Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa

Jl. Raya Pengosekan, Ubud, Bali, Indonesien 80571 (Visa på karta)

Boka nu!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Lobby Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurang Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurang Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurang Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Omgivningar Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Fritidsfaciliteter Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Pool Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Pool Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Pool Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från insidan Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Faciliteter
Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Faciliteter
Område: Ubud Antal rum: 24
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 638
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,5
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (638)
Sortera efter:
Krister B. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
Bra hotell

Personalen
9,7
Ett härligt hotell lungt och fint läge relativt centralt. Välskött, rent och snyggt Japansk ägt hotell, med bra och tjänstevillig personal. Frukosten inte mycket att hurra för men det räcker egentligen med en toast och kaffe, ett kaffe som smakar bedrövlig och kräver socker och grädde, indonesisk kaffe med andra ord. Många bra restauranger i närheten med en variation av internationella rätter. Inte långt att promenera till Ubon's open market vilket är ett måste ”i alla fall för mig”. Förmiddagarna vid poolen är att rekommendera.
Anmäl det här omdömet
Annacarin B. Familj med äldre barn Sweden, den 19 juni 2011
Trevligt & vänligt. God mat.

Fint rum, god frukost, lugnt och tyst.
8,7
Hjälpsam och vänlig personal. Hotellet ligger i Pengosekan, inte i själva Ubud, som ligger en halvtimmes promenad från hotellet. Mycket trafik på gatan utanför men det hörs inte in på hotellområdet.
Tips: Fint litet poolområde.
Anmäl det här omdömet
Fredrik A. Familj med småbarn Sweden, den 4 oktober 2010
För långt från centrala ubud

inget, skulle vara att det finns pool
4
Hotellet var litet och slitet, låg i utkanten av Udud och det tog ca 10-15 och gå till monkey forest. Jobbigt när trottaorerna är dåliga och mycket trafik inte att rek till barnfamiljer. Rummen luktade mögel, badrummen var små och det fanns inga duschkabiner så hela badrummet var vattenfyllt efter en dusch. Detta är verkligen ett budget hotell, hade gärna betalt några hundralappar till för att få bättre standard än detta! Barnen uppskattade dock poolen men det var nog det enda positiva
Anmäl det här omdömet
Courtney W. Reste med partner Canada, den 23 augusti 2015
Clean and comfortable

Nice pool, fried my staff, clean and comfortable rooms
7,3
It was a very nice stay! My fiancé and I both enjoyed our time. It's closet I the monkey forest and has lots of nice shops and resteraunts near by.
Anmäl det här omdömet
Steven O. Ensamresenär Australia, den 20 augusti 2015
Solo Traveller Seeking Peace!

Quiet, Tidy and Helpful
6,7
Staff at Casa Ganesha were lovely. I was travelling to Ubud so I could relax, have some massages, do some yoga etc. Casa Ganesha is located a short walk down from The Yoga Barn, so was very convenient for me. The room was neat and tidy. Linen was stained, but clean. Photo's of the pool are deceptive, it was only about 150cm deep and not very long but was still relaxing laying poolside. The breakfasts were probably my only dissapointment - first day I ordered the friend rice without chilli and it was full of it. Another morning I ordered poached eggs and they weren't drained which resulted in a plate covered in water. If you are looking for somewhere cheap to sleep at night, I would highly recommend, however for those looking for a more luxurious experience I would suggest looking elsewhere.
Anmäl det här omdömet
Paul S. Reste med partner Australia, den 10 augusti 2015
An older hotel in good condition

pool was small but refreshing / breakfast was good, expecially the coffeer
7,7
In a good location to walk to Monkey Forest and Yoga Barn etc. Rooms are small but sufficient, it was good to have a small luggage room attached. Gardens are nice. Unfortunately, they were overbooked and put us to a much lower standard hotel for 1-night ... not impressed !!!!
Anmäl det här omdömet
Mukess B. Ensamresenär Mauritius, den 3 augusti 2015
it was good location and will stay again next tim

quite no noise and room was very clean
9,7
very pleasant staff was nice and helpful too so was the location
Anmäl det här omdömet
Josephine R. Reste med partner Australia, den 16 juli 2015
Out of Ubud

Room, breakfast, tour desk
6,7
The room and breakfast was good but it was a little bit far away from the main strip of Ubud and walking 30 mins in the heat was a mission at times. It was only about 10 mins from the Monkey Forest though if that is of interest.
Anmäl det här omdömet
Adi T. Familj med småbarn Indonesia, den 9 juli 2015
good for private party

clean private pool, fast internet in the morning only, big room
5,7
not much food for selection and no restaurant around the hotel, many bugs and mosquitoes so you better prepare the mosquito lotion, I got 6 bites for 2 nites stay. no view in from your room because all are cover by wall so it may be good for private party so a little noisy since many private parties from other rooms
Anmäl det här omdömet
Qing L. Reste med partner Australia, den 1 juli 2015
bathroom/toilet needs repair, otherwise good stay

quiet, inner courtyard peaceful, friendly staff
6,3
no problems except the door latch was loose and the tap spout moved and the shower head was leaking so water sprayed off the side, and the toilet flush wasn't working so had to lift the lid and flush by pulling the mechanics. not worth the price i was charged ($50+/night). place is in disrepair/old. i didn't eat there so can't comment.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa BaliCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från utsidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - LobbyCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurangCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurangCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurangCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - OmgivningarCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - FritidsfaciliteterCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PoolCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PoolCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PoolCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotellet från insidanCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - FaciliteterCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Faciliteter

Kundrecensioner - Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa, Bali

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08