eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Entré Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badrum Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Utsikt
Område: Causeway Bay Antal rum: 98
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 3091 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,3
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (3091)
Sortera efter:
Johan A. Gruppresenär Sweden, den 21 februari 2011
bra hotell på hong kong island

bra pris, nära
7,3
Ett bra, nytt och rent hotell. Små rum men fint inredda. Ligger bra på Hong kong island. Observera att det blir dyrt att åka taxi från hong kong island till "fastlandet" då det är tunnelavgifter. Rekommenderar tunnelbanan som är billig.
Tips om shopping: Ladies market och området runt mong kok har hur mycket shopping som helst öppet till 24 på vardagar och 01.00 på helger.
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 17 februari 2011
Bra läge och fräscht rum.

Bra läge, gratis Internet, kylskåp, säkerhetsbox.
9,3
Bott här innan och hotellet håller samma höga klass som för ett år sen. Sängen är helt ok, inte stenhård som den ofta är i den här delen av världen. Utmärkt läge. Gratis och bra Internet via kabel på rummet. Kylskåp på rummet, ingen minibar. Rummet jag fick den här gången var litet, bara en säng och ett skrivbord fanns här. Som ensam resenär var det inget problem men är man två klättrar man på varandra.
Tips: Billigaste sättet att ta sig från flygplatsen till hotellet är att ta buss A11 och gå av vid Stewart Road, Glouchester Road, sen är det max 10 min promenad, inga problem om man har en väska med hjul att ta sig fram. Kostar endast HKD 40 och resan tar ca 45 min. Lätt att hitta till hotellet om man har karta.
Stefan W. Reste med partner Sweden, den 7 mars 2010
Butterfly on Morrison, Hong Kong

Nytt och fräscht och modernt designat. Bästa sängarna vi prövat på länge. Bra läge, centralt och nära till tram och bussar. Prisvärt.
7
Butterfly on Morrison Hill Road är ett mycket prisvärt och tilltalande alternativ i det hotelltäta Wanshai-området i Honk Kong. Entre och hotellskylt är lite oansenligt så taxin hade lite svårt att hitta, men väl där fungerade allt utmärkt. Kunde vara praktiskt med en frukostmatsal på hotellet för att spara tid, men å andra sidan finns det gott om restauranger och coffee shops i närheten och runt Times Square. Det samlade intrycket är helt klart positivt.
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 26 februari 2010
Bra hotell, utmärkt läge

Ligger centralt, bra Internet, bra skick på rummet, bra tvkanaler.
8,7
Centralt bra läge. Kostar ca 25 HKD med taxi till tågstationen. Internet fungerade bra, kabel. Promenadavstånd till billiga restauranger i närheten. Bra sportkanaler, fanns 2 fotbollskanaler som visade CL och Europa Leauge.
Restaurangtips: Restaurangerna brukar ha menyn på engelska inne i restaurangen även om det inte finns nån utanför, var inte rädda att gå in.
Jim E. Gruppresenär Sweden, den 15 februari 2010
Inget märkvärdigt!

Stilrent och rena rum.
6
Väldigt små rum, resturangen hittade vi aldrig, den verkade aldrig vara öppen. Konstig uppbyggnad av hotellet, receptionen på andra våningen och entren på första. Det var inte någon som erbjöd sig om att ta upp väskorna. Låg väldigt centralt, dock verkade hotellet ligga i ett något dyrare område, men det som var bra, endast fem minuter från time square.
Louise B. Affärsresenär China, den 27 november 2009
Mycket prisvärt hotell i Hong Kong

Rent, snyggt, modernt och proffsigt bemötande. Internet på rummet som var gratis och fungerade ypperligt. Mycket vänlig och service minded personal man mötte, både städare och receptionspersonal. Mycket nära hotellet finns möjlighet till riktigt bra frukost på "@ café"
9
Mycket fint och prisvärt hotell i centrala Hong Kong. Rent, modernt och trevlig personal. Hyfsat nära T-bana Causeway bay och gångavstånd till shopping även i Wanchai. Kanonhotell för en billig peng i en storstad som Hong Kong. Jag kommer absolut att bo här igen.
Restaurangtips: @ Café är ett bra frukostställe som ligger mycket nära Butterfly on Morrison
Fredric A. Affärsresenär Sweden, den 5 november 2009
Morrison imponerar

Mottagandet, frontdesk och bredbandet
9,3
Mitt i stan på Hong Kong Island, ett stenkast från Times Square. Imponerande nytt och fräscht. Allt var bättre än förväntat. Det enda som överaskade negativt, (kanske), var det faktum att de glasat in toaletten. Kanske inte så kul om man reser med frun eller annat sällskap. För den som vill ha lite privat stund på toa så finns det trä-persienner. På det hela taget var detta en klart prisvärd hotellvistelse. Jag åker gärna dit igen. En detalt som jag gillade speciellt var det snabba bredbandet på tråd som fanns gratis i huset.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Times Square är bara 5 min promenad bort. Ett måste!
Kevin G. Ensamresenär Hong Kong, den 30 augusti 2014
Great value for the $$$$

Location, simplicity design, competitive price
7,7
The hotel offers great value for the relative budget price it's charging. Location is very convenient with 5-10 minutes walk from Times Square. Convenient store is close by. Hotel itself is simple modern designed with relatively spacious room. Great view from the room with standard necessities.
Graham W. Affärsresenär United Kingdom, den 29 augusti 2014
BOM- good in parts

Economical, for the location. Location good as it is near Central, though not quite walkable to Harbour Road, and further towards Causeway Bay than Wanchai. Friendly and efficient service.
7,3
Pretty good - the reception was bright and clean and staff were efficient, polite and friendly. There is no drop-off point for taxis though, except by stealing 10 seconds in the bus stop outside the front entrance. Conversely, it was often hard to find and hail a taxi - in the sweaty heat or rain as well! Rooms were spacious enough - the bed perhaps too wide for a single person, making it hard to move around; the desk chair was rather uncomfortable (plastic bucket type) as I had to work long hours on my pc while there. Bathroom good. Aircon too cold most of the time. And despite the thick sealed windows, found the noise from buses going thru their gears up and down all day and night, especially around 6am, woke me up or kept me awake. Typical HK, not their fault, really, but it's a fact of cramped HK life! Also, when I needed peace and quiet, I heard loud drilling going on across the road most days most of the day. Again, not good for headaches or business phone calls! Staff were helpful with finding a Post Office, and cleaning at flexible times. The need to swipe your room card to use the elevator, even when others were already in, was a bit of a bind. The restaurant (and no room service) might have helped if they had promoted it more, and avoided my having to go our hunting for expensive meals once or or twice. They didn't mention this until I inquired on about the 3rd day! Otherwise, everything worked, was basically clean and comfy, and overall it offers good value for the location.
Ethel O. Reste med partner Singapore, den 28 augusti 2014
repeat customer

good location, comfy room, nice design
7,7
this was the fifth or sixth stay. good as usual. service could be more friendly and personal but nothing much to complain about. good hotel with excellent location.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - EntréButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadrumButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Utsikt

Kundrecensioner - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B02