eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel

No 57-61 Winslow Street, Hung Hom, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Utsikt Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Hung Hom Antal rum: 76

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

från 1204 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
7,1
Personal
5,9
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (1204)
Sortera efter:
Gunnar F. Reste med partner Sweden, den 6 juni 2010
Krematoriehotellet

Nära Hung Hom, Att jag haft otrolig tur vid vistelse på hotellet tidigare. Duschen är mycket bra, men det är det enda positiva.
3,3
Jag har bott på hotellet ett antal gånger, men denna vistelse var den sämsta jag haft på något hotell överhuvud taget alla kategorier. Jag har tidigare haft tur vid ett flertal besök där, men detta var sista gången. Min fru säger hon var avundsjuk på de som låg och sov på flyplatsen för de hade hade det mycket bättre än vad vi hade på hotellet. Vi avråder från att bo på Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong.
Tips om att göra på hotellet: Mycket vackra begravningskransar och blomuppsättningar på firmorna runt krematorierna, men blommorna luktar gott.
Gunnar F. Ensamresenär Sweden, den 5 februari 2010
Veckan före kinesiska nyåret

Läge, lätt att hitta. Prisvärt
7,3
Kom tidigt till hotellet och fick checka in och ställa in väskan på rummet trots att de inte hunnit städa. Tackar för den möjligheten. Återkom rätt sent och hade lite otur med störande ljud från grannar som hade högt tv ljud. Skulle själv iväg kl 04 till tidigt flyg och fann en taxi direkt utanför hotellet som tog mig till bra hållplats för buss N21. Bättre alternativ än N11 som går vid Hung Hom.
Marcus N. Ensamresenär Sweden, den 17 november 2009
Bra men små rum

Rent Bra läge nära Hung Hom Trevligt personal
7,3
Bodde här några dagar i slutet av november 2009. Hotellet ligger rätt bra till nära stationen och det finns mataffärer precis runt hörnet. Området är fullt av begravningsentreprenörer vilket mest betyder att det är fullt med blommor överallt och luktar gott. Rummet var rent och hyffsat modernt, sängen rätt så skönt. Väldigt litet rum dock, en person får plats men det kan vara problem med två. Tv med helt okej kanalutbud och luftkonditioneringen fungerade bra. Brandlarmet gick en natt och det var effektivt, de har nödljus i varje rum, brandkåren kom men det visade sig vara falskt larm. Testade aldrig restaurangen så jag kan inte säga något om den.
Gunnar F. Ensamresenär Sweden, den 28 oktober 2009
Åter Bridal Winslow hotell

Lättillgängligheten och kostar inte "skjortan".
8,3
Vid detta besök var min bror med och vi hyrde därför två rum. Personalen är mycket bra och gav tips och råd om "vad som händer just nu", samt annan värdefull info på mycket god engelska. Efter flera färjeturer var det skönt att bara sitta vid kajkanten med en kopp the och titta på båttrafiken före den korta promenaden till hotellet. Återkommer igen till Winslow hotel.
Bianca H. Reste med partner Australia, den 16 februari 2015
Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel

it was close to the train station!
3,3
the room was tiny we payed extra for breakfast that consisted of hard like rock hard boiled eggs, stale toast, lettuce, tomatoe and boiled processed ham every single day!! despite them having a menu at the entrance to the breakfast restraunt and the same menu in our room stating things such as blts, eggs bennidict and hot dogs were available. when asked about these products i was spoken to like a fool and was told that are not avalable! 4 out of 7 days we had no hot water. and back to the size of the room again it was so tiny that my husband whilst taking his shoes off lost his balance and fell farward and the only place for him to fall was directly on my to face resaulting in an extremely painful black eye. the room was so tiny it was a joke.
Suwadee T. Affärsresenär Thailand, den 10 februari 2015
Suitable for the price and perfect location

Price, Location, Quite helpful staff
7
I think the quality of the hotel is suitable for the price they offer. However, the ventilation system was not so good in the small room with the fixed window as I couldn't breath well during the night. But the staff was effective to change the new room for me with more windows without extra charge. I appreciated it a lot. One more suggestion from me is the security of the access to the lift and the guest floor should be implemented more as it seems that everyone may access it without the key card. All in all, I like the hotel.
Alan W. Ensamresenär Australia, den 3 februari 2015
Value for money

Staff is friendly, location,
7,7
Yanjian Z. Ensamresenär China, den 28 januari 2015
Value for money,great location

Great location,close to MRt station,budget hotel
7
This is a budget hotel if you just want for a room for sleep.The hotel room is compact with basic facility.It's close to the MRT station and just 15 minute for walk.There are many restaraunt and shop near the hotel.But one shortcoming is the hotel near the funeral parlour and there are many shop selling for wreath and elegiac couplet.Anyway,if you are a budget traveller,it's still a good choice to choose this hotel.
Alan B. Reste med partner Malaysia, den 25 januari 2015
Staff Performance Awful -

Nothing special at all
2
Staff Performance Awful -worst customer service to all customers !
Khomson N. Reste med partner Thailand, den 31 december 2014
It is very small room for 2 persons I think for 1

Breakfast is easy easy, Location, Price
4,3
Very small room not for family. It's for rest at night time only. But good for hot/cool shower.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong KongBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - UtsiktBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A03