Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

BSA Twin Tower Ortigas

Ortigas Bank Drive cor. Julia Vargas, Ortigas Center, Pasig, Manila, Filippinerna 1550 (Visa på karta)

Boka nu!

BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Buffé BSA Twin Tower Ortigas Manila - Buffé BSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från insidan BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Mötesrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pool BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pool BSA Twin Tower Ortigas Manila - Lobby BSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från utsidan BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pool BSA Twin Tower Ortigas Manila - Mötesrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pool BSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från utsidan
BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pool BSA Twin Tower Ortigas Manila - Faciliteter BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pool BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från utsidan BSA Twin Tower Ortigas Manila - Business Center BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från insidan BSA Twin Tower Ortigas Manila - Gästrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Utsikt
Område: Pasig Antal rum: 100
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 2124
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (2124)
Sortera efter:
Goran O. Ensamresenär Sweden, den 10 december 2014
bra

personalen,läget,priset
8
Bra
Anmäl det här omdömet
Stefan J. Reste med partner Sweden, den 26 mars 2012
Blir nog bra när det är färdigt

perfekt läge
6,7
pampig byggnad och ett blivande 4 star hotell. men ..har nog öppnat för tidigt..rummen stora tjusiga och väl utrustade med bla 2 tv skärmar,dvd bra fungerande wifi samt fast lina. men..gym inte färdigt..finns inga infopärmar' .instruktioner på hur använda safetyboxen endast på kinesiska, ingen not disturbskylt att hänga på dörrn ..vilket gör att man blir väckt 9 en söndag..aircond idiotiskt placerad vid sängen i huvudhöjd och väldigt bullrig. fick först ett rum på våning där övriga rum var byggarbetsplats.gick inte vara där. stort mall tvärs över gatan
Tips: Har öppnat för tidigt så har inga förväntningar
Anmäl det här omdömet
Teena A. Affärsresenär Singapore, den 26 augusti 2015
XXX
5,7
OK
Anmäl det här omdömet
Antony L. Affärsresenär Australia, den 25 augusti 2015
Acceptable condotel in good location

Good functional room, handy location, good views on good side
7,3
Elevator are a mess, staff micro-management eventually becomes irritating, breakfast eminently missable
Anmäl det här omdömet
Valeriano P. Familj med småbarn Philippines, den 23 augusti 2015
Staycation

Location, location, location
7,7
it was nice but the other pool was close and the available indoor poor became crowded and a bit itchy.
Anmäl det här omdömet
Tara D. Reste med partner Philippines, den 22 augusti 2015
More review on my blog

Staff friendliness, Value for Money, Location
9,3
Anmäl det här omdömet
Vincent D. Ensamresenär Philippines, den 17 augusti 2015
They charge for almost everything except the room

Location, cleanliness, room quality
6,3
This is more of a really plush condotel. They have a PHP 2000 deposit which they should actually communicate when they send the voucher as this may inconvenience the guests. Reception not very efficient and rather slow.
Anmäl det här omdömet
Sebastian Z. Affärsresenär Singapore, den 17 augusti 2015
Location

location, location location
6,7
returning stay, everything was as expected.
Anmäl det här omdömet
Ma.Asuncion E. Reste med partner Philippines, den 17 augusti 2015
Just Nice.

Good facilities. Nice staff. Clean room.
7
Pretty okay.. Good service.. I dont know if I missed it while mking a reservation but I was surprised when I was asked for a security deposit of 2k.. I only got 1.5k in my pocket that time! Good thing my partner has 100USD with him and they accepted it.. I loved the coffee by the way.. I suggest to remove fliers in room.. Massage flyer is ok but multiple flyers created a bad impression on me.. If I am to rate it 7/10.. 3 points for those 3 fliers on table.. Lol
Anmäl det här omdömet
Isobel D. Reste med partner Philippines, den 17 augusti 2015
Value for money

cheap, location, wifi
8
generally ok.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

BSA Twin Tower Ortigas ManilaBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - BufféBSA Twin Tower Ortigas Manila - BufféBSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från insidanBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - MötesrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - LobbyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från utsidanBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - MötesrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från utsidanBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - FaciliteterBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från utsidanBSA Twin Tower Ortigas Manila - Business CenterBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från insidanBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - UtsiktBSA Twin Tower Ortigas Manila - BadrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - Hotellet från insidanBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - BadrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - FaciliteterBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - LobbyBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - PoolBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - GästrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - GymBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gym

Kundrecensioner - BSA Twin Tower Ortigas, Manila

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C04