eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Lobby Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurang Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurang Castle Peak Hotel Cebu City - Reception Castle Peak Hotel Cebu City - Skönhetssalong Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Pool
Castle Peak Hotel Cebu City - Faciliteter Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Spa
Område: Cebu City Antal rum: 106
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 1255 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,0
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (1255)
Sortera efter:
Pierre H. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2013
fräscht hotel med bra läge

läget, lätt att hitta och nära shopping
7,7
Vänlig personal och rent o fräscht. Det ligger även nära både ayala center och sm mall. Helt okej badrum.
Restaurangtips: Många härliga restauranger i the terasses på ayala center.
Jan K. Reste med partner Sweden, den 26 augusti 2011
känner mig lurad

vänlig personal
4
inget hotell jag vill rekommendera. bokade rum med två bäddar men fick bare en men fick byta rum. i det nya rummet fans inget badkar som utlovat och den fantastiska utsikten var bara en bakgård. personalen vid "frontdesk" var helt outbildade och kunde inte hjälpa oss på något vis. inte ens med telefonnummer till flygbolaget eller något annat nummer. bytte hotell efter mina 3 dygn där. blev både billigare och bättre. det fanns dock en sak som stämde: det fans kylskåp på rummet. hotellets hissdörrar är fortfarande rena dödsfällan
Emilia A. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2010
Ok hotell

Det var billigt, rent, nära till busstationen.
7,3
Hej! Vi bodde en natt på detta helt ok hotell. Vi hade rum mot gatan men jag upplever inte att vi stördes av trafiken. Det fanns en restaurang på bottenplan med ok mat. Vi gick inte ut så jag kan inte säga något om omgivningarna. Personalen upplevde vi som trevlig. Ps. Akta er för hissdörren, den är livsfarlig!
Gary J. Reste med partner United States of America, den 14 december 2014
Room was clean and quiet. nice bed. large bathroom

Cleanliness, location and service.
9,7
I had a great time. I will stay there again when I return to Cebu.
Michael W. Familj med äldre barn United States of America, den 10 december 2014
Location and ownership

location, staff, value
10
Always a pleasure staying there!
Kendrick K. Ensamresenär Philippines, den 7 december 2014
Castle peak review

Location price and parking
7,3
Good
Philipp S. Reste med partner Philippines, den 7 december 2014
Stacaytion

Value for money, at par amenities with other 3-star hotels, good food
8,7
Leslie A. Familj med småbarn Philippines, den 1 december 2014
Excellent

Good location.very good service.excellent room.
9,7
We enjoyed our stay in this hotel. Very good location near port and ayala mall. Great service,staffs are very accomodating.rates are reasonable.excellent rooms (new renovate).stressfree! Great for relaxation stay with the kids.highly recommended.👍
Jimmy S. Reste med partner United States of America, den 30 november 2014
room service no napkins , & only had banana ketch

clenleness good polite service location
9,3
great just disapionted with room service
Maria F. Reste med partner Philippines, den 30 november 2014
Reasonable Rates

Reasonable Rate Newly Renovated Rooms Friendly and Professional Staff
9
We have been here four times this year. The accomadation felt 5-star at a 3-star price. The stay was generally comfortable and pleasant. The rooms were clean and well-kept. It's located along the main road so getting a cab is not an issue. There is a bar and a spa located at the pent house if you feel like lounging around and get a drink or two!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Castle Peak Hotel Cebu CityCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - LobbyCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurangCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurangCastle Peak Hotel Cebu City - ReceptionCastle Peak Hotel Cebu City - SkönhetssalongCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - PoolCastle Peak Hotel Cebu City - FaciliteterCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - Spa


AS-AGWEB-3C02