Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 90
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 3181
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,8
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (3181)
Sortera efter:
Claes L. Familj med småbarn Sweden, den 7 juli 2013
Bra budgethotell

Rent, nära till MTR, buss till flygplatsen finns nära
8
Vi gjorde en kortare vistelse i HK och Caritas Bianchi uppfyllde våra behov. Det ligger nära MTR-stationen Yau Ma Tei och buss A21 (från flygplatsen) har en hållplats nära hotellet. Rummet var rent och det var ganska stort för att vara ett "budgethotell" i HK.
Kjell K. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2013
Bra läge på hotellet

Nära till tunnelbana, bussar mm.
5,7
Pga av läget skulle jag kunna tänka mej att bo där igen,
Kim L. Reste med partner Finland, den 9 januari 2011
Fint hotell i ett område bland lokalbefolkningen

Hotellet var rätt luxuöst med ett brett utbud av tjänster såsom restaurang, spa, bastu och så vidare. Personalen var vänlig och hjälpsam och jag kunde rekommendera hotellet för den som vill ha en högre standard på servicen även om hotellet inte ligger mitt i centrum.
9
Vår vistelse var kort men vi var nöjda med sevicen och hotellets läge. Från hotellet var det även lätt att ta sig till flygplatsen. Området i vilket hotellet är beläget är inget turist område, utan ett område där lokalbefolkningen bor och lever. Detta syntes i gatubilden, vilket enligt mig var trevligt. Om du däremot vill gå på restauranger och pubar, är läget inte nödvändigtvis det rätta för dig. I området fanns inte speciellt många matställen.
Lena B. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2009
Helt okej vistelse

Bra läge
6,7
Läget är det bästa med hotellet, det ligger på en liten sidogata så det är lite avskilt men ändå nära till det mesta. Bara 20m till gatan så det är lagom avskilt och lagom nära. Frukosten var sådär men det ligger nära 7eleven och olika restauranger. Hjälpsam personal som förstår engelska bra. Inte särskilt hög standard på rummen och lite obekväma sängar, men det är ändå prisvärt och helt okej.
Tips: Bra internet tillgång på nathan hotell som ligger mycket nära . Även Nära MTR station.
Anne-Christine S. Gruppresenär Finland, den 24 februari 2009
Förmånligt alternativ med bra läge

Bra läge vid Nathan Road, flygbuss nära. Förhållandvis förmånligt.
7,3
Det bästa med hotellet är läget. En uppfräschning skulle behövas och speciellt bättre ljudisolering. Ett altenativ för den som vill bo förmånligt och centralt. Bemötande vänligt. Frukosten okay. Enbart en hiss fungerade under vissa tider av dygnet.
Seow Y. Gruppresenär Malaysia, den 28 juni 2015
value for money

Clean, spacious and location
7,7
Kee S. Affärsresenär Singapore, den 26 juni 2015
Koony

Near MTR station , spacious room. But noisy aircon
8,7
Ok not so bad except the noisy aicon
Ong H. Familj med äldre barn Singapore, den 21 juni 2015
good location

big comfortable room,clean,reception staff polite
5,3
One bad issue is that when I checked out I left my room extra key in the room (I am very sure becs I opened the door key to go in to take my luggage to check out and 1 - I always put in the room near the door slot so that my room air conditioner is always on when we go out to keep my room temperature cold when we came back from outside) So without this extra key how I enter the room to take my luggage? So when I check out I pulled the door ones and left the extra key in the room, I am very sure or else how we go into the room without the key. I informed the receiption that I left the extra ones in the room and they called the room service to check but was informed that they cannot find the key and asked me to go back and checked myself but the room already clean up by the room service and I was asked to pay HK$50 for the lost key?
Conan C. Ensamresenär Australia, den 21 juni 2015
A pleasant stay

Location, cleanliness and spacious
8,3
Pleasant and convenient
Yeen T. Reste med partner Malaysia, den 21 juni 2015
Hotel with Comfort Bed and Strategic Location

comfort, location
8
It is strategic location with only 3 mins walk to Yau Ma Tei Station. Great good surroundings such as old style hong kong cafe Mido Restaurant, Yuan Kee. There are bookstores around too. Room is comfort with good size (much larger than usual Hong Kong Standard), so I like the stay very much. Will consider to stay again next time.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Mat och dryckCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - ReceptionCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - EntréCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - Caritas Bianchi Lodge Hotel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01