Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

By The Sea Residence Hotel

7/6 Moo 6 Soi Bor-rae, Sakdidech Road, Vichit, Muang, Panwa-udden, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Gästrum By The Sea Residence Hotel Phuket - Restaurang By The Sea Residence Hotel Phuket - Restaurang By The Sea Residence Hotel Phuket - Restaurang
By The Sea Residence Hotel Phuket - Restaurang By The Sea Residence Hotel Phuket - Restaurang By The Sea Residence Hotel Phuket - Restaurang By The Sea Residence Hotel Phuket - Restaurang By The Sea Residence Hotel Phuket - Pool By The Sea Residence Hotel Phuket - Pool By The Sea Residence Hotel Phuket - Pool By The Sea Residence Hotel Phuket - Pool By The Sea Residence Hotel Phuket - Pool By The Sea Residence Hotel Phuket - Pool By The Sea Residence Hotel Phuket - Pool By The Sea Residence Hotel Phuket - Pool
Läge: Panwa-udden Antal rum: 36

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 245 recensioner

Valuta för pengarna
8,7
Läge
7,9
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,3
Alla recensioner (245)
Ulf D. Familj med småbarn Sweden, den 9 januari 2013
Bra familjehotell med fin utsikt från alla rum

Stora rum, fin utsikt, lugnt
7,7
Ok hotell med stora rum och bra faciliteter (tvättstuga, pool, barnpool etc). Ligger lugnt (öde?) på sydöstra sidan av Phuket (Panwa Cape). Skönt om man vill ha lugn och ro, men långtråkigt om man vill ha mera puls. Obs att standen som hotellet ligger vid är stenig och gyttjig/lerig och inte alls vad man är van vid från Phukets västsida. Är ni ute efter kristallklart vatten och finkorning strand - åk till Kata Beach istället.
Restaurangtips: Prova de utmärkta små strandhaken som ligger en kort promenad bort på stranden. Fantastisk mat och halva priset jämfört med hotellet. Många långvägsseglare tar jollen in från sina båtar (bukten fungerar som naturhamn) fört att käka på restaurangerna.
Johan A. Familj med småbarn Sweden, den 7 januari 2013
Väldigt stora rum i fina miljöer

Väldigt stora rum, härligt badrum och fantastisk utsikt
9
Vi trivdes fantastiskt bra. Rummet vi fick var stort med separat vardagsrum, tv fanns både i vardagsrum och sovrum. Badrummet var väldigt trevligt med både badkar och dusch. Personalen var trevlig och hjälpsam på alla sätt och vis. Hotellet låg ganska avskilt och det fanns inte särskilt mycket att göra i området men det gick chuttlebussar in till ett köpcentrum i närheten av phuket town.
Anders N. Reste med partner Sweden, den 3 april 2010
Thailandsresan 2010

Fungerade bra med bokning hemma över nätet. Fungerade även bra med att ändra dagar på plats. Mycket bra lägenhet och bra service. Bra mat.
9,3
Vi var väldigt nöjda med vår lägenhet som var både stor och fräsch. Vi bytte doendedagar då vi kom fram för att slippa bo en natt i Phuket Town där vi hade ett bokat rum, och det var inga som helst problem med det från hotellets sida. Stället var litet och pittoreskt.
Tomas A. Gruppresenär Sweden, den 16 januari 2010
Trivsamt

Hotellet har bra pool för framför allt barn. Restaurang mycket trevlig personal o god mat.stranden bra vid högvatten lugn o harmoni här kan du koppla av utan att störas av div försäljare
8,7
Detta var andra gången för oss på hotellet o att vi kom tillbaks visar att vi tycker om det mesta ett lagom hotell mycket trevlig personal som verkligen försöker göra det trevligt för dej. Denna gång hade vi med även barnbarn som verkligen trivdes. Chefsalladen utmärkt. Servicen med gratisbuss till stan mycket bra . Vi kan rekommendera by the sea residence hotel cape panwa
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Coral Islands
Tomas A. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2010
lugn o avkoppling

lagom stort, rent o snyggt, barnvänlig pool,lugnt område utan en massa försäljare
8
mysigt hotell i stressfri miljö med mycket trevlig personal samt bra mat o barnvänlig pool bra service med gratis biltransport till köpcentra eller phuket stad. Vi har bott här tidigare o återkommer gärna man blir mycket väl omhändertagen, möjligen kan man tycka det är lite jobbigt med tidvattnet som gör att man inte kan bada i havet vid lågvatten
Lars R. Familj med äldre barn Sweden, den 8 november 2009
Bra lugnt läge nära Phuket stad.

