eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 90
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 2866 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,8
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (2866)
Sortera efter:
Claes L. Familj med småbarn Sweden, den 7 juli 2013
Bra budgethotell

Rent, nära till MTR, buss till flygplatsen finns nära
8
Vi gjorde en kortare vistelse i HK och Caritas Bianchi uppfyllde våra behov. Det ligger nära MTR-stationen Yau Ma Tei och buss A21 (från flygplatsen) har en hållplats nära hotellet. Rummet var rent och det var ganska stort för att vara ett "budgethotell" i HK.
Kjell K. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2013
Bra läge på hotellet

Nära till tunnelbana, bussar mm.
5,7
Pga av läget skulle jag kunna tänka mej att bo där igen,
Kim L. Reste med partner Finland, den 9 januari 2011
Fint hotell i ett område bland lokalbefolkningen

Hotellet var rätt luxuöst med ett brett utbud av tjänster såsom restaurang, spa, bastu och så vidare. Personalen var vänlig och hjälpsam och jag kunde rekommendera hotellet för den som vill ha en högre standard på servicen även om hotellet inte ligger mitt i centrum.
9
Vår vistelse var kort men vi var nöjda med sevicen och hotellets läge. Från hotellet var det även lätt att ta sig till flygplatsen. Området i vilket hotellet är beläget är inget turist område, utan ett område där lokalbefolkningen bor och lever. Detta syntes i gatubilden, vilket enligt mig var trevligt. Om du däremot vill gå på restauranger och pubar, är läget inte nödvändigtvis det rätta för dig. I området fanns inte speciellt många matställen.
Lena B. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2009
Helt okej vistelse

Bra läge
6,7
Läget är det bästa med hotellet, det ligger på en liten sidogata så det är lite avskilt men ändå nära till det mesta. Bara 20m till gatan så det är lagom avskilt och lagom nära. Frukosten var sådär men det ligger nära 7eleven och olika restauranger. Hjälpsam personal som förstår engelska bra. Inte särskilt hög standard på rummen och lite obekväma sängar, men det är ändå prisvärt och helt okej.
Tips: Bra internet tillgång på nathan hotell som ligger mycket nära . Även Nära MTR station.
Anne-Christine S. Gruppresenär Finland, den 24 februari 2009
Förmånligt alternativ med bra läge

Bra läge vid Nathan Road, flygbuss nära. Förhållandvis förmånligt.
7,3
Det bästa med hotellet är läget. En uppfräschning skulle behövas och speciellt bättre ljudisolering. Ett altenativ för den som vill bo förmånligt och centralt. Bemötande vänligt. Frukosten okay. Enbart en hiss fungerade under vissa tider av dygnet.
Robert D. Ensamresenär Germany, den 16 oktober 2014
Good location with awful breakfast

Location, room, staff
7,3
Location is very convenient, room not too small and quite new. Staff is friendly. The breakfast was just awful, everything seemed stale and not fresh. They should have mentioned that the whole hotel is renovated at the moment, sometimes quite noisy and inconvenient.
David W. Affärsresenär Brunei Darussalam, den 15 oktober 2014
Value for money hotel in hong kong

Location, cleanliness and spacious
9,7
The hotel was under renovation. Exit C after Yau Ma Tei station, cross the road at traffic light turn right and walk for couple of metres turn left at the end of block past salvation army probably 5 minutes walk. I had room at floor 17 and it was spacious to HK standard.
Scott C. Reste med partner United States of America, den 15 oktober 2014
Just okay

Location and room.
6,7
The hotel was under renovation when I stayed there. The hotel is owned by the Catholic church. Since I am gay I probably would not have stayed there if I had known that, tho I had no problems bringing the bf in. The location is very good, near, but not in, Tsim Sha Tsui. The room was adequate in size tho not large by any means. The breakfast was uninspired, the kind of thing your mother would feed you if you were raised in a trailer. Utensils were plastic, plates and cups paper. It was not good value for the money, tho I'm not sure such a thing exists in HK.
Jia V. Reste med partner Malaysia, den 6 oktober 2014
Affordable stay in generously-sized room

Value for money, accessibility to metro, room size
7,7
The room space is decent, and a good value for its class. Its a 5-min walk across Exit C of Yau Ma Tei MTR and there are various shops along the busy Nathan Road to cater to your needs. Unlike many of its cheaper counterparts, the hotel is very visible and not tucked in some dingy, hidden corner so guests feel comfortable walking in. The facilities are standard, the room is generally clean, pretty much within expectations.
Xintong C. Ensamresenär China, den 2 oktober 2014
quite good

good serive big room conventient location
10

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - EntréCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Mat och dryckCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Reception

Kundrecensioner - Caritas Bianchi Lodge Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B03