eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Castle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Lobby Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurang
Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurang Castle Peak Hotel Cebu City - Reception Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Castle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Castle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 106
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 1165 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
7,9
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (1165)
Sortera efter:
Pierre H. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2013
fräscht hotel med bra läge

läget, lätt att hitta och nära shopping
7,7
Vänlig personal och rent o fräscht. Det ligger även nära både ayala center och sm mall. Helt okej badrum.
Restaurangtips: Många härliga restauranger i the terasses på ayala center.
Jan K. Reste med partner Sweden, den 26 augusti 2011
känner mig lurad

vänlig personal
4
inget hotell jag vill rekommendera. bokade rum med två bäddar men fick bare en men fick byta rum. i det nya rummet fans inget badkar som utlovat och den fantastiska utsikten var bara en bakgård. personalen vid "frontdesk" var helt outbildade och kunde inte hjälpa oss på något vis. inte ens med telefonnummer till flygbolaget eller något annat nummer. bytte hotell efter mina 3 dygn där. blev både billigare och bättre. det fanns dock en sak som stämde: det fans kylskåp på rummet. hotellets hissdörrar är fortfarande rena dödsfällan
Emilia A. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2010
Ok hotell

Det var billigt, rent, nära till busstationen.
7,3
Hej! Vi bodde en natt på detta helt ok hotell. Vi hade rum mot gatan men jag upplever inte att vi stördes av trafiken. Det fanns en restaurang på bottenplan med ok mat. Vi gick inte ut så jag kan inte säga något om omgivningarna. Personalen upplevde vi som trevlig. Ps. Akta er för hissdörren, den är livsfarlig!
Alan D. Reste med partner Singapore, den 21 juli 2014
Good Value for Money

Location; Accessibility; Cost
7,7
Enjoyed the stay. Comfortable and good value for money. Would recommend to friends and consider returning for next visit.
Rick J. Reste med partner United States of America, den 9 juli 2014
Staff very rude, Carpet in room very dirty,
3,3
Our stay at this hotel was horrible. We will never ever stay there again! carpet in room dirty! Blood stains on bedding at check in! Managment no where to be found for two days! Stay away from this place!
Hedda J. Gruppresenär Philippines, den 8 juli 2014
Okay

Nice room
6
Good hotel. Good hotel. Good hotel. Good hotel. Good hotel. Good hotel.
Nizam N. Ensamresenär Singapore, den 19 juni 2014
A fully accessible hotel

Firstly, it is rather cheap. Secondly, it is near to shopping malls. Ayala shopping centre is like 5mins taxi ride and so is SM...Thirdly, there is a small 24hrs shop beside the hotel.
8,3
Quite pleasant
Garry F. Gruppresenär Australia, den 14 juni 2014
Great stay

Staff at the diner
8,7
We had a great stay as we all was do when we stay there
Joseph A. Ensamresenär Philippines, den 13 juni 2014
Almost great until my room transfer and check out.

Attentive staff except when I checked out.
6
It's a good hotel. I would recommend it for other visitors due to its location and most of the staff are very attentive and helpful. However, I would recommend them to get a room in the new wing over the old wing since the room at the old wing is smelly, dilapidated, and generally horrible for its price. Please add staff when you have a queue and you need something ironed out. The staff was rude and did not attend to my needs. Likewise, please train them on IT (troubleshooting), specifically on how to save and print online check in of flight or designate a printer to your computer.
Kamal A. Ensamresenär United States of America, den 13 juni 2014
great

Loved it, swimming, internet
10

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Castle Peak Hotel Cebu CityCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCastle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - LobbyCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurangCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurangCastle Peak Hotel Cebu City - ReceptionCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCastle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCastle Peak Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurangCastle Peak Hotel Cebu City - SkönhetssalongCastle Peak Hotel Cebu City - SkönhetssalongCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - PoolCastle Peak Hotel Cebu City - FaciliteterCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - Spa


AS-AGWEB-3B06