eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidan Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Badrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Svit Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Svit Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 31
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 936 recensioner

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,5
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (936)
Sortera efter:
Lennart L. Familj med småbarn Sweden, den 16 juli 2012
trevlig personal privärt

personalen bra läge nära shoppin centra
7,7
billigt och bra hotel nära shopping ,bra service,sämre med plats för frukost og maten sämre en medel men prisvärt hotel vi kommer att återvända.
Tips om shopping: ta taxi till ayala eller sm shoppingcenter 100p med taxi
Nektarios C. Ensamresenär Sweden, den 9 januari 2012
Trevlig hotel att bo i.

Serviceminded personal som gör allt för att tillmötesgå gästen.
7,3
Ett medelklass hotel som har tillgång till allt det vanligaste som man önskar på en hotel. Gratis internät för gästerna. Städning dagligen.
Hakan C. Familj med äldre barn Sweden, den 27 februari 2010
Bra och billigt boende

Priset, närhet till shoppingcenter, tyst, rent.
8
Hotellet är rent och funktionellt. Personalen är trevlig och serviceinriktad. Frukosten helt ok. Läget är helt ok med gångavstånd till shoppingcenter. Ca 15 min m taxi från hamnen och 45 min till flygplatsen. Inga stora gator i närheten utan tyst på natten. Saknade dock en pool eller en trädgård att komma ut och andas i mitt i staden. Prisvärt.
Tips om shopping: Gångavstånd till shoppingcenter.
Katereen N. Reste med partner Philippines, den 9 december 2014
mu choice of Hotel

*clean, good area, and cheap cost
7,3
It was a great pleasure to stay in the hotel because they gave me a big room with the same price that I booked online. Hotel is clean and comfy, but I don't like the smell of the comfort room the spray they used it's kindda irritate my nose.
Victor C. Ensamresenär United States of America, den 9 december 2014
Very comfortable stay.

staff, location and price
9,3
My stay was very nice the room was roomy and comfortable, the staff was very very nice. I will definitely stay there again when I return.
Calvin J. Ensamresenär United States of America, den 7 december 2014
casc1

staff,rooms and location.
8,7
Vary nice, no complaints, except the food.
Joy B. Gruppresenär Philippines, den 29 november 2014
Value for money

Decent place at reasonable rates. It is near restaurants, accessible to public transportation, etc. Helpful staff
8,3
Vincent -. Affärsresenär Philippines, den 19 november 2014
very nice, clean and affordable hotel

very nice and affordable hotel. accessible. as a tour coordinator i strongly recommend this hotel
9,3
The best
Liang T. Ensamresenär Singapore, den 14 november 2014
Staff were friendly and helpful

Quiet location, 7 eleven around the corner and good barbeque food opposite.
9,3
Myunghoon K. Ensamresenär South Korea, den 13 november 2014
Got every needs I had

staff, quietness, room amenities.
10
Was very comfortable with multi-English channeled TV and fridge with drinks, stayed well before going to remote islet.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu CityCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet från utsidanCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - BadrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SvitCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GästrumCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SvitCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3C06