Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel

No. 36-38 Li Tak Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,6

baserat på 569 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,2
Läge
6,7
Personal
6,4
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
6,6
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (569)
Sortera efter:
Helena A. Ensamresenär Sweden, den 14 februari 2012
Fruktansvärt ställe!

Gångavstånd till Mong Kok
4
"hotellet" ligger på en bakgata. jag anlände sent på kvällen. det var väldigt svårt att hitta dit. när jag väl kom fram var mannen i receptionen väldigt otrevlig och väldigt dålig på engelska. han skulle även ha en deposition på 500 hkd, vilket var mer än vad jag betalat för rummet. jag fick det minsta rum jag har sett, fick i princip bara plats en säng. inget för dig med cellskräck. det som var positivt var att rummet var rent och badrummet väldigt fräscht + att det var gångavstånd till mong kok.
Susanne G. Reste med partner Sweden, den 28 februari 2011
Rum bra

Allt fick plats på en liten yta
6,3
Svårt att hitta. Bra rum till en billig peng. Området avsides. Nära metro.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Hong Kong island med världens längsta rulltrappa. Åka till Cheng Chau island.
Suhel S. Affärsresenär India, den 7 maj 2016
GOOD VALUE FOR MONEY
4
Everything was okay except the cleaning staff didn't speak any english...
Yunhua D. Reste med partner China, den 1 maj 2016
its neighborhood is under construction
3,3
noisy and dusty
Kwong C. Ensamresenär Hong Kong, den 25 april 2016
Good price and location
3,3
Good for price
Reece P. Familj med småbarn Australia, den 23 april 2016
Poor
2
We are an Australian family, The family room was a shoe box, tiny and cramped, there is a construction site directly across from the hotel so your view is awful. Also mechanic workshops,welding shops, and metal fabrication shops neighbour this hotel with steel, materials etc etc stored on the footpath. The mechanic shops have spilt oil and coolant etc all over the footpath . Between the workshops and the construction, they never stopped work until 11pm, the hotel owner told us they would be stopping no later then 6pm. The street is only approx 150mtrs long so all of this makes it feel very industrial ... Not nice, we where booked for 3 nights but after the first night, we sacrificed the money to go and find a better hotel.
Stella T. Ensamresenär Singapore, den 9 april 2016
Very small room
3,7
Unbelievable small room. Probably just a corridor width to just enough to place a super single size bed, which was requested as BIG bed during booking, and tiny walking space on one side. Toilet is also extremely tiny. Overall, this is fine for just a overnight place if you are catching an early morning flight as this place is nearer to the airport.
Katerine S. Reste med partner United States of America, den 8 april 2016
Room was small
4,7
We stayed only no one night, room was so small that we had to shuffle around each other to get around. For an over night layover, the room did the job.
Lai L. Reste med partner Hong Kong, den 6 april 2016
wifi didn't work when you are in the room
4,7
Don't know what happen of the Wifi, it didn't work when I was staying in the wifi. please improve!
Yi H. Reste med partner Singapore, den 2 april 2016
Short stay
5
Good place if you want some quietness away from city.
1 - 2 av 2 omdömen
Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong KongBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - ReceptionBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - ReceptionBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - BadrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - GästrumBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08