eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cebu Grand Hotel

Cebu Capitol Complex, North Escario St., Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Cebu Grand Hotel Cebu City - Festvåning Cebu Grand Hotel Cebu City - Restaurang Cebu Grand Hotel Cebu City - Restaurang Cebu Grand Hotel Cebu City - Mötesrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Svit Cebu Grand Hotel Cebu City - Mötesrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Lobby Cebu Grand Hotel Cebu City - Svit Cebu Grand Hotel Cebu City - Restaurang Cebu Grand Hotel Cebu City - Restaurang Cebu Grand Hotel Cebu City - Pool Cebu Grand Hotel Cebu City - Svit Cebu Grand Hotel Cebu City - Svit Cebu Grand Hotel Cebu City - Svit Cebu Grand Hotel Cebu City - Reception Cebu Grand Hotel Cebu City - Gästrum
Cebu Grand Hotel Cebu City - Gästrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Gästrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Gästrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Gästrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Gästrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Gästrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Gästrum Cebu Grand Hotel Cebu City - Gym Cebu Grand Hotel Cebu City - Gym Cebu Grand Hotel Cebu City - Gym Cebu Grand Hotel Cebu City - Gym Cebu Grand Hotel Cebu City - Gym
Område: Cebu City Antal rum: 100
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 542 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,5
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (542)
Sortera efter:
Janet J. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2013
låg en bit ifrån flygplatsen lugnt läge

nära ayalashoppingcenter bra service lugnt
8
Ozgur S. Reste med partner Sweden, den 17 april 2011
Centralt beläget

bra standard för pengarna
5
Hotellet låg centralt i staden Cebu. Omgivningen var dock inte trevlig och kändes inte säker. Nära till finare områden i staden ca 5 min med taxi. Frukosten var ingen vidare och personalen kan blir bättre på bemötandet.
Marie K. Gruppresenär Sweden, den 17 mars 2011
Kanon hotell...

Stora fina rum
8
mycket prisvärt hotell och trevlig personal. rummen jättestora med sköna sängar. poolen på taket var kanske inte någon att tala om men den funkade.internet uppkopplingen var inte någon höjdare. bo här och ta en taxi till alla ställen ni vill besöka i cebu. taxiresorna kostar nästan inget. jag kommer att försöka hyra där igen när jag kommer till cebu nästa gång.
Tips om shopping: Ta taxi och åk till de olika köpcentrumen taxin är jättebilligt om man tar en med taxa meter.
Peter K. Ensamresenär Sweden, den 27 januari 2011
Helt ok Hotell med trevlig personal

Personalen, nära till det mesta
6,7
Stannade på CebuGrand ett par dagar för att lära känna Cebu. Läget är bra och lugnt samt att det är ganska nära till det mesta i staden. Upplevde personalen som mycket trevlig och serviceminded.
Karina N. Reste med partner Sweden, den 24 december 2010
Bra overnattningshotell

Bra servic, stora rum.
6
Vi overnattade har pa vag till Malapascua. Som overnattningshotell var det helt ok, lugnt och tyst pa natten sa vi sov gott.
Patrik K. Reste med partner Sweden, den 16 september 2010
Helt ok för pengarna!

Nära till allt, ingen trafik som stör.
7,7
Helt ok hotel för 3-4 nätter. Billigt, stora rum och mycket trevlig och hjälpsam personal. Frukost ingår, men kanske inte med det största sortimentet. Jag har redan bokat 2 nätter till. Lungt och skönt i lobbyn och resturangen. Renovering pågick.
Sean S. Ensamresenär United States of America, den 3 oktober 2014
Not what I was expecting based on the reviews

Price, friendly staff, free water
5,7
A bit let down by the place although it did have balcony rooms and friendly staff. I guess for the price it was not bad but I think castle peak is similar in price with a better location and nicer rooms. My main complaint was the in the wall mouldy aircon, the 2000p required deposit (cash only) and most if all the horrible I mean horrible mattresses. Been traveling 3 weeks and my back felt like hell in the morning.
Patrick I. Familj med småbarn Philippines, den 12 september 2014
Cebu Birthday Vacation

Good Location, Friendly Staff, Value for Money
7,3
Alexei J. Affärsresenär Philippines, den 24 juni 2014
Ok for the price

Good food, good staff service, clean room
6,3
Hotel interior and room is ok. Location is just ok, near a busy road providing easy access to public transportation. They have good food at a 3 star hotel price. Nothing much to do in the hotels area. Ok for short term accommodation.
Mary J. Familj med äldre barn Australia, den 31 maj 2014
We have a nice stay at the hotel.

good customer service, accessible to shops and transportation
8
Our stay with the hotel was very comfortable and staffs are very helpful and good customer service.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cebu Grand Hotel Cebu CityCebu Grand Hotel Cebu City - FestvåningCebu Grand Hotel Cebu City - RestaurangCebu Grand Hotel Cebu City - RestaurangCebu Grand Hotel Cebu City - MötesrumCebu Grand Hotel Cebu City - SvitCebu Grand Hotel Cebu City - MötesrumCebu Grand Hotel Cebu City - LobbyCebu Grand Hotel Cebu City - SvitCebu Grand Hotel Cebu City - RestaurangCebu Grand Hotel Cebu City - RestaurangCebu Grand Hotel Cebu City - PoolCebu Grand Hotel Cebu City - SvitCebu Grand Hotel Cebu City - SvitCebu Grand Hotel Cebu City - SvitCebu Grand Hotel Cebu City - ReceptionCebu Grand Hotel Cebu City - GästrumCebu Grand Hotel Cebu City - GästrumCebu Grand Hotel Cebu City - GästrumCebu Grand Hotel Cebu City - GästrumCebu Grand Hotel Cebu City - GästrumCebu Grand Hotel Cebu City - GästrumCebu Grand Hotel Cebu City - GästrumCebu Grand Hotel Cebu City - GästrumCebu Grand Hotel Cebu City - GymCebu Grand Hotel Cebu City - GymCebu Grand Hotel Cebu City - GymCebu Grand Hotel Cebu City - GymCebu Grand Hotel Cebu City - GymCebu Grand Hotel Cebu City - Gym

Kundrecensioner - Cebu Grand Hotel, Cebu City

AS-AGWEB-3C03