Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Mötesrum Castle Peak Hotel Cebu City - Lobby Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurang Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurang Castle Peak Hotel Cebu City - Reception Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Pool Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum
Castle Peak Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 106
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 1346
omdömen

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,0
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (1346)
Sortera efter:
Pierre H. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2013
fräscht hotel med bra läge

läget, lätt att hitta och nära shopping
7,7
Vänlig personal och rent o fräscht. Det ligger även nära både ayala center och sm mall. Helt okej badrum.
Restaurangtips: Många härliga restauranger i the terasses på ayala center.
Jan K. Reste med partner Sweden, den 26 augusti 2011
känner mig lurad

vänlig personal
4
inget hotell jag vill rekommendera. bokade rum med två bäddar men fick bare en men fick byta rum. i det nya rummet fans inget badkar som utlovat och den fantastiska utsikten var bara en bakgård. personalen vid "frontdesk" var helt outbildade och kunde inte hjälpa oss på något vis. inte ens med telefonnummer till flygbolaget eller något annat nummer. bytte hotell efter mina 3 dygn där. blev både billigare och bättre. det fanns dock en sak som stämde: det fans kylskåp på rummet. hotellets hissdörrar är fortfarande rena dödsfällan
Emilia A. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2010
Ok hotell

Det var billigt, rent, nära till busstationen.
7,3
Hej! Vi bodde en natt på detta helt ok hotell. Vi hade rum mot gatan men jag upplever inte att vi stördes av trafiken. Det fanns en restaurang på bottenplan med ok mat. Vi gick inte ut så jag kan inte säga något om omgivningarna. Personalen upplevde vi som trevlig. Ps. Akta er för hissdörren, den är livsfarlig!
Marilyn R. Familj med äldre barn Philippines, den 27 juni 2015
excellent

location,value,service
10
flawless
Roman R. Ensamresenär Russia, den 23 juni 2015
Great cozy hotel

comfort, coziness, good location
9,3
Everything is just fine. I enjoyed my staying.
Yvonee C. Familj med äldre barn Singapore, den 22 juni 2015
Met expectations

Newly renovated, comfortable lounging chair, friendly staff
8,3
It was pleasant. Room is small though. Security guard helped to manage the traffic while our car turned into the front of the hotel (located along a busy road).
Nizam N. Reste med partner Singapore, den 16 juni 2015
will be back again

location, prompt room service, cleanliness
9,7
this was my second booking for this hotel. value for money. good room service. near ayala
Peter C. Ensamresenär United Kingdom, den 14 juni 2015
Friendly Hotel

Rooms/staff/location
8,3
It was a good stay. Will return there for one night on leaving Cebu. Room was clean and nice. Staff very accomodating. Breakfast ok. Ten minutes walking distance to Ayaya centre. Excellent jazz club opposite.
John B. Ensamresenär Canada, den 9 juni 2015
More for less

Friendly staff punctual, clean rooms flexible non smoking and central location
8,7
Rest quiet comfort and a tub with hot water spa a nice surprise
Jerry S. Reste med partner United States of America, den 30 maj 2015
A Convenient City Hotel

Location, Room comfort, food
2
I needed to go to Cebu to obtain an Exit Permit. The Hotel was good Lots of Taxis, good restaurants in the area and a comfortable room at a good price. The Massage was good and the roof top bar as well.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Castle Peak Hotel Cebu CityCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - MötesrumCastle Peak Hotel Cebu City - LobbyCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurangCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurangCastle Peak Hotel Cebu City - ReceptionCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - PoolCastle Peak Hotel Cebu City - GästrumCastle Peak Hotel Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

SG-AGWEB-6A04