eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Central Karon Beach Resort

Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Gym Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Mötesrum Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Faciliteter Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Restaurang
Centara Karon Resort Phuket - Pub/lounge Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Lobby Centara Karon Resort Phuket - Svit Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb
Område: Karon Antal rum: 335

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 238 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,9
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,8
Alla recensioner (238)
Sortera efter:
Rickard S. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2013
Vi flyttade

Vi blev erbjudna att flytta till Centara Kata Resort
6,3
Rummen och läget var inte det vi hade förväntat oss!
Raija T. Reste med partner Sweden, den 15 september 2012
Trevlig personal

Trevlig ersonal
5,3
Rummet var inte bra: luktade illa, på taket fläckar som verkade vara mögel, tyckte vi.Annars var det rent i sängarna och toaletten.Perioden var inte den bästa: mycket fuktigt och regn, men det visste vi när vi åkte dit.Några dagar var soligt och vi kunde vara i poolen. Viktigaste var att träffa min son med familjen från Australien; träffades i halvvägs.
Daniel Z. Familj med småbarn Sweden, den 2 oktober 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Snyggt och bra med bra frukost
8,7
Hade dålig erfarenheter av andra hotell i Thailand under min månad men detta var värt verenda krona
Tips om shopping: shopping fanns direkt utanför hotellet
Per G. Gruppresenär Sweden, den 28 maj 2010
KLOCKRENT

Rent, mycket att göra, nära till allt, STORT!
8,3
Otroligt prisvärt hotell med underbar personal. Frukosten var riktigt grym och det var rent och fint på hela området. Gymmet var super. Sängarna var stora och väldigt sköna. Poolområdet och poolbaren var klockrent och ni får inte glömma att prova drinkarna som säljs i kannor!! :D Centara ligger nära allt du behöver, restauranger, strand och shopping. Rekommenderar verkligen detta hotell.
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 3 april 2010
Rummen är inte så fina som på bilderna

Själva resorten är fin och bra planerad. Allt ligger vacker inbäddat i grönska och är uppdelad i flera områden. Fler pooler.
5,3
Inte alls prisvärt och mer likt ett 3-stjärnigt hotell än 4-stjärnigt. Rummen i huvudkomplexet var slitna. Servicen i entreen kunde varit bättre. Däremot var själva området i grönskan fint och bra planerat.
Tips: Låt dig inte luras av bilderna.
Bonny D. Gruppresenär South Africa, den 16 juli 2014
Very nice stay, close to everything,

Great swimming pools, fast housekeeping
6,7
Very nice, great for family holiday. Felt very safe in Karon lovely gardens, but some noisy bars at nigt
Phillip M. Familj med småbarn Australia, den 14 juli 2014
Decent 3 star in Karon

The Premium Lounge, the Swimming Pools and the location
7,3
We stayed for 5 nights in the Tropicale wing and could recommend this three star hotel to families with young kids looking for a resort type stay in Karon for the following reasons: it has family friendly facilities, is good value and in a decent location. On the downside, the breakfast "wait to be seated" system is ridiculously understaffed and results in long queues and waiting for no good reason (Staying in the Premium wing we could also eat at another area and did so at least once just to avoid the queue in the main area.) Also watch out for a couple of things at the children's pool area, firstly each kid's drink, will cost your more than two beers in a bar outside the hotel gate and if the kids are invited to play in large clear ball brought to the pool each afternoon - you as their parent will then be asked to pay 300 baht - the current minimum day's wage in Thailand - or $A10 cash per child for that play - no charging to the room, cash only. Evening drinks in the Premium lounge make the extra cost worthwhile.
William W. Familj med äldre barn Australia, den 6 juli 2014
Underwhelmed

the Houskeeping and cleaning staff were excellent
6
While there are many of this type of big hotel ,with many pools , bars and food outlets in Phuket the Centara Karon is without doubt the worst hotel I have ever stayed in for customer service and ambience.The bar staff and front office staff were without exception poorly trained and disinterested in anything to do with customer service. Just getting a small drink order was a nightmare at the beer garden Bar,Luckily the staff at Pub across the road were more than happy to serve us all the food and drink we would ever need. The poorly organised breakfast crush had our group heading down the road for breakfast even though this meal was included in our room fee. The rooms were comfortable and not much more. Would I stay here again-Never!
Renee F. Gruppresenär Australia, den 26 juni 2014
Great relaxing busy

Location ,food , staff
8
Great. Although long checkin. Pleasant stay, clean. Great well priced food. Good Location
Jun K. Reste med partner Singapore, den 23 juni 2014
Comfortable, friendly staff, exceeding expectation

Friendly staff, good location, great holiday getaway location
9,7
Staff were friendly, location is superb (near the beach and renowned local restaurants like Red Onion & Ying Restaurant) and resort has great facilities (3 nice pools and internet lounge)

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - GymCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - MötesrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - FaciliteterCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Pub/loungeCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - LobbyCentara Karon Resort Phuket - SvitCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - Centara Karon Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C08