eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cebu R Hotel

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Cebu R Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Cebu R Hotel Cebu City - Lobby Cebu R Hotel Cebu City - Lobby Cebu R Hotel Cebu City - Lobby Cebu R Hotel Cebu City - Lobby Cebu R Hotel Cebu City - Restaurang Cebu R Hotel Cebu City - Restaurang Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel Cebu City - Badrum Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel Cebu City - Svit
Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum Cebu R Hotel Cebu City - Svit Cebu R Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 31
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 901 recensioner

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,5
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (901)
Sortera efter:
Lennart L. Familj med småbarn Sweden, den 16 juli 2012
trevlig personal privärt

personalen bra läge nära shoppin centra
7,7
billigt och bra hotel nära shopping ,bra service,sämre med plats för frukost og maten sämre en medel men prisvärt hotel vi kommer att återvända.
Tips om shopping: ta taxi till ayala eller sm shoppingcenter 100p med taxi
Nektarios C. Ensamresenär Sweden, den 9 januari 2012
Trevlig hotel att bo i.

Serviceminded personal som gör allt för att tillmötesgå gästen.
7,3
Ett medelklass hotel som har tillgång till allt det vanligaste som man önskar på en hotel. Gratis internät för gästerna. Städning dagligen.
Hakan C. Familj med äldre barn Sweden, den 27 februari 2010
Bra och billigt boende

Priset, närhet till shoppingcenter, tyst, rent.
8
Hotellet är rent och funktionellt. Personalen är trevlig och serviceinriktad. Frukosten helt ok. Läget är helt ok med gångavstånd till shoppingcenter. Ca 15 min m taxi från hamnen och 45 min till flygplatsen. Inga stora gator i närheten utan tyst på natten. Saknade dock en pool eller en trädgård att komma ut och andas i mitt i staden. Prisvärt.
Tips om shopping: Gångavstånd till shoppingcenter.
Lyndell F. Ensamresenär Philippines, den 17 september 2014
Cebu R Hotel

affordable,clean,accomodating staff
9
satisfied client...
Jim H. Ensamresenär United States of America, den 12 september 2014
nice stay

breakfast, staff, value
8
Hotel is about the best value for your money in Cebu City. Staff greeted me with a juice, the breakfast was good, and I slept well. Will stay again.
Dimitrios N. Ensamresenär Greece, den 10 september 2014
nice value for money quiet area

staff nice bed good price
6,7
My stay was satisfactory,quiet room,aircon worked well
Frederick C. Ensamresenär United States of America, den 6 september 2014
What I think of the Cebu R hotel

Staff Location Very clean
8,7
The only thing I did not like was the lack of someplace to sit outside to smoke
Craig H. Ensamresenär Australia, den 19 augusti 2014
Great Place

Comfortable , Clean , Friendley
8
I had a great stay in this hotel , very good hotel with helpful staff
Gokulan K. Ensamresenär India, den 18 augusti 2014
Value for Money,good Staffs, Near capital

Good Staffs,neat Rooms
6,3
Good value for money hotel in Capital. Have to take taxi or by walk we reach Rajah Casino & Mango Avenue. By jeepney we reach mango avenue for 10 peso. Have 7/11 near by.
Rollan R. Affärsresenär Philippines, den 17 augusti 2014
Good experience

Clean, good staff, afforadable
7,3
Very good experience. R hotel will be considered everytime im in cebu

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cebu R Hotel Cebu CityCebu R Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCebu R Hotel Cebu City - LobbyCebu R Hotel Cebu City - LobbyCebu R Hotel Cebu City - LobbyCebu R Hotel Cebu City - LobbyCebu R Hotel Cebu City - RestaurangCebu R Hotel Cebu City - RestaurangCebu R Hotel Cebu City - GästrumCebu R Hotel Cebu City - GästrumCebu R Hotel Cebu City - GästrumCebu R Hotel Cebu City - BadrumCebu R Hotel Cebu City - GästrumCebu R Hotel Cebu City - GästrumCebu R Hotel Cebu City - GästrumCebu R Hotel Cebu City - GästrumCebu R Hotel Cebu City - SvitCebu R Hotel Cebu City - GästrumCebu R Hotel Cebu City - SvitCebu R Hotel Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B03