Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 90
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 3141 omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,8
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (3141)
Sortera efter:
Claes L. Familj med småbarn Sweden, den 7 juli 2013
Bra budgethotell

Rent, nära till MTR, buss till flygplatsen finns nära
8
Vi gjorde en kortare vistelse i HK och Caritas Bianchi uppfyllde våra behov. Det ligger nära MTR-stationen Yau Ma Tei och buss A21 (från flygplatsen) har en hållplats nära hotellet. Rummet var rent och det var ganska stort för att vara ett "budgethotell" i HK.
Kjell K. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2013
Bra läge på hotellet

Nära till tunnelbana, bussar mm.
5,7
Pga av läget skulle jag kunna tänka mej att bo där igen,
Kim L. Reste med partner Finland, den 9 januari 2011
Fint hotell i ett område bland lokalbefolkningen

Hotellet var rätt luxuöst med ett brett utbud av tjänster såsom restaurang, spa, bastu och så vidare. Personalen var vänlig och hjälpsam och jag kunde rekommendera hotellet för den som vill ha en högre standard på servicen även om hotellet inte ligger mitt i centrum.
9
Vår vistelse var kort men vi var nöjda med sevicen och hotellets läge. Från hotellet var det även lätt att ta sig till flygplatsen. Området i vilket hotellet är beläget är inget turist område, utan ett område där lokalbefolkningen bor och lever. Detta syntes i gatubilden, vilket enligt mig var trevligt. Om du däremot vill gå på restauranger och pubar, är läget inte nödvändigtvis det rätta för dig. I området fanns inte speciellt många matställen.
Lena B. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2009
Helt okej vistelse

Bra läge
6,7
Läget är det bästa med hotellet, det ligger på en liten sidogata så det är lite avskilt men ändå nära till det mesta. Bara 20m till gatan så det är lagom avskilt och lagom nära. Frukosten var sådär men det ligger nära 7eleven och olika restauranger. Hjälpsam personal som förstår engelska bra. Inte särskilt hög standard på rummen och lite obekväma sängar, men det är ändå prisvärt och helt okej.
Tips: Bra internet tillgång på nathan hotell som ligger mycket nära . Även Nära MTR station.
Anne-Christine S. Gruppresenär Finland, den 24 februari 2009
Förmånligt alternativ med bra läge

Bra läge vid Nathan Road, flygbuss nära. Förhållandvis förmånligt.
7,3
Det bästa med hotellet är läget. En uppfräschning skulle behövas och speciellt bättre ljudisolering. Ett altenativ för den som vill bo förmånligt och centralt. Bemötande vänligt. Frukosten okay. Enbart en hiss fungerade under vissa tider av dygnet.
Pei C. Familj med småbarn Singapore, den 31 maj 2015
good location, clean and comfortable room

clean, big, convenient to airport bus stop and mtr
9,3
Excellent, value for money and quiet from main road.
Phang Y. Gruppresenär Singapore, den 25 maj 2015
Drop in hotel standard

Location,room size and quick wifi
5
My stay at CBL was below my expectations as compared to last year june.I booked a total of 4 rooms for my staff whom are in hong Kong for their very first time.several issues they mentioned were far from the minimum standards of a 3 star hotels.1)No tissue box 2)No comb 3)extremely poor quality pillows.The pillows were so soft that the quality of sleep were badly affected.I have been a loyal customer at Cbl~on my first visit in Hong Kong I stayed here and also for the past three years.incidentally,I will also be staying at CBL
Jiekai L. Reste med partner Singapore, den 17 maj 2015
Fantastic stay

Good location, comfortable room, good value.
8,3
Leslie P. Familj med småbarn Indonesia, den 13 maj 2015
a big room in the heart of the city

location, location, big room
6
Justin Y. Reste med partner Malaysia, den 3 maj 2015
Nice Location with good food surrounding

1. the location is good, metro station opposite with 3 mins walk. opposite can get airport bus direct to airport 2. this hotel is clean. 3. food surrounding are good
8,7
this hotel was over my expectation. It is value of money. i am having a pleasant stay in here for 2 nights. Sure will choose this hotel again.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Mat och dryckCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - ReceptionCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - EntréCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum

Kundrecensioner - Caritas Bianchi Lodge Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A04