Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidan Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Badrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Svit Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Svit Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum
Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 31
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 968 omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,5
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (968)
Sortera efter:
Lennart L. Familj med småbarn Sweden, den 16 juli 2012
trevlig personal privärt

personalen bra läge nära shoppin centra
7,7
billigt och bra hotel nära shopping ,bra service,sämre med plats för frukost og maten sämre en medel men prisvärt hotel vi kommer att återvända.
Tips om shopping: ta taxi till ayala eller sm shoppingcenter 100p med taxi
Nektarios C. Ensamresenär Sweden, den 9 januari 2012
Trevlig hotel att bo i.

Serviceminded personal som gör allt för att tillmötesgå gästen.
7,3
Ett medelklass hotel som har tillgång till allt det vanligaste som man önskar på en hotel. Gratis internät för gästerna. Städning dagligen.
Hakan C. Familj med äldre barn Sweden, den 27 februari 2010
Bra och billigt boende

Priset, närhet till shoppingcenter, tyst, rent.
8
Hotellet är rent och funktionellt. Personalen är trevlig och serviceinriktad. Frukosten helt ok. Läget är helt ok med gångavstånd till shoppingcenter. Ca 15 min m taxi från hamnen och 45 min till flygplatsen. Inga stora gator i närheten utan tyst på natten. Saknade dock en pool eller en trädgård att komma ut och andas i mitt i staden. Prisvärt.
Tips om shopping: Gångavstånd till shoppingcenter.
Jerome J. Ensamresenär United Kingdom, den 21 april 2015
Comfortable and safe

Staff, food and amenities
8,7
Good... Can't ask for more
Ana G. Ensamresenär Italy, den 15 april 2015
Good price clean Room

Cleaness price
6,7
Room are basic but for The price is ok , they offer a breakfast Which is not perfect but is good enough to start the day. Location is a little bit out but you can get taxi very easy and cheap. Internet is very bad in the room .
Georgette G. Ensamresenär Philippines, den 10 april 2015
we'll be back

i like that the neighborhood is quiet and that there is ample parking space. the staff are lovely and attentive and the food is good
8
Mohammad R. Reste med partner Indonesia, den 5 april 2015
Value for Money and Location

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I enjoyed my stay here. I love the breakfast and the staff were very helpful. The location is pretty strategic, near the Osmena Circle. I would come back!
Mohammad R. Reste med partner Indonesia, den 4 april 2015
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I only stayed for one night but then I decided to extend my stay at this hotel. I love the neighborhood and its strategic location.
Mohammad R. Reste med partner Indonesia, den 3 april 2015
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
The longer I stay here, the more convenient I felt--like home. Simply love the day-to-day activities around the hotel.
Jeffrey M. Ensamresenär Malaysia, den 29 mars 2015
Nice budget hotel

Friendly and helpful staffs and clean spacious rooms
7,3
it was an enjoyable short stay

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu CityCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - BadrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SvitCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SvitCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - RestaurangCebu R Hotel – Capitol Cebu City - RestaurangCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Business CenterCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - ReceptionCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3A04