eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Butterfly on Prat Hotel
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Entré Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badrum Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Faciliteter Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 122
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 5034 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,8
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (5034)
Sortera efter:
Jari H. Reste med partner China, den 3 maj 2013
centralt läge, små rum, ingen utsikt.

Gångavstånd till det mesta, nära metron.
6
Detta är ett budgethotell som utger sig vara ett finare än vad det är. Läget är helt ok. Små rum med gardiner för fönstren då utsikten är mot en baksida på en annan byggnad. Här finns ingen restaurang, alltså ingen frukost.
Ernes B. Affärsresenär Sweden, den 11 april 2013
Bra

Centralt, trevlig personal och fint.
6
Hotellet ligger centralt, allt inom gå avstånd. Trevlig personal.
Kristina L. Familj med småbarn Sweden, den 15 januari 2013
Fräscht hotell i modern design, med utmärkt läge

Rent, snyggt och trevlig personal
8,3
hotell med hög standard med bekvämt läge i tsim sha tsui. wifi är gratis och snabbt, samt fungerar överallt på hotellet (även i rummen). två datorer finns tillgängliga i receptionsområdet, och receptionen kan bistå med utskrifter om så önskas (tex. boardingkort, bokningsbekräftelser). personalen var mycket vänlig och service-inriktad. vi kommer att stanna några dagar i hongkong på vår väg tillbaka till sverige och kan mycket väl tänka oss att bo på detta hotellet igen.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Victoria Peak
Karl N. Reste med partner Sweden, den 1 juli 2012
Trevligt hotel nära allt på Kowloon sidan

Fräscha Rum, Fritt WiFi (Även om långsamt), Läget
6,7
Ligger bra till med gångavstånd till nästan allt på Kowloon sidan. Mycket restauranger runt omkring hotellet och nära till shoppingen på Nathan Road. Hotellet har fräscha rum i normal storlek. Luftkonditionering fungerar som den skall.WiFi gratis dock lite slött... Minus också att man inte kan få frukost även om snabbt kan hitta något ätbart på gatan...
Helena A. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2012
Fint modernt hotell med bra läge

Rent, fräscht, modernt, bra läge.
8
bra hotell med bra läge i kawloon. nära shopping och restauranger. fri wifi. prisvärt. hotellet har ej restaurang och serverar ej frukost.
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 22 januari 2012
Trevlig hotell boutique mitt i centrala TST

Nara till allt.
6
Trevlig hotell boutique, nara till allt. Nara till tunnelbanan MTR, nara till mat stallen. Nara till shopping. Ganska frascha rum, dock sa var det lite sma kyligt pa natten da det var januari manad i Hong Kong. Bra att det var free internet i rummen.
John B. Reste med partner Sweden, den 15 december 2011
Trevligt hotell men rätt dyrt

Mycket bra läge, känns trendigt och fräscht.
7,3
Bra bemötande, ljusa fräscha lokaler. Rummen är av normal hotellstorlek. Gångavstånd till färjorna som går till Hong Kong-island och Macao. WiFi fungerade lite svajigt, ibland var det svårt att få kontakt med nätverket. Finns ingen restaurang el bar på hotellet.
Restaurangtips: Den italienska restaurangen som ligger precis bredvid hotellet är mkt bra, testa den!
Peter B. Reste med partner Sweden, den 26 augusti 2011
Kanon hotell med bra läge

Trevlig lobby, bra service, gratis Internet med bra datorer, smakfullt inredda rum, god doft på tvål och schampo samt lobbyn
7,3
Bra läge till T-bana och bra mat direkt utanför dörren samt till hela Kowloon. Rent och snyggt. Det rymliga kylskåpet var ett stort plus. Sköna sängar.
Robert A. Reste med partner Sweden, den 27 juni 2011
Bra hotell med bra service!

Bra läge, Fina och fräscha rum, bra service
9,3
Vi är ofta i Hong Kong både privat och på jobb. Det här hotellet ligger mitt i sorliga Tsim shat sui. Här finns massor av restauranger, barer och butiker. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell! Rummen är mycket fräscha och välplanerade. Sängarna är jättebra, vilket både i hong kong och i kina kan vara ett problem där sängarna ofta är som plankor.
Julia N. Reste med partner Sweden, den 15 augusti 2010
Mycket bra hotel

Bra läge nära shopping
8,3
Bra centralt hotel i Kowloon. Snyggt, rent och nytt.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong KongButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - EntréButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadrumButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - FaciliteterButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3B02