eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gästrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Badrum Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 90
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 2844 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,8
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (2844)
Sortera efter:
Claes L. Familj med småbarn Sweden, den 7 juli 2013
Bra budgethotell

Rent, nära till MTR, buss till flygplatsen finns nära
8
Vi gjorde en kortare vistelse i HK och Caritas Bianchi uppfyllde våra behov. Det ligger nära MTR-stationen Yau Ma Tei och buss A21 (från flygplatsen) har en hållplats nära hotellet. Rummet var rent och det var ganska stort för att vara ett "budgethotell" i HK.
Kjell K. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2013
Bra läge på hotellet

Nära till tunnelbana, bussar mm.
5,7
Pga av läget skulle jag kunna tänka mej att bo där igen,
Kim L. Reste med partner Finland, den 9 januari 2011
Fint hotell i ett område bland lokalbefolkningen

Hotellet var rätt luxuöst med ett brett utbud av tjänster såsom restaurang, spa, bastu och så vidare. Personalen var vänlig och hjälpsam och jag kunde rekommendera hotellet för den som vill ha en högre standard på servicen även om hotellet inte ligger mitt i centrum.
9
Vår vistelse var kort men vi var nöjda med sevicen och hotellets läge. Från hotellet var det även lätt att ta sig till flygplatsen. Området i vilket hotellet är beläget är inget turist område, utan ett område där lokalbefolkningen bor och lever. Detta syntes i gatubilden, vilket enligt mig var trevligt. Om du däremot vill gå på restauranger och pubar, är läget inte nödvändigtvis det rätta för dig. I området fanns inte speciellt många matställen.
Lena B. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2009
Helt okej vistelse

Bra läge
6,7
Läget är det bästa med hotellet, det ligger på en liten sidogata så det är lite avskilt men ändå nära till det mesta. Bara 20m till gatan så det är lagom avskilt och lagom nära. Frukosten var sådär men det ligger nära 7eleven och olika restauranger. Hjälpsam personal som förstår engelska bra. Inte särskilt hög standard på rummen och lite obekväma sängar, men det är ändå prisvärt och helt okej.
Tips: Bra internet tillgång på nathan hotell som ligger mycket nära . Även Nära MTR station.
Anne-Christine S. Gruppresenär Finland, den 24 februari 2009
Förmånligt alternativ med bra läge

Bra läge vid Nathan Road, flygbuss nära. Förhållandvis förmånligt.
7,3
Det bästa med hotellet är läget. En uppfräschning skulle behövas och speciellt bättre ljudisolering. Ett altenativ för den som vill bo förmånligt och centralt. Bemötande vänligt. Frukosten okay. Enbart en hiss fungerade under vissa tider av dygnet.
Luk M. Gruppresenär Thailand, den 25 september 2014
Nice Location

Location Room Size Price
5,3
This hotel is located in the very nice place. The Loation is near the MRT station and shopping center. But, the breakfast is not quite specia and simple. but , great for who want to shopping.
John T. Affärsresenär Singapore, den 24 september 2014
Location

Location, location, value for money
6,7
The hotel is quite near to the mtr station with local eateries nearby. The room, though small, is comfortable. However, the pillows provided were far to soft and flat.
Lee Y. Gruppresenär Singapore, den 22 september 2014
Old Hotel & Room

Convenient, strategic location
5,3
I had a bad experience with this hotel. On the first night at 3AM, someone tried to force open our door. Feeling shocked, we went to the door and peeked through the door hole and found one of their staff outside of our room. Our door was already unlocked by him and luckily we had a double locked which can only be locked from the inside. It was a horrible experience and we called the receptionist immediately and he told us that it was their daily routine to check if the guests rooms were locked every night. Seriously, a routine check at 3am? The next morning we went to speak to the manager in charge and requested to change for a new room. We were baffled and I never had such experience in any hotels before.
Jinsi W. Affärsresenär Singapore, den 21 september 2014
Comfortable and clean room

Location, quiet, cleanliness
7,3
Noise can be heard from the lift shaft as My single room was next to the lift(room 1508). The noise is a little more obvious in the middle of the night when all is quiet as it is exactly where the headrest is. Water pressure in the shower was weak but warm water is assured. Room cleanliness was acceptable and basic toiletries and hair dryer is provided. TV channels has good reception and wifi is provided in all rooms. Breakfast though provided, is mediocore- baked beans, hard boiled eggs, toast, buns and hotdogs. Nothing fanciful but I guess that is what you get for this price. Overall a pleasant experience.
Yan C. Gruppresenär Singapore, den 19 september 2014
good location!

convenient location , clean place and spacious!
6,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - EntréCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Mat och dryckCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Reception

Kundrecensioner - Caritas Bianchi Lodge Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C07