eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidan Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Badrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Svit Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Svit Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 31
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 952 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,5
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (952)
Sortera efter:
Lennart L. Familj med småbarn Sweden, den 16 juli 2012
trevlig personal privärt

personalen bra läge nära shoppin centra
7,7
billigt och bra hotel nära shopping ,bra service,sämre med plats för frukost og maten sämre en medel men prisvärt hotel vi kommer att återvända.
Tips om shopping: ta taxi till ayala eller sm shoppingcenter 100p med taxi
Nektarios C. Ensamresenär Sweden, den 9 januari 2012
Trevlig hotel att bo i.

Serviceminded personal som gör allt för att tillmötesgå gästen.
7,3
Ett medelklass hotel som har tillgång till allt det vanligaste som man önskar på en hotel. Gratis internät för gästerna. Städning dagligen.
Hakan C. Familj med äldre barn Sweden, den 27 februari 2010
Bra och billigt boende

Priset, närhet till shoppingcenter, tyst, rent.
8
Hotellet är rent och funktionellt. Personalen är trevlig och serviceinriktad. Frukosten helt ok. Läget är helt ok med gångavstånd till shoppingcenter. Ca 15 min m taxi från hamnen och 45 min till flygplatsen. Inga stora gator i närheten utan tyst på natten. Saknade dock en pool eller en trädgård att komma ut och andas i mitt i staden. Prisvärt.
Tips om shopping: Gångavstånd till shoppingcenter.
Philip C. Reste med partner United Kingdom, den 6 februari 2015
A friendly & good value base in Cebu City..

A good quiet location, friendly staff, good value accomodation.
9,3
It's the 3rd time we stayed here - nice big rooms, quiet area, friendly staff - it's good value for money..
Jaime C. Gruppresenär Canada, den 28 januari 2015
Cebu vacation

Location
7,3
Pleasant
Anthony L. Reste med partner Australia, den 8 januari 2015
Stop over

Quiet clean and safe
9
It was a pleasant stay for the second time at cebu r . I will always stay there . 5 minute walk to Mango square. Nice and quiet.
Anthony L. Reste med partner Australia, den 4 januari 2015
One night stay

Quiet, great staff and clean
9
One night stay on the way through to Bohol. Great staff and very clean and quiet hotel.
Alain D. Familj med småbarn France, den 3 januari 2015
2 rooms with 2 different problems

location transportations accessibility
4
we had 2 rooms - The first one in front of the street was very noisy because at 4 am one car was in repair and people was talking laudly. Even the hotel was at the end of one quiet street the environement was noisy earlly on the morning. (Maybe people don't know that customers of hotels are inside to sleep or "try to sleep" !) - The second room had non working cr. We called the staff who empty the bowl. But just after his departure, the cr was'nt running again .
Karl B. Ensamresenär Austria, den 2 januari 2015
all right , nice staff , clean

nice staff , safety
7,7
OK
Jihoon L. Reste med partner South Korea, den 20 december 2014
it was bad choice to stay this hotel.
2
Staff were good. But especially a staff who works at the reception was so rude and arrogant. And also too unkind to us. And our room was not clean. Ther were so many ants in the room. And the location of hotel was not good to walk around.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu CityCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - BadrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SvitCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SvitCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3A02