Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cebu Guest House

211 Mango Avenue, Fuente Osmena, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Cebu Guest House Cebu City - Gästrum Cebu Guest House Cebu City - Hotellet från utsidan Cebu Guest House Cebu City - Lobby Cebu Guest House Cebu City - Lobby Cebu Guest House Cebu City - Hotellet från utsidan Cebu Guest House Cebu City - Butiker Cebu Guest House Cebu City - Hotellet från utsidan Cebu Guest House Cebu City - Entré Cebu Guest House Cebu City - Butiker Cebu Guest House Cebu City - Butiker Cebu Guest House Cebu City - Hotellet från insidan Cebu Guest House Cebu City - Butiker
Område: Fuente Osmena Antal rum: 20
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Över medel

6,0

baserat på 216
omdömen

Valuta för pengarna
6,7
Läge
7,1
Personal
5,4
Hotellets Skick/Renlighet
5,2
Bekvämligheter på rummet
6,2
Mat/Middag
5,2
Alla omdömen (216)
Sortera efter:
Katja W. Reste med partner Sweden, den 3 maj 2015
Otroligt vidrigt
2
Rummen var skitiga, varma och äckliga. Det fanns inget lås på toaletterna och dom var sönder och ostädade. Vi kunde inte bo där utan bytte hotell direkt när vi sett rummet.
Anmäl det här omdömet
Lars K. Ensamresenär Sweden, den 30 oktober 2011
Trevlig atmiosfar

Mycket vanlig personal
7,7
Ett lugnt lage med en personal som ar mycket positiva Access till wifi fungerar bra pa rummet.
Anmäl det här omdömet
Pavel L. Reste med partner Sweden, den 24 maj 2011
Billigt hotell

Billigt
5,7
Ett riktigt billigt hotell. Rummen är små och ganska nedgångna men faktiskt helt ok ändå, för det priset man betalar. Det finns en gemensam dusch med varmt vatten, vilket är ett plus. Är man ute och backpackar så är det ett ok ställe att stanna på.
Anmäl det här omdömet
Soeren M. Reste med partner Denmark, den 18 juli 2015
I did Travel in 71 countries around the world,
2,3
Very bad, so fare the badest place i ever have seen. Very dirty, no ligths in our room, not friendly personal, overall a place You dont wana stay
Anmäl det här omdömet
Shunsuke O. Ensamresenär Japan, den 1 maj 2015
everything is nige

clean low cost friendly
10
i would like to stay again!
Anmäl det här omdömet
Haidee V. Familj med småbarn Philippines, den 19 april 2015
surprising accomodation
2,7
uncomfortable, will never consider it again
Anmäl det här omdömet
Razvan M. Reste med partner Philippines, den 20 januari 2015
it's a place you will never want to be

absolutely nothing
2
Ugly experience, it might be well called as the worst of Philippines you can find there. I won't advise anybody to go there.
Anmäl det här omdömet
Pietro R. Ensamresenär United States of America, den 23 december 2014
good location, good 4 price stay.

good location, good 4 price stay.
8,3
stay was ok!
Anmäl det här omdömet
Cris E. Ensamresenär Philippines, den 5 november 2014
Not worth it
4,7
This hostel's quality has disintegrated over the years. I had a terrible stay. Dirty room, filthy and smelly restroom, unfriendly staff.
Anmäl det här omdömet
Lau K. Ensamresenär Malaysia, den 30 oktober 2014
Dirty, bad Location, Dark Guest House
2,3
It was worse guest house I stay before. A bad roommate stay with us & the condition of the dorm room was dirty, unclean & uncomfortable. The location was not good, only a fast food restaurant near the guest house. Inconvenient for backpackers to find out the interest. Suggested backpackers do not stay in.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cebu Guest House Cebu CityCebu Guest House Cebu City - GästrumCebu Guest House Cebu City - Hotellet från utsidanCebu Guest House Cebu City - LobbyCebu Guest House Cebu City - LobbyCebu Guest House Cebu City - Hotellet från utsidanCebu Guest House Cebu City - ButikerCebu Guest House Cebu City - Hotellet från utsidanCebu Guest House Cebu City - EntréCebu Guest House Cebu City - ButikerCebu Guest House Cebu City - ButikerCebu Guest House Cebu City - Hotellet från insidanCebu Guest House Cebu City - Butiker


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06