Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa

Jl. Raya Pengosekan Desa Peliatan, Ubud, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Trädgård Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Lobby Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurang Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurang Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurang Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Omgivningar Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Fritidsfaciliteter Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Pool Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Pool
Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Pool Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Pool Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Gästrum Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Gästrum
Läge: Ubud Antal rum: 24
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 565 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,5
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (565)
Krister B. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
Bra hotell

Personalen
9,7
Ett härligt hotell lungt och fint läge relativt centralt. Välskött, rent och snyggt Japansk ägt hotell, med bra och tjänstevillig personal. Frukosten inte mycket att hurra för men det räcker egentligen med en toast och kaffe, ett kaffe som smakar bedrövlig och kräver socker och grädde, indonesisk kaffe med andra ord. Många bra restauranger i närheten med en variation av internationella rätter. Inte långt att promenera till Ubon's open market vilket är ett måste ”i alla fall för mig”. Förmiddagarna vid poolen är att rekommendera.
Annacarin B. Familj med äldre barn Sweden, den 19 juni 2011
Trevligt & vänligt. God mat.

Fint rum, god frukost, lugnt och tyst.
8,7
Hjälpsam och vänlig personal. Hotellet ligger i Pengosekan, inte i själva Ubud, som ligger en halvtimmes promenad från hotellet. Mycket trafik på gatan utanför men det hörs inte in på hotellområdet.
Tips: Fint litet poolområde.
Fredrik A. Familj med småbarn Sweden, den 4 oktober 2010
För långt från centrala ubud

inget, skulle vara att det finns pool
4
Hotellet var litet och slitet, låg i utkanten av Udud och det tog ca 10-15 och gå till monkey forest. Jobbigt när trottaorerna är dåliga och mycket trafik inte att rek till barnfamiljer. Rummen luktade mögel, badrummen var små och det fanns inga duschkabiner så hela badrummet var vattenfyllt efter en dusch. Detta är verkligen ett budget hotell, hade gärna betalt några hundralappar till för att få bättre standard än detta! Barnen uppskattade dock poolen men det var nog det enda positiva
Koko A. Familj med småbarn Indonesia, den 1 april 2014
satisfied

comfort, friendly, recommended
7,3
I like to stay at Casa Gnesha Hotel, the hotel very quiet, feel comfortable and the staff very friendly. I stayed for 3 days 2 night . Just need improvement for housekeeping staff, because they clean up my room and changed the blanket but with broken one. So I hope it will be not happen again to Another guests. Overall recommended hotel.
Qissera E. Ensamresenär Indonesia, den 24 mars 2014
Nice. You get what you pay.

Great location
6,7
I went to Ubud for the Bali Spirit Festival and I choose to stay for two nights in Casa Ganesha because of the location is very close to ARMA. The hotel was OK. Service is good, but nothing's special about the hotel, except the strategic location.
Norman S. Ensamresenär United States of America, den 16 mars 2014
Good mid-range hotel with friendly service

Clean, nice pool, friendly and helpful staff.
8,3
The hotel was a good choice for exploring Ubud, albeit a bit further away than most. The staff was very helpful and scooter rental was cheap. I don't normally eat at hotel restaurants, but the food was really quite good.
Micheel R. Reste med partner Canada, den 11 mars 2014
Very good hotel

Confort, decord, location
9,3
Hubertus R. Reste med partner Netherlands, den 8 mars 2014
nice stay nearby the centre

central, swimmingpool, veranda near the room
7,3
It was good. Near the citycenter. The room was allright, not to smaal or to big. The douche was outside, but it was allright.breakfast could have a bit more choice.
Jacques R. Reste med partner Canada, den 7 mars 2014
Pleasant

Staff, quality of bed, quiet
8,3
Very good
Sandra R. Ensamresenär Australia, den 7 mars 2014
economical and convenient

location, price and pool
8,7
I have stayed at this Hotel on numerous occasions and select this when in Ubud as it is close to BARC dog refuge which I always visit when in Bali.. It is a very good deal for the budget price. It is also very close to many restaurants. Price also includes a nice breakfast.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa BaliCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - TrädgårdCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - LobbyCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurangCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurangCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurangCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - OmgivningarCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - FritidsfaciliteterCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PoolCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PoolCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PoolCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PoolCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - GästrumCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Gästrum

Kundrecensioner - Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa, Bali

AS-AGWEB-3C04