Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 90

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 3419 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,8
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (3419)
Sortera efter:
Claes L. Familj med småbarn Sweden, den 7 juli 2013
Bra budgethotell

Rent, nära till MTR, buss till flygplatsen finns nära
8
Vi gjorde en kortare vistelse i HK och Caritas Bianchi uppfyllde våra behov. Det ligger nära MTR-stationen Yau Ma Tei och buss A21 (från flygplatsen) har en hållplats nära hotellet. Rummet var rent och det var ganska stort för att vara ett "budgethotell" i HK.
Anmäl det här omdömet
Kjell K. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2013
Bra läge på hotellet

Nära till tunnelbana, bussar mm.
5,7
Pga av läget skulle jag kunna tänka mej att bo där igen,
Anmäl det här omdömet
Kim L. Reste med partner Finland, den 9 januari 2011
Fint hotell i ett område bland lokalbefolkningen

Hotellet var rätt luxuöst med ett brett utbud av tjänster såsom restaurang, spa, bastu och så vidare. Personalen var vänlig och hjälpsam och jag kunde rekommendera hotellet för den som vill ha en högre standard på servicen även om hotellet inte ligger mitt i centrum.
9
Vår vistelse var kort men vi var nöjda med sevicen och hotellets läge. Från hotellet var det även lätt att ta sig till flygplatsen. Området i vilket hotellet är beläget är inget turist område, utan ett område där lokalbefolkningen bor och lever. Detta syntes i gatubilden, vilket enligt mig var trevligt. Om du däremot vill gå på restauranger och pubar, är läget inte nödvändigtvis det rätta för dig. I området fanns inte speciellt många matställen.
Anmäl det här omdömet
Lena B. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2009
Helt okej vistelse

Bra läge
6,7
Läget är det bästa med hotellet, det ligger på en liten sidogata så det är lite avskilt men ändå nära till det mesta. Bara 20m till gatan så det är lagom avskilt och lagom nära. Frukosten var sådär men det ligger nära 7eleven och olika restauranger. Hjälpsam personal som förstår engelska bra. Inte särskilt hög standard på rummen och lite obekväma sängar, men det är ändå prisvärt och helt okej.
Tips: Bra internet tillgång på nathan hotell som ligger mycket nära . Även Nära MTR station.
Anmäl det här omdömet
Anne-Christine S. Gruppresenär Finland, den 24 februari 2009
Förmånligt alternativ med bra läge

Bra läge vid Nathan Road, flygbuss nära. Förhållandvis förmånligt.
7,3
Det bästa med hotellet är läget. En uppfräschning skulle behövas och speciellt bättre ljudisolering. Ett altenativ för den som vill bo förmånligt och centralt. Bemötande vänligt. Frukosten okay. Enbart en hiss fungerade under vissa tider av dygnet.
Anmäl det här omdömet
Argel C. Reste med partner Philippines, den 3 februari 2016
Nice room and location.

Room size, cleanliness and location.
10
Mosty used in sleeping at night, but it's very comfortable and clean. 2 extra pillows already included. Only gripe is the inconsistent shower temperature. Location is good. Very near to MTR and A21 bus. Highly recommended!
Anmäl det här omdömet
Omelia L. Reste med partner Hong Kong, den 21 januari 2016
Location and value is the only consideration

Location, location, location
6
Overall is satisfactory, didn't spent too much time in the hotel nor able to consume any foods from the hotel
Anmäl det här omdömet
Fleurdelis O. Familj med småbarn Philippines, den 12 januari 2016
Would recommend to friends

Location, Large Rooms, Friendly staff
9,3
Had a very pleasant stay at the hotel. Location was perfect, a lot of places to eat within walking distance. Very near the MTR, and the A21 bus was very convenient. (The bus has space for large luggage,not a typical bus) .. The hotel room size is large by Hong Kong standard. For anyone who has stayed in other hotels in the city area who probably know that rooms can feel like closets (it's that small), Caritas Bianchi is a gem. It's a "proper" hotel than the others. Would recommend this place to my friends.
Anmäl det här omdömet
Kuan C. Reste med partner Singapore, den 4 januari 2016
Overall is ok

Location, spacious room, cleanliness
7,7
The hotel is located within few mins of walking distance from where the airport bus A21 stops. Just a stone throw away from the busy Nathan Street. Overall stay is ok. Room is clean and spacious, except on the 1st day housekeeping was not done fully as the bedsheets were not changed which after we told the reception was changed the following day.
Anmäl det här omdömet
Zeng J. Reste med partner Singapore, den 4 januari 2016
Convenient and spacious room

Location, spacious, clean
9,3
This was my sixth visit to Hong Kong and by far one of the best hotels I have stayed in. Having been to Hong Kong numerous times, one would know about the size of the typical Hong Kong hotel room. However, I was truly impressed. This was the biggest hotel room I ever had in Hong Kong. Our room was spacious and had all the necessary amenities - hair dryer, bottled water, safe, adapter, etc. Our room was facing the road but as we were on a high floor, we could hardly hear the noise from the road. The hotel is located within 5 minutes walk from Yau Ma Tei MTR and also within walking distance to Mongkok and Jordan. The hotel is easily accessible and if you are coming from the airport, just take bus A21 from the airport, alight at Man Ming Lane and the hotel is within 5 mins walk. Our booking didn't include breakfast but this was not necessary as there were a lot of eateries around the hotel, there was also a supermarket and a convenience store right in front of the hotel. There is a Japanese ramen shop right in front of the hotel and always had long queues but it was well worth the wait - the ramen was truly delicious. If there was anything to complain about, its that the hotel does not provide tissue. Other than that, I truly enjoyed my stay at Caritas Bianchi and would consider staying there if I visit Hong Kong again.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Mat och dryckCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - EntréCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - LobbyCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Reception


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03