eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Gästrum California Hotel Hong Kong - Lobby California Hotel Hong Kong - Reception California Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
California Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan California Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan California Hotel Hong Kong - Entré California Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan California Hotel Hong Kong - Faciliteter California Hotel Hong Kong - Badrum California Hotel Hong Kong - Badrum California Hotel Hong Kong - Faciliteter California Hotel Hong Kong - Omgivningar California Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten California Hotel Hong Kong - Kommunikationer California Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 60
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

från 1156 recensioner

Valuta för pengarna
6,1
Läge
8,8
Personal
5,9
Hotellets Skick/Renlighet
6,7
Bekvämligheter på rummet
6,0
Mat/Middag
5,0
Alla recensioner (1156)
Sortera efter:
Per N. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2013
Bra läge, små rum

Centralt, Nära tunnelbanan, gångavstånd till starferry
5
Det var bra. Det var små rum men helt ok. Dåligt WiFi
Dave B. Familj med äldre barn South Africa, den 17 juli 2014
It was Ok

location only
6
The rooms are TINY!
Casallas D. Familj med äldre barn Colombia, den 1 juli 2014
Hotel is well located to see amazing Hong Kong!!!!

Location near shops and public transportation
4,3
Yideyang Y. Ensamresenär Taiwan, den 30 juni 2014
good

location
8
good
Rosemarie L. Reste med partner Philippines, den 15 juni 2014
City hotel best for shopping

Near shopping,accessible,nice location
7,7
Disappointed this time coz no wifi in our room ,with defective toilet ,and the seems smaller than the double bed on our first stay..anyway best location for shopping so iits but ok.
Marlyn R. Familj med äldre barn Philippines, den 2 juni 2014
not too good

its just near to cities
3,3
very small room its like good for 2
Samatchai C. Gruppresenär Thailand, den 1 juni 2014
small room

near shopping center
7
Cher C. Ensamresenär Singapore, den 31 maj 2014
happy,comfort

friendly staff,easy accesss to pubblic transport,centrally locateted
7,7
pleasant and happy
Queeneth S. Familj med småbarn Philippines, den 31 maj 2014
enjoyed and memorable family vacation...

very accessible location close to shopping malls and sightseeing areas...
6,3
though we only stay for nights just to have a rest, I will consider the hotel to be nice and recommendable even though slow Wi-Fi connection...
Paola M. Affärsresenär Mexico, den 27 maj 2014
Great location, so small rooms, no windows.

service
6
The elevator was broken so I had to climb 4 floors to get there, the bedroom has no windows.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - GästrumCalifornia Hotel Hong Kong - LobbyCalifornia Hotel Hong Kong - ReceptionCalifornia Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCalifornia Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCalifornia Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCalifornia Hotel Hong Kong - EntréCalifornia Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCalifornia Hotel Hong Kong - FaciliteterCalifornia Hotel Hong Kong - BadrumCalifornia Hotel Hong Kong - BadrumCalifornia Hotel Hong Kong - FaciliteterCalifornia Hotel Hong Kong - OmgivningarCalifornia Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenCalifornia Hotel Hong Kong - KommunikationerCalifornia Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenCalifornia Hotel Hong Kong - Omgivningar


AS-AGWEB-3A03