eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Gym Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Mötesrum Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Faciliteter Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Pub/lounge
Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Lobby Centara Karon Resort Phuket - Svit Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Restaurang
Område: Karon Antal rum: 335

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 273 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,8
Alla recensioner (273)
Sortera efter:
Rickard S. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2013
Vi flyttade

Vi blev erbjudna att flytta till Centara Kata Resort
6,3
Rummen och läget var inte det vi hade förväntat oss!
Raija T. Reste med partner Sweden, den 15 september 2012
Trevlig personal

Trevlig ersonal
5,3
Rummet var inte bra: luktade illa, på taket fläckar som verkade vara mögel, tyckte vi.Annars var det rent i sängarna och toaletten.Perioden var inte den bästa: mycket fuktigt och regn, men det visste vi när vi åkte dit.Några dagar var soligt och vi kunde vara i poolen. Viktigaste var att träffa min son med familjen från Australien; träffades i halvvägs.
Daniel Z. Familj med småbarn Sweden, den 2 oktober 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Snyggt och bra med bra frukost
8,7
Hade dålig erfarenheter av andra hotell i Thailand under min månad men detta var värt verenda krona
Tips om shopping: shopping fanns direkt utanför hotellet
Per G. Gruppresenär Sweden, den 28 maj 2010
KLOCKRENT

Rent, mycket att göra, nära till allt, STORT!
8,3
Otroligt prisvärt hotell med underbar personal. Frukosten var riktigt grym och det var rent och fint på hela området. Gymmet var super. Sängarna var stora och väldigt sköna. Poolområdet och poolbaren var klockrent och ni får inte glömma att prova drinkarna som säljs i kannor!! :D Centara ligger nära allt du behöver, restauranger, strand och shopping. Rekommenderar verkligen detta hotell.
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 3 april 2010
Rummen är inte så fina som på bilderna

Själva resorten är fin och bra planerad. Allt ligger vacker inbäddat i grönska och är uppdelad i flera områden. Fler pooler.
5,3
Inte alls prisvärt och mer likt ett 3-stjärnigt hotell än 4-stjärnigt. Rummen i huvudkomplexet var slitna. Servicen i entreen kunde varit bättre. Däremot var själva området i grönskan fint och bra planerat.
Tips: Låt dig inte luras av bilderna.
Julia B. Reste med partner New Zealand, den 28 oktober 2014
Would not recommend

Location, reasonable value
5,3
Too many Russians and tourists
Sutthichai M. Familj med äldre barn Thailand, den 5 oktober 2014
Standard of services

Noting spacial
4
room not ready for check in (16.30 o'clock double standard between Thai and foreigner
Lingling J. Familj med småbarn China, den 29 september 2014
good staff. convenient location.pool
9
good staff but duty on SEP 27 front counter miss
Lingling J. Familj med småbarn China, den 25 september 2014
worth to spent your time and money

location breakfast and pool
9,3
All of staff is ok but who duty on front counter September 27. I wanted to borrow a umbrella and a towel take to the beach,she told me i can get umbrella form my room and the shower towel was not allowed to carry outside.rejected me intelligently ,then i had some other thing need to back to the room.and time i cost 20 min at least,because my room number is almost in the farest distant of the RESORT. furthermore ,when i went to the gate of resort saw another family took 3 or 4 yellow shower towels and prepared get out,and! the entrance guard say nothing. - -b What's problem with me? There had some different from guest to guest? Even though, other staff was really friendly and kindly