Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel

No 57-61 Winslow Street, Hung Hom, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Badrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gästrum Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Utsikt
Läge: Hung Hom Antal rum: 76

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

från 1055 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
7,1
Personal
5,8
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,1
Mat/Middag
5,7
Alla recensioner (1055)
Gunnar F. Reste med partner Sweden, den 6 juni 2010
Krematoriehotellet

Nära Hung Hom, Att jag haft otrolig tur vid vistelse på hotellet tidigare. Duschen är mycket bra, men det är det enda positiva.
3,3
Jag har bott på hotellet ett antal gånger, men denna vistelse var den sämsta jag haft på något hotell överhuvud taget alla kategorier. Jag har tidigare haft tur vid ett flertal besök där, men detta var sista gången. Min fru säger hon var avundsjuk på de som låg och sov på flyplatsen för de hade hade det mycket bättre än vad vi hade på hotellet. Vi avråder från att bo på Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong.
Tips om att göra på hotellet: Mycket vackra begravningskransar och blomuppsättningar på firmorna runt krematorierna, men blommorna luktar gott.
Gunnar F. Ensamresenär Sweden, den 5 februari 2010
Veckan före kinesiska nyåret

Läge, lätt att hitta. Prisvärt
7,3
Kom tidigt till hotellet och fick checka in och ställa in väskan på rummet trots att de inte hunnit städa. Tackar för den möjligheten. Återkom rätt sent och hade lite otur med störande ljud från grannar som hade högt tv ljud. Skulle själv iväg kl 04 till tidigt flyg och fann en taxi direkt utanför hotellet som tog mig till bra hållplats för buss N21. Bättre alternativ än N11 som går vid Hung Hom.
Marcus N. Ensamresenär Sweden, den 17 november 2009
Bra men små rum

Rent Bra läge nära Hung Hom Trevligt personal
7,3
Bodde här några dagar i slutet av november 2009. Hotellet ligger rätt bra till nära stationen och det finns mataffärer precis runt hörnet. Området är fullt av begravningsentreprenörer vilket mest betyder att det är fullt med blommor överallt och luktar gott. Rummet var rent och hyffsat modernt, sängen rätt så skönt. Väldigt litet rum dock, en person får plats men det kan vara problem med två. Tv med helt okej kanalutbud och luftkonditioneringen fungerade bra. Brandlarmet gick en natt och det var effektivt, de har nödljus i varje rum, brandkåren kom men det visade sig vara falskt larm. Testade aldrig restaurangen så jag kan inte säga något om den.
Gunnar F. Ensamresenär Sweden, den 28 oktober 2009
Åter Bridal Winslow hotell

Lättillgängligheten och kostar inte "skjortan".
8,3
Vid detta besök var min bror med och vi hyrde därför två rum. Personalen är mycket bra och gav tips och råd om "vad som händer just nu", samt annan värdefull info på mycket god engelska. Efter flera färjeturer var det skönt att bara sitta vid kajkanten med en kopp the och titta på båttrafiken före den korta promenaden till hotellet. Återkommer igen till Winslow hotel.
Alwyn T. Ensamresenär Singapore, den 19 mars 2014
Very tiny room, backpacker style but worth the mon

Bus to TST ferry terminal, easy access to airport and clean toilet
5,7
Room was very tiny although I had anticipated this issue. Had to place luggage over ledge because there was no space on the floor at all. only one person could walk at a time. Toilet was clean though and the place was well maintained. Space could be an issue if you feel constrained easily. Worth the money because it was just to stay the night.
Kai L. Gruppresenär Malaysia, den 17 mars 2014
Budget and Clean Room

Budget, Clean, Cheap
8
Check in at 2pm. 10 mins walking distance from Hung Hom MTR to this hotel. Follow exit to Funeral Center or Hung Hom distinct will lead you to the hotel. We prefer to go with Hung Hom distinct exit, because shelter all the way, then cross the traffic light will reach hotel door step. There is a minimart near to hotel, within 2 mins walk. Quiet place after working hour. The hotel room is tiny but clean and tidy. All basic items are provided including hair dryer. Our room 23rd floor, good view of city. Don't have in room wifi. But you can access wi fi at hotel lobby or a rest room next to hotel. We enjoy our stay, and it is really worth for the price.
Wei L. Familj med äldre barn China, den 13 mars 2014
A nice hotel

clean, reasonable price, perfect location
8
Everything was good! I will choose the same hotel for my next time visit Hong Kong!
Joffren C. Gruppresenär Philippines, den 27 februari 2014
okay for budget travel who use hotel for sleep.

affordability, easy booking, close to MTR station.
5,7
Bridal.tea house hung hom winslow hotel has good attendant service, compliment water & bath towel are good. Not so good neighborhood lots of funeral shop nearby.
Elizabeth S. Reste med partner Singapore, den 24 februari 2014
Worse Nightmare

Nothing was good
2,7
I will never return ever to this hotel. The rooms are excessively small and impossible to move, there are no place to even let me pack my luggage. Things are falling apart. To make it worse, the beds are not even the least comfortable. The hotel staff is also very rude. The worse thing that ever happened was, waiting for a lift for 20mins. Because there is only 1 lift to serve 20 over floors, in the event of misfortune, i would have definitely died in a fire or something. I was supposed to be there for 2 nights, but i had to leave after the first night because it was just that bad. The only acceptable thing was the 10mins walk from the mtr station.
Ting H. Ensamresenär Hong Kong, den 17 februari 2014
quite small

cheap
4,7
a very cheap but small hotel, recomend people for resting only not really relaxing as it is too small its in city centre, good for transport

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong KongBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Utsikt

Kundrecensioner - Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B05