eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Gästrum Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Casa Hotel Hong Kong - Entré Casa Hotel Hong Kong - Reception Casa Hotel Hong Kong - Reception Casa Hotel Hong Kong - Reception Casa Hotel Hong Kong - Lobby
Casa Hotel Hong Kong - Lobby Casa Hotel Hong Kong - Café Casa Hotel Hong Kong - Café Casa Hotel Hong Kong - Restaurang Casa Hotel Hong Kong - Restaurang Casa Hotel Hong Kong - Restaurang Casa Hotel Hong Kong - Café Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Business Center Casa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 162
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 5894 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
9,0
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (5894)
Sortera efter:
Yat F. Affärsresenär Sweden, den 2 juli 2013
Ingen lyx men helt OK

Renlighet, Personal, Läge
6
Som sagt det var ingen lyx jag var på genom resan och har bott på Casa Hotell tidigare och det är helt OK rummet var inte så stor men för mig är renlighet viktigare. Och läge är också bra det var nära till allt jag hade 30 meter till tunnelbana station och till kvälls shopping tog det bara 5 min till fots och personalen var mycket trevliga skulle jag kunna tänka mig att bor på Casa hotell nästa gång när jag kommer till Hong Kong? JA det skulle jag.
Helena M. Familj med småbarn Sweden, den 28 juli 2012
Fint yttre, bedrövligt inre

Läge, lätt att få rum
4,3
Otroligt små rum. Vi fick inte in väskorna och var tvungna att uppgradera. Smutsigt och omodernt. Hissen till reception ur funktion. Ligger vid en mycket trafikerad gata. Dock nära till MTR. Fasadrenovering pågick och vi hade byggjobbare utanför fönstren. Badrummet var mycket svårhanterat. Kan inte rekommendera till någon typ av gäst. Bra reserv om man inte få rum någon annanstans och man behöver bo centralt.
Christofer D. Gruppresenär Sweden, den 3 januari 2011
Bra hotell med trevilg personal

Bra med frukost- och lunchrestaurang. Fina rum, fin tv.
10
Fint hotell med trevlig personal och med en bra restaurang med billiga priser. Väldigt liten garderob men inget som direkt störde mig, hade även ett litet värdeskåp man kunde låsa in saker i.
Stefan N. Reste med partner Sweden, den 22 december 2009
Hotell med bra läge

Bra läge eftersom MTR-stationen Yau Ma Tei bara ligger 10m bort.
7,3
Casa Hotel ligger i ett bra läge utmed Nathan Road i Yau Ma Tei. Härifrån är det gångavstånd till MongKok och Tsim Sha Tsui. Tunnelbanestationen ligger bara 10m bort. I närheten finns 7Eleven och en bra Dim Sum restaurang. Bakom hotellet ligger berömda Temple street. Tyvärr är rummet mycket litet och man får knappt plats med väskorna.
Yat F. Affärsresenär Sweden, den 11 juni 2009
Hotal är nära till det mesta

Jag gilla att hotellet är nära till det mesta och att det är ren personal är vänliga.b
7
Jag var på genom resan och stannade i Hong Kong i en kväll och bode på denna hotel eftersom jag är ofta i Hong Kong och jobba och mitt kontor ligger på Dundas Street då är den här hotel perfekt för mig det lägger bara en sten kast ca. 250 m till mitt jobb och är väldigt nära till mesta aktivitet såsom shopping och restaurang och har man fått nog av allt shopping och stress en dag då kan man går till Kowloon Park för relexing det är bara 500 m bort otrolgt fin park så jag kommer att besöka denna hotel igen nästa gåna när jag är i Hong Kong den saken är klar.
Tips om shopping: Det är nära till det mesta och shopping med marknad och varuhus.
Jasmine L. Ensamresenär Malaysia, den 9 juli 2014
Awesome location, honest staffs

Location, price, comfortable
8,7
Location is awesome (near the MTR & stop 9 for bus A21 from airport), honest staffs who returned my overpaid deposit. Toilet was very small though & two tiny elevators aren't enough during peak hours
Tek-Ang L. Ensamresenär France, den 7 juli 2014
Basic room but convenient location

Free internet, location and clean
6
I booked two rooms in this hotel, one for myself and one for my parents that I register at their name. My parents arrived earlier at the hotel but the staff refused to check them in because they needed my passport even though they were presented the voucher with my parents' name in it! This is unacceptable for a hotel of this category. The management should also brief their staff appropriately in order to avoid those silly situation! Luckily I arrived later the same day at the hotel. What would happen if I didn't? My parents wouldn't be able to have their room That was already fully paid for? It's a ridiculous situation and no excuses were presented to my parents afterward! Apart from that the stay in the hotel was good and the room was clean. I like the very convenient access to public transport from the hotel. It was mentioned that guests have complimentary bottles of water which we did have only on the first day and when I asked staff at reception about whether or not we would get it the following days they said "yes" but we never had the bottles of water (except on the first day). The rooms are ok and as long as you don't need much interaction with the staff then it's a good hotel to stay.
Puwanes C. Ensamresenär Thailand, den 6 juli 2014
Easy Access, Convenience

Easy access, Convenience, Clean
7
It was an easy access hotel, only a few step away from the MTR and the bus from the airport stop almost at the door step. The hotel staff can communicate in English. The room is clean enough. The only draw back would be the bathroom where they put the shower right on top of the basin and the toilet so whenever you shower the whole bathroom will be totally wet.
Yong A. Affärsresenär Malaysia, den 5 juli 2014
Nice location and Good WiFi conection

Location , WiFi , staff
7
Just for rest enough, room too small, toilet too small , WiFi in room very Good conection ,staff very politeknik and helpfull, location very near MTR yau MA tei .
Chong S. Gruppresenär Malaysia, den 3 juli 2014
Good location

Comfort
7,3
Comfortable,very good location and near to mtr station.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - GästrumCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCasa Hotel Hong Kong - EntréCasa Hotel Hong Kong - ReceptionCasa Hotel Hong Kong - ReceptionCasa Hotel Hong Kong - ReceptionCasa Hotel Hong Kong - LobbyCasa Hotel Hong Kong - LobbyCasa Hotel Hong Kong - CaféCasa Hotel Hong Kong - CaféCasa Hotel Hong Kong - RestaurangCasa Hotel Hong Kong - RestaurangCasa Hotel Hong Kong - RestaurangCasa Hotel Hong Kong - CaféCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Business CenterCasa Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanCasa Hotel Hong Kong - BadrumCasa Hotel Hong Kong - BadrumCasa Hotel Hong Kong - BadrumCasa Hotel Hong Kong - BadrumCasa Hotel Hong Kong - BadrumCasa Hotel Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3C03