Gratis buss till Phuket stad. Lugnt läge med härlig pool och vacker strand med härliga kajakmöjligheter.
8,3
Fräscht hotell med bra närhet till Phuket men ändå lugnt och stilla. De har en trevlig trubadur som spelar på restaurangen. Bra gym och stor pool som är jättebra om man vill simma lite extra. Gratis kajak, mountainbike, gym och internet. Restaurangen något dyrare med begränsat utbud. Finns en utmärkt och billigare lite längre ner på stranden. Stora härliga rum
Kristina E. Reste med partner Sweden, den 8 februari 2009
Supermysigt

Ett mycket trevligt hotell. Ligger prefekt intill havet. Lungt och skönt.
8
By The Sea är ett riktigt bra hotell. Lagomt litet, välskött och trevligt med ett kanonbra läge precis på stranden. Fruktosten intas på en altan som ligger ca 7 meter från strandkanten under trädkronornas skugga. Kan inte bli så mycket bättre. Det finns, förutom hotellresturangerna, två restauranger på området. Kl 10 på kvällen är det tyst och lungt här. Perfekt!
Peter W. Ensamresenär United States of America, den 28 mars 2014
Pleasant Surprise

Location, View, Service
10
The room was more than I had thought it would be. Front room with TV, table, chairs, couch and coffee table, kitchenette, refer filled with beer, muchies and two free waters. Bedroom was large and comfortable with a bench for my case (hooray, desk and chair, closet,safe, and sliding glass door leading to your own small patio and chairs. Beyond that was a vast expanse of lawn and a wall, this actually is the roof of the floor of rooms below. This hotel is built on a steep sloop leading to the beach, resturant and pool. This stair step concept is done well and makes for a quiet stay. Being on top the view is spectacular. I was hungry from my trip and walked down to the resturant on a steep stairway path. When I got there, I was told that i could have requested the golfcart for transport, I did from then on. The happy hour menue was extensive and lasted most of the day. Everything was 99TB about 3US$...the spring rolls ended up being my favorite. Breakfast was included and very substantial and good selection. Had the international buffet on first evening as I just wanted to relax and not venture out...it was done well and had a good time with the chef as we prepared my selections...we as since there was hardly anyone around I got to get behind the wok and have at it...what a good time. The staff are excellent and speak English in a manner that works. The deck and tables are right along the beach if you like. The manager arranged my day trips for me, by this time I had stopped doing this on my own as I found I got a better trip if I let them do the booking. (Live and learn) The bay was warm to swim in, the sand clean, sun lounges comfortable, and a good shower coming off the beach. Pool was good size and very clean with a jacuzi type area at one end. Pool surrounded by trees which provided much needed shade for the afternoon heat yet good for catching the rays in morning. My stay was relaxing, comfortable and enjoyed.
Monica Y. Familj med småbarn Australia, den 26 mars 2014
Family friendly accomodation

Living areas were large with good seating and kitchen. 2 Very large bedrooms with 2 bathrooms. Relaxing with great ocean views and balcony.
8
Our family party had a huge age disparity and ranged from a 2 year old to a 76year old. The driveway slope was hard for our elderly relative to cope with but the staff were extremely helpful and provided a driver with buggy to cope with the steep slope from the dining room to the unit. It was fantastic that the hotel provided sand toys for our little one. Parking for our hire car was good.
Kai M. Familj med småbarn China, den 15 mars 2014
nice hotel with low price

free kayaks, cheap room rate and good breakfast
9,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

By The Sea Residence Hotel PhuketBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - GästrumBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - EntréBy The Sea Residence Hotel Phuket - Sport och fritidsaktiviteterBy The Sea Residence Hotel Phuket - GymBy The Sea Residence Hotel Phuket - FaciliteterBy The Sea Residence Hotel Phuket - Hotellet från utsidanBy The Sea Residence Hotel Phuket - Hotellet från utsidanBy The Sea Residence Hotel Phuket - StrandBy The Sea Residence Hotel Phuket - Mat och dryckBy The Sea Residence Hotel Phuket - Sport och fritidsaktiviteterBy The Sea Residence Hotel Phuket - UtsiktBy The Sea Residence Hotel Phuket - UtsiktBy The Sea Residence Hotel Phuket - StrandBy The Sea Residence Hotel Phuket - PoolBy The Sea Residence Hotel Phuket - LobbyBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestaurangBy The Sea Residence Hotel Phuket - StrandBy The Sea Residence Hotel Phuket - StrandBy The Sea Residence Hotel Phuket - Sport och fritidsaktiviteterBy The Sea Residence Hotel Phuket - Strand


AS-AGWEB-3C03