eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Butterfly on Wellington Boutique Hotel

122 Wellington Street, Central, Hongkong Central / Sheung Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum
Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Hongkong Central / Sheung Wan Antal rum: 80
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 1095 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,8
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
6,1
Alla recensioner (1095)
Sortera efter:
Lisa H. Reste med partner Sweden, den 11 juli 2012
Bra läge

Dyrt
6,7
Bodde bara här en natt så svårt att göra en bedömning. Men läget är utmärkt och perfekt om man gillar att festa vid Lan Kwai Fong, gångavstånd därifrån. Lite dåligt att vi inte fick det rummet som vi bokade och fick betala extra för att uppgradera oss. Det var fräscht och rent iallafall.
Lars G. Reste med partner Sweden, den 27 oktober 2011
trevligt hotell med bra läge i hk

Fräscht hotell med bra rum
7,7
vi tillbringade några dagar i hk central på detta hotell. helt klart ett trevligt hotell med bra standard. trevligt inredda rum i hk storlek. frukost åt vi runt hörnet eller rakt över gatan på lokala ställen.
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 25 oktober 2011
Bra hotell med jättebra läge

Bra läge
8,7
Litet fint hotell i Central med bra läge. Nära till det mesta. Lang Kwai Fong endast ett par hundra meter bort. Rulltrappan runt hörnet. Rent och fint med trevliga rum.
Janet L. Familj med småbarn Singapore, den 27 september 2014
good location

location, size, cleaniness
8
overall it was a good experience. we will book this hotel again.
Michel V. Affärsresenär Netherlands, den 25 september 2014
Always good

Location, staff, room
7,7
Mary L. Reste med partner Australia, den 20 september 2014
Fabulous Central Hotel

Location, room size, comfortt
9,7
I really like this hotel. It does not have a restaurant, or pool. But it is so close to the center of Hong Kong. we walk from the station up the escalator and we are there. The rooms are large quiet and very comfortable. Who needs a pool anyway!
Hei M. Reste med partner Hong Kong, den 14 september 2014
great stay

quiet and comfy
8
Kelvin L. Affärsresenär Hong Kong, den 13 september 2014
very nice

nice room
8,3
Stephen R. Reste med partner United States of America, den 12 september 2014
Excellent Hotel for any amount of money

1)Quality of room 2)Location 3) Excellent service from staff
10
Wonderful place to stay! I enjoyed the hotel very much. I will stay here again!
Rick F. Reste med partner Australia, den 12 september 2014
Recent stay @ Butterfly on Wellington

Location, room size and cleanliness, extremely helpful staff.
8
Cannot fault our recent stay at the BOW. Location, close to MTR, tram and buses. Plenty of nearby restaurants, wife and I are Vegan's and with Mana's Vegan restaurant just up the road BOW turned out to be an ideal location. Cannot commend the staff highly enough, always very helpful.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong KongButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - GästrumButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - Butterfly on Wellington Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C08