Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centara Grand Beach Resort Phuket

683 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Visa på karta)

Boka nu!

Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pool Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pool Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pool Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pool Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pool Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från insidan Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pool Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pool Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Barnklubb Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Lobby Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pub/lounge
Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Executive Lounge Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restaurang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restaurang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restaurang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restaurang Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Mötesrum Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Mötesrum Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gästrum Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gästrum
Område: Karon Antal rum: 262
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 830
omdömen

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,3
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (830)
Sortera efter:
Kenneth L. Ensamresenär Sweden, den 21 januari 2015
Mycket bra!!!

Suveränt polområde. Bra läge vid beachen. Bra mat.
10
Perfekt läge vid beachen, suveränt poolområde, flera restauranger... Trevlig personal.
Anmäl det här omdömet
Bjarne N. Familj med småbarn Sweden, den 22 december 2012
Mycket bra hotell på stranden

Nära till stan men ändå avskilt
10
Bra hotell med god mat och bra service. Toppen att det ligger direkt på stranden och bara 10 minuters promenad in till centrum. Hög standard på allt från rum, personal, poolområde och mat. Vist är det ett högre pris på maten mot centrum men det tyckte vi att det var värt då det smakade bra. När det var barbecuekväll dukade de upp bord på stranden och det var samma fina service då. Spaavdelningen var mycket omtyckt.
Anmäl det här omdömet
Benny C. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2011
Fantastikt hotell

Läget, standard på hotellet
9,3
Nyttf int hotell på stranden, Bra strand, stor pool, gym, spa fina rumn med egen pool om man så önskar
Anmäl det här omdömet
Karin W. Reste med partner Sweden, den 30 november 2010
Högsta betyg - rekommenderas!

fantastisk service, bra läge mitt på stranden och ändå nära stan. Superfina rum och mycket bra frukost!
9,7
Hotellet hade varit i bruk i endast 3 månader och allt var verkligen tip-topp. Vi bodde där 4 nätter, och hade därför valt ett Deluxrum med utsikt. Vårt rum var helt underbart lyxigt, man låg i sängen eller duchade med full utsikt över havet. Frukosten makalös, med allt man kan önska sig. Läget perfekt - 20 m till stranden från poolen. Poolområdet fantastiskt med "badland"; vattenrutchbanor och en kanal man kunde åka i en simring eller simma runt i. Ca 10 min promenad på stranden till centrum av Karon, men efter mörkret rekommenderas taxi. Ta taxi uppe vid vägen, billligare än att beställa i receptionen. Ganska dyr restaurang, men maten var mycket bra. Dock fanns flera små strandrestauranger precis framför hotellet med mycket bra priser. Detta hotellet kan varmt rekommenderas!
Anmäl det här omdömet
Nithi K. Reste med partner Thailand, den 26 juli 2015
A great escape

Nice pool, great view and private property
8
This is my first time for this hotel. To be honest the hotel is great. Stunning view from my room, nice pool especially the main pool. Unfortunately, there are few points need to be improved. Firstly, the hotel has only fews car park space. Secondly, the breakfast is quite disappointed. I stayed here for 3 days and the breakfast was not varity at all. I had eaten almost the same in every day I spent. Lastly, the security system in the car park is poor. They couldn't reconise my car. At least they should write the customer vehicle registration. On the last day of my staying, there was a singer who stayed in the hotel the security guard just turned the flashlight to my face and acted like I was a criminal. I think it's very rude. The hotel should handle it better than this. But overall I am still satisfised with this hotel. Unfortunately, it will be the first and the last time for me here. Good luck!!
Anmäl det här omdömet
Svetlana S. Reste med partner India, den 23 juli 2015
Lovely resort & amazing staff

The hotel is very beautiful, right at the beach and equipped with great food and amazing spa
8
We stayed there for 3 nights at the pool suite. The place is wonderful and food was great with international menu. Their spa is amazing. Their pool suites are expensive but lack privacy which is a draw back. The other reservation is connectivity to Patong and it's very expensive to hire taxis (400 bath one way). Also their airport transfer is very expensive. Secondly thier in house tour desk charges double thd usual rates to book any day tours around. Overall the resort is wonderful and serves as a best place for a family holiday.
Anmäl det här omdömet
Gabriela G. Reste med partner Brazil, den 15 juli 2015
Great service

Location, service and convenience
9,3
Brilliant
Anmäl det här omdömet
Yves L. Familj med äldre barn Canada, den 14 juli 2015
Nice location and great fun with water activities

1- The location: between the beach and a tropical forest. 2- For travellers with kids: the slides, the lazy river and the rock from which you can jump provide hours of fun.
7,7
The one draw we noticed about the hotel is the highly inflated prices for food, drinks, transportation and tours, when compared to the identical items purchased a couple of minutes outside the parameter of the hotel. The gap is such that it does not encourage you to spend more of your dollars on the hotel premises.
Anmäl det här omdömet
Narin A. Familj med äldre barn United States of America, den 13 juli 2015
Facility

Good location and close to beach. Good breakfast buffet. Very pleasant staffs.
8,3
Overall was good. The entry way was scary hill.
Anmäl det här omdömet
Varin S. Familj med småbarn Thailand, den 7 juli 2015
Could be perfect without aircon problems

Location , beach , atmosphere
7
Would have been absolutely perfect if Aircon was efficient I knew right away it was not just our room and it was not only our specific case But whole system was under designed to save costs .... Otherwise it could be the best hotel in thailand
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centara Grand Beach Resort Phuket PhuketCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från insidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BarnklubbCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - LobbyCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pub/loungeCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Executive LoungeCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - MötesrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - MötesrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - SpaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - SpaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - SpaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GymCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - GästrumCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestaurangCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidanCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PoolCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Centara Grand Beach Resort Phuket, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01