eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Gym Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Mötesrum Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Faciliteter Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Restaurang
Centara Karon Resort Phuket - Pub/lounge Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Lobby Centara Karon Resort Phuket - Svit Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb
Område: Karon Antal rum: 335

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 253 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,9
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,8
Alla recensioner (253)
Sortera efter:
Rickard S. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2013
Vi flyttade

Vi blev erbjudna att flytta till Centara Kata Resort
6,3
Rummen och läget var inte det vi hade förväntat oss!
Raija T. Reste med partner Sweden, den 15 september 2012
Trevlig personal

Trevlig ersonal
5,3
Rummet var inte bra: luktade illa, på taket fläckar som verkade vara mögel, tyckte vi.Annars var det rent i sängarna och toaletten.Perioden var inte den bästa: mycket fuktigt och regn, men det visste vi när vi åkte dit.Några dagar var soligt och vi kunde vara i poolen. Viktigaste var att träffa min son med familjen från Australien; träffades i halvvägs.
Daniel Z. Familj med småbarn Sweden, den 2 oktober 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Snyggt och bra med bra frukost
8,7
Hade dålig erfarenheter av andra hotell i Thailand under min månad men detta var värt verenda krona
Tips om shopping: shopping fanns direkt utanför hotellet
Per G. Gruppresenär Sweden, den 28 maj 2010
KLOCKRENT

Rent, mycket att göra, nära till allt, STORT!
8,3
Otroligt prisvärt hotell med underbar personal. Frukosten var riktigt grym och det var rent och fint på hela området. Gymmet var super. Sängarna var stora och väldigt sköna. Poolområdet och poolbaren var klockrent och ni får inte glömma att prova drinkarna som säljs i kannor!! :D Centara ligger nära allt du behöver, restauranger, strand och shopping. Rekommenderar verkligen detta hotell.
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 3 april 2010
Rummen är inte så fina som på bilderna

Själva resorten är fin och bra planerad. Allt ligger vacker inbäddat i grönska och är uppdelad i flera områden. Fler pooler.
5,3
Inte alls prisvärt och mer likt ett 3-stjärnigt hotell än 4-stjärnigt. Rummen i huvudkomplexet var slitna. Servicen i entreen kunde varit bättre. Däremot var själva området i grönskan fint och bra planerat.
Tips: Låt dig inte luras av bilderna.
Heather M. Reste med partner Australia, den 27 augusti 2014
Centara karon

Location, premium deluxe club and happy friendly staff
7,7
Our stay was good but would have been much more enjoyable if the beds weren't like slabs, not good for sore backs. Overall hotel was good but the bed was the big let down - fix the beds and we will come back.
Mohamed S. Reste med partner Maldives, den 13 augusti 2014
Good hotel overall. We did not dine at the hotel

Bed was very comfortable
8,3
Paul R. Familj med småbarn Thailand, den 9 augusti 2014
Pleasant Stay, Would Re-reserve

Beach Proximity, Pool water features, In-town but quiet.
9,3
Pleasant stay; my 8 year-old really liked the pool. Everyone seemed to enjoy the accomodations and they seemd well kept up. Staff was very pleasant. Went off property to eat sometimes, but could find plenty to eat on-site too. Breakfast was varied and enjoyed by all, especially the Ratatouille. In-room refrigerator allowed us to buy drinks off-site as we wished. Would stay again. Negative: hamburgers had an off-flavor.
Gareth L. Reste med partner United Kingdom, den 6 augusti 2014
Nice Vacation Hotel

Swimming Pools, Pool Bar and swimming pools
7,7
Nice hotel, check in was nice and easy, room was k faulty fridge was replaced after a couple of reminders . 3 pools to choose from . Breakfast was a pain in main restaurant however poolside was opened up forover flow for brakfast and that eased the issue. All in all a nice place , a little quiet and away from the hustle of patong but taxi service was available. Would go back
Jamil H. Familj med äldre barn Malaysia, den 30 juli 2014
Customer handling below PAR

comfortable bed and bath facility
4,7
For a 4 star hotel, the overall service is below expectation. On arrival date and our late checked-in close to 5 pm, not all rooms were ready. The hotel did not have sufficient bellboys. The operator and front desk were not english proficient as we had problem asking for Qiblat (praying direction) . When ckecking out, they claimed that we took their laundry bag and later was found by the roon service staff . Although they apologised, the damaged was done. As a suggestion, Agoda should provide for special request such as Muslim food for breakfast especially .

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - GymCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - MötesrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - FaciliteterCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Pub/loungeCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - LobbyCentara Karon Resort Phuket - SvitCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - Centara Karon Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B01