Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 3483 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,8
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (3483)
Sortera efter:
Claes L. Familj med småbarn Sweden, den 7 juli 2013
Bra budgethotell

Rent, nära till MTR, buss till flygplatsen finns nära
8
Vi gjorde en kortare vistelse i HK och Caritas Bianchi uppfyllde våra behov. Det ligger nära MTR-stationen Yau Ma Tei och buss A21 (från flygplatsen) har en hållplats nära hotellet. Rummet var rent och det var ganska stort för att vara ett "budgethotell" i HK.
Anmäl det här omdömet
Kjell K. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2013
Bra läge på hotellet

Nära till tunnelbana, bussar mm.
5,7
Pga av läget skulle jag kunna tänka mej att bo där igen,
Anmäl det här omdömet
Kim L. Reste med partner Finland, den 9 januari 2011
Fint hotell i ett område bland lokalbefolkningen

Hotellet var rätt luxuöst med ett brett utbud av tjänster såsom restaurang, spa, bastu och så vidare. Personalen var vänlig och hjälpsam och jag kunde rekommendera hotellet för den som vill ha en högre standard på servicen även om hotellet inte ligger mitt i centrum.
9
Vår vistelse var kort men vi var nöjda med sevicen och hotellets läge. Från hotellet var det även lätt att ta sig till flygplatsen. Området i vilket hotellet är beläget är inget turist område, utan ett område där lokalbefolkningen bor och lever. Detta syntes i gatubilden, vilket enligt mig var trevligt. Om du däremot vill gå på restauranger och pubar, är läget inte nödvändigtvis det rätta för dig. I området fanns inte speciellt många matställen.
Anmäl det här omdömet
Lena B. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2009
Helt okej vistelse

Bra läge
6,7
Läget är det bästa med hotellet, det ligger på en liten sidogata så det är lite avskilt men ändå nära till det mesta. Bara 20m till gatan så det är lagom avskilt och lagom nära. Frukosten var sådär men det ligger nära 7eleven och olika restauranger. Hjälpsam personal som förstår engelska bra. Inte särskilt hög standard på rummen och lite obekväma sängar, men det är ändå prisvärt och helt okej.
Tips: Bra internet tillgång på nathan hotell som ligger mycket nära . Även Nära MTR station.
Anmäl det här omdömet
Anne-Christine S. Gruppresenär Finland, den 24 februari 2009
Förmånligt alternativ med bra läge

Bra läge vid Nathan Road, flygbuss nära. Förhållandvis förmånligt.
7,3
Det bästa med hotellet är läget. En uppfräschning skulle behövas och speciellt bättre ljudisolering. Ett altenativ för den som vill bo förmånligt och centralt. Bemötande vänligt. Frukosten okay. Enbart en hiss fungerade under vissa tider av dygnet.
Anmäl det här omdömet
Loo Y. Affärsresenär Malaysia, den 15 april 2016
Nice & cosy hotel
5,3
location is excellent
Anmäl det här omdömet
Jeenelette N. Familj med småbarn Philippines, den 7 april 2016
Vacation 2016
6
Hotel was very accessible and near many restaurants, fastfoods and groceries. walking distance to MTR, markets and malls. hotel staff are polite. rooms are cleaned everyday. the room is big.
Anmäl det här omdömet
Budiman T. Familj med småbarn Indonesia, den 27 mars 2016
Big room but mediocre in breakfast, easy to get tr
4,7
the hotel have big room in kowloon area, near with yau mae tei MRT, a lot of 7 eleven near by, good security with 24 hours guard in front of lift, if come at midnight they will ask you the room, mediocre breakfast with only 2 option menu, noodle or omelet, wifi are fast in the hotel, bed is comfy, water heater is not stable, sometimes we want warm, it just very hot.
Anmäl det här omdömet
Angelina T. Gruppresenär Singapore, den 17 mars 2016
Review of Stay in March 2016
3,7
Generally, the staff at this lodge is friendly and helpful. However, this time round, we had an unpleasant encounter with an unfriendly lady Concierge staff, whose name I had not taken note of. We requested for her help to make a phonecall to book a cab bound for the airport and she told us that we could make the call ourselves using the phone in the hotel room. We explained that we know local calls are free but the reason for us to do so via the Concierge was to enlist her help to converse in Cantonese with the cab operator. She proceeded to dial the number and shoved the phone to us thereafter, without even speaking to the cab operator. This was a very disappointing experience with an unhelpful and rude staff member, as compared to our previous experience when one of the male staff at the Concierge helped us to make the booking and confirmed the timing with us, knowing our limitations with the common spoken language in Hong Kong.
Anmäl det här omdömet
Hui M. Gruppresenär Singapore, den 14 mars 2016
Good location. Big rooms
5,3
Take airport bus A21 to get to this hotel. Near Yau Ma Tei MTR station. Rooms are big by Hong Kong standards. There's a minimart to get groceries, toiletries etc. Quite convenient.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - BadrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Mat och dryckCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - EntréCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - GästrumCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - LobbyCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Reception


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A07