Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidan Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Badrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Svit Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Svit Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum
Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 31
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 988
omdömen

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,5
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (988)
Sortera efter:
Lennart L. Familj med småbarn Sweden, den 16 juli 2012
trevlig personal privärt

personalen bra läge nära shoppin centra
7,7
billigt och bra hotel nära shopping ,bra service,sämre med plats för frukost og maten sämre en medel men prisvärt hotel vi kommer att återvända.
Tips om shopping: ta taxi till ayala eller sm shoppingcenter 100p med taxi
Nektarios C. Ensamresenär Sweden, den 9 januari 2012
Trevlig hotel att bo i.

Serviceminded personal som gör allt för att tillmötesgå gästen.
7,3
Ett medelklass hotel som har tillgång till allt det vanligaste som man önskar på en hotel. Gratis internät för gästerna. Städning dagligen.
Hakan C. Familj med äldre barn Sweden, den 27 februari 2010
Bra och billigt boende

Priset, närhet till shoppingcenter, tyst, rent.
8
Hotellet är rent och funktionellt. Personalen är trevlig och serviceinriktad. Frukosten helt ok. Läget är helt ok med gångavstånd till shoppingcenter. Ca 15 min m taxi från hamnen och 45 min till flygplatsen. Inga stora gator i närheten utan tyst på natten. Saknade dock en pool eller en trädgård att komma ut och andas i mitt i staden. Prisvärt.
Tips om shopping: Gångavstånd till shoppingcenter.
Stephen D. Ensamresenär United States of America, den 25 juni 2015
Loved the hotel, hated the traffic getting there

Free use of their PCs, comfortable room, friendly staff
7,3
For a small and affordable boutique hotel, it's probably one of the best in Cebu. But getting there, you have to endure the terrible traffic from the airport which takes about an hour by taxi. Was surprised when I got there and was told my room was upgraded at no extra cost to a larger one with a full-sized bed instead of just a twin. Will definitely try and stay there again if I ever have a reason to return to Cebu.
Warner P. Ensamresenär Philippines, den 22 juni 2015
No toiletries and old towels
5,7
There are no toothbrush and toothpaste which is important when you stay in the hotels. Towels also are very old that looks like a rug. I noted down that I'm going to checkin early but when I arrived at the hotel, they told me I'm not allowed to do early checkin so I have to wait 7 hrs before I could checkin
Ritchie A. Familj med småbarn United Kingdom, den 22 juni 2015
Awesome

Friendly staff, value for money, good location
9,3
Happy and satisfied
Jim R. Reste med partner United Kingdom, den 21 juni 2015
Hotel of choice

Staff, value for money
6,7
I have commented several time times re this property and basically I'm happy to continue using it when I visit Cebu.
Gloria R. Affärsresenär Philippines, den 21 juni 2015
Its was a pleasant stay...

friendly staff, nice location and clean
6,3
we enjoyed our stay. we got upgraded to a nice room with mountain view as your headboard. only drawback is that it is not sound proof.
Gloria R. Ensamresenär Philippines, den 20 juni 2015
lobby can be too crowded in the morning...

close to my appointment, clean and friendly staff
6
overall it was ok. staff are pleasant and try their best to help. I find the lobby too small and can get too crowded especially in the morning. It is not also the best place to stay or entertain friends.
Herwig D. Reste med partner Belgium, den 16 juni 2015
great hotel

hotel is very clean,comfort bed,its a quiet place.
8,3
i would surtenly go back to this hotel. The breakfast was great. Good location. Great staff. Always a taxi waiting to pick up

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu CityCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - BadrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SvitCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SvitCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - RestaurangCebu R Hotel – Capitol Cebu City - RestaurangCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Business CenterCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - ReceptionCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02