappast större en et ordinärt hotellrum. Badrummet var löjligt litet. Annars allt bra trevlig och hjälpsam personal. värkade inte vara många gäster just ved mitt tillfälle. Maten var inte ngot att erindra om veldigt basic. Rummet var billigt. personalen gorde allt för att dölja dårlig lukt (svamp / röte )
Curt S. Reste med partner Sweden, den 10 augusti 2011
Nytt hotel med bra wifi

wifi , personalen , nära flygplatsen
7,3
jag vet inte hur många gånger jag bott här nu , men det är ju ett tecken på att det är ett trivsamt ställe att bo på om man tänker på prisert så är det ju ännu bättre det finns egentligen inget att klaga på om det nån gång är ett problem så fixar personalen det på en gång. jag undrar om det finns nått bättre i davao för samma pengar ?
Curt S. Reste med partner Sweden, den 22 juli 2011
Rätt nya rum och mkt trevlig personal

wifi , personalen
8
Mycket fina rum , lite små men rena och fina, wifi som funkar klockrent , och det är ju sällsynt ,sköna sängar , vänlig och trevlig personal, allt som allt ett bra och prisvärt hotell , det är ju oxå ett plus att det är nära till flygplatsen
Curt S. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2011
Nytt hotell trevlig personal

nära flygplatsen , fina rum
7,3
mycket prisvärt och litet trevligt hotell med fina rum, trevlig personal , bra frukost , även nära till flygplatsen en fin bar fanns det oxå, det finns faktist ingenting att klaga på , vi trivdes jättebra där i 3 dagar
Jimmy E. Gruppresenär Philippines, den 22 april 2015
Small room as offerred

nothing
5
good
Cerilo N. Gruppresenär Philippines, den 8 januari 2015
One Night Only!!

near in Davao International Airport, Location for plane spotting
4,7
we stayed at the lower ground for one night, our room looks and smell old, lot of mosquito's, the bathroom looks dirty and need to change the shower curtain. Bed is ok.
Daryl M. Reste med partner Philippines, den 8 januari 2015
Great stay

Service, location, rate
8,3
it was good. Staffs are approachable and friendly.
Felvin K. Familj med äldre barn New Zealand, den 28 december 2014
Hotel with good efforts

Staff striving for customer satisfaction, good meals, strategic location.
7,3
My mum and U stayed there for a night. Our stay was okay. Staff are striving for customer satisfaction. It could have been better if they have been more courteous. The food was great although it took some time. A point of improvement is their lines and towels as they are not "crisp" clean. They are soggy and off white, as if they've been used. But otherwise, I couldn't complain any further.
Chian G. Reste med partner Malaysia, den 28 december 2014
COSY BUDGET HOTEL

VALUE FOR MONEY, SPACIOUS ROOM & BREAKFAST
8,7
Have stayed here a few times because of the affordable price, close proximity to airport, shopping and eateries and the cosy spacious room. However, the Hotel is showing signs of ageing, in need of some upgrading. The shower spray cannot be hanged up due to faulty holder. Hot water takes about 5 minutes. Overall, the stay was pleasant due to the good breakfast portion, cosy room, price and location.
Bernard G. Reste med partner Australia, den 22 december 2014
Not up to the standard of past years

Nothing stands out - pretty average all round
5
Disappointing stay this time. Over the past four years I have found the standards and overall condition of the hotel have declined to the point that I will try a different hotel for my next visit to Davao. Staffing levels seem inadequate and staff are poorly trained, which was a particular problem at breakfast. The breakfast menu is smaller compared with past years; the meals are served cold and incomplete; the tables are not prepared properly which means diners must ask for napkins, place mats, serviettes besides the missing menu items such as jam; fruit; fruit juice and even water! To me it shows the signs of reducing expenses to boost profits - just my opinion.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Big Apple Hotel & Bar DavaoBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från utsidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - Hotellet från insidanBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - GästrumBig Apple Hotel & Bar Davao - BadrumBig Apple Hotel & Bar Davao - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

HK-AGWEB-2E03