eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Caravelle Saigon Hotel

19-23 Lam Son Square, District 1, Dist. 1 - Dong Khoi, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Svit Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Svit Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Café Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Fritidsfaciliteter
Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Utsikt Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Utsikt Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidan Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Fritidsfaciliteter Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum
Område: Dist. 1 - Dong Khoi Antal rum: 335
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

från 1191 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,5
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
8,2
Alla recensioner (1191)
Sortera efter:
Karin S. Reste med partner Sweden, den 16 februari 2013
Fantastiskt hotell med perfekt läge

Läget, service, frukost, baren, poolen, sängarna
10
Ett riktigt lyxhotell i hjärtat av Ho Chi Minh, nära till allt i distrikt 1. Baren på taket höll världsklass och frukosten innehöll allt du bara kan tänka dig. Lägg till ett riktigt bra rum med underbart sköna sängar och en härlig pool - ett hotell att återvända till helt klart.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Ta en tur till Co Chi tunnlarna, spännande nutidshistoria.
Gunilla B. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Mycket bra hotell med centralt läge

Läget
9,7
Mycket bra hotell centralt beläget vid Operan, väggivägg med Sheraton. Bra shoppingområde, nära till den stora marknaden. Trevligt poolområde. Fantastisk frukost. Underbart sköna sängar
Christian R. Affärsresenär Switzerland, den 12 oktober 2012
bewährter Saigon Klassiker

top lage
9,3
Keine besonderen Kommentare.
Tips: Keine besonderen Kommentare.
Lina L. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2012
Bra läge och härlig frukostbuffé

Toppläge och fin pool samt gym
9
Hotellet är i behov av renovering för att vara i kategorin första klass. Dock väldigt bra läge, fantastisk frukostbuffé, fin poolterass och i övrigt väldigt god service.
Henrik L. Reste med partner Sweden, den 3 december 2011
Lyxigt hotell med karaktär

Enormt bra service och härligt fräscht
9,3
Hade en härlig utsikt och passade på att utnyttja fasciliteterna. Tränade i ett för hotell väldigt bra gym och simmade i den något svala poolen.
Johan L. Reste med partner Sweden, den 23 oktober 2011
Bra säng, frukost och läge men inte så prisvärt

Säng, frukosten och läget
9,3
Bra hotell och det har allt vad man kan önska sig och lite till därutöver. Finns egentligen inget ont att säga förutom att det var lite dyrt
Anette R. Familj med småbarn Sweden, den 16 mars 2011
Fantastiskt hotell

Basta tankbara service och lage
10
Valj Signature Lounge bokning om du kan och vill ha det lilla extra. Fantastiska tre dagar i Saigon pa detta hotell. Gar utmarkt att kombinera poolbad och shopping. Harlig billig lyx for en europe. Rekommenderas varmt!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Gor en Saigon sightseeingtur
Jens B. Familj med småbarn Sweden, den 2 november 2010
Bra läge och standard, men ej helt barnvänligt

Väldigt stor och skön säng, bra pool och spa samt mycket bra läge
7,3
Vi bodde fyra nätter på Caravelle Hotel med våra barn som är 1,5 och 4 år gamla. Rummet var stort och i bra skick med den största säng jag någonsin sett. Städpersonalen var mycket trevlig och gjorde ett fläckfritt jobb. Resten av personalen hotellet var dock generellt dåliga i bemötandet av våra barn. De lyfte upp dem i famnen, nöp dem i kinderna, daskade dem i rumpan mm utan att be om lov. Vi förstår att de gjorde detta av välvilja och nyfikenhet, men det ledde till att våra barn blev rädda för vietnameser som närmade sig den lite för hastigt under resten av resan. Resturantpersonalen var även oflexibel och gjorde ofta misstag, maten var inte heller något märkvärdigt. Poolen och spa-avdelning rekommenderas dock varmt!
Ida F. Affärsresenär Sweden, den 4 september 2010
Nöjd Kund

Mycket trevligt gym och pool, bra relax för tjänste resa.
8
Mycket bra och trevligt hotell, centralt och bra läge. Var där i tjänste ärende och var ett mycket bra hotell för resa i tjänsten.
Bengt R. Reste med partner Sweden, den 9 augusti 2010
bra hotell

allt var perfekt
10
nära stranden , rum stort med havsutsikt, duktig personal som värnade om oss Nha trangs utan tvivel bästa hotell sheraton kan slänga sig i väggen. Bättre hotell än detta kan man inte få på något annat ställe i Vietnam mig veterligt har ändå bott på många 5 stjärniga hotell men detta står i en klass för sig

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Caravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-stadenCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SvitCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SvitCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FritidsfaciliteterCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - UtsiktCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - UtsiktCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FritidsfaciliteterCaravelle Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum


AS-AGWEB-3B06