Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Reception Casa Hotel Hong Kong - Reception Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Casa Hotel Hong Kong - Reception Casa Hotel Hong Kong - Entré Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Entré Casa Hotel Hong Kong - Restaurang
Casa Hotel Hong Kong - Restaurang Casa Hotel Hong Kong - Restaurang Casa Hotel Hong Kong - Restaurang Casa Hotel Hong Kong - Restaurang Casa Hotel Hong Kong - Lobby Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Casa Hotel Hong Kong - Badrum Casa Hotel Hong Kong - Badrum
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 162

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 7457 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,1
Läge
9,0
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (7457)
Sortera efter:
Peter H. Reste med partner Sweden, den 15 april 2015
hong kong visit

location,staff,clean
7,7
Anmäl det här omdömet
Yat F. Affärsresenär Sweden, den 2 juli 2013
Ingen lyx men helt OK

Renlighet, Personal, Läge
6
Som sagt det var ingen lyx jag var på genom resan och har bott på Casa Hotell tidigare och det är helt OK rummet var inte så stor men för mig är renlighet viktigare. Och läge är också bra det var nära till allt jag hade 30 meter till tunnelbana station och till kvälls shopping tog det bara 5 min till fots och personalen var mycket trevliga skulle jag kunna tänka mig att bor på Casa hotell nästa gång när jag kommer till Hong Kong? JA det skulle jag.
Anmäl det här omdömet
Helena M. Familj med småbarn Sweden, den 28 juli 2012
Fint yttre, bedrövligt inre

Läge, lätt att få rum
4,3
Otroligt små rum. Vi fick inte in väskorna och var tvungna att uppgradera. Smutsigt och omodernt. Hissen till reception ur funktion. Ligger vid en mycket trafikerad gata. Dock nära till MTR. Fasadrenovering pågick och vi hade byggjobbare utanför fönstren. Badrummet var mycket svårhanterat. Kan inte rekommendera till någon typ av gäst. Bra reserv om man inte få rum någon annanstans och man behöver bo centralt.
Anmäl det här omdömet
Christofer D. Gruppresenär Sweden, den 3 januari 2011
Bra hotell med trevilg personal

Bra med frukost- och lunchrestaurang. Fina rum, fin tv.
10
Fint hotell med trevlig personal och med en bra restaurang med billiga priser. Väldigt liten garderob men inget som direkt störde mig, hade även ett litet värdeskåp man kunde låsa in saker i.
Anmäl det här omdömet
Stefan N. Reste med partner Sweden, den 22 december 2009
Hotell med bra läge

Bra läge eftersom MTR-stationen Yau Ma Tei bara ligger 10m bort.
7,3
Casa Hotel ligger i ett bra läge utmed Nathan Road i Yau Ma Tei. Härifrån är det gångavstånd till MongKok och Tsim Sha Tsui. Tunnelbanestationen ligger bara 10m bort. I närheten finns 7Eleven och en bra Dim Sum restaurang. Bakom hotellet ligger berömda Temple street. Tyvärr är rummet mycket litet och man får knappt plats med väskorna.
Anmäl det här omdömet
Yat F. Affärsresenär Sweden, den 11 juni 2009
Hotal är nära till det mesta

Jag gilla att hotellet är nära till det mesta och att det är ren personal är vänliga.b
7
Jag var på genom resan och stannade i Hong Kong i en kväll och bode på denna hotel eftersom jag är ofta i Hong Kong och jobba och mitt kontor ligger på Dundas Street då är den här hotel perfekt för mig det lägger bara en sten kast ca. 250 m till mitt jobb och är väldigt nära till mesta aktivitet såsom shopping och restaurang och har man fått nog av allt shopping och stress en dag då kan man går till Kowloon Park för relexing det är bara 500 m bort otrolgt fin park så jag kommer att besöka denna hotel igen nästa gåna när jag är i Hong Kong den saken är klar.
Tips om shopping: Det är nära till det mesta och shopping med marknad och varuhus.
Anmäl det här omdömet
Jeffrey S. Familj med småbarn Philippines, den 2 februari 2016
I think, generally, I felt like I was home!

The location is close to MTR, Shopping Market, and it is really easy to find!
8,7
Our stay was okay. The room wass small, so was the bathroom - mind that bathroom has opening to the room so if you poop, there's a tendency to spread the smell in the whole room. The best thing about Casa Hotel is their friendly staff and its location. It was easy to find should you be coming from the airport. Receptionists were all helpful, i like that they smile all the time. Call it your home away from home. I'll definitely choose this hotel again in the future. #TalkAboutValueForMoney
Anmäl det här omdömet
Min S. Reste med partner Malaysia, den 27 januari 2016
Superb location but tiny toilet

Location, location still location
6,7
The location was great, only few steps to Yau Ma Tei station (exist C) and bus stations. The airport bus (A21) drop us right opposite the hotel and we took also bus# 171 that go to Ocean Park directly. The hotel is located at a busy street, very convenient to look for food and shopping. Too bad the hotel toilet is so tiny, only 4 pieces of mosaics width! I have to stand in front of basin to bath. If you are like me that need to bend down and wash hair, forget about it. I didn't wash my hair at all when I stay here, no enough space!
Anmäl det här omdömet
Ong S. Ensamresenär Singapore, den 22 januari 2016
Good location but small room

Good location and friendly staff
6,7
Room is too small for triple sharing, need to shift the extra bed upward in order to open the door to enter or exit the room. Bathroom is also very small. No sound proof wall, can be noisy at times. Good location and near to MTR station.
Anmäl det här omdömet
Walker S. Ensamresenär United States of America, den 22 januari 2016
great location in Yau Ma Tei

location, staff, location
7
I had never stayed here before, but found the hotel to have a great location - immediately next to the metro stop. Staff competent, room small as expected. Bed comfortable, too. A budget hotel that is worth its money.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - ReceptionCasa Hotel Hong Kong - ReceptionCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCasa Hotel Hong Kong - ReceptionCasa Hotel Hong Kong - EntréCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - EntréCasa Hotel Hong Kong - RestaurangCasa Hotel Hong Kong - RestaurangCasa Hotel Hong Kong - RestaurangCasa Hotel Hong Kong - RestaurangCasa Hotel Hong Kong - RestaurangCasa Hotel Hong Kong - LobbyCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCasa Hotel Hong Kong - BadrumCasa Hotel Hong Kong - Badrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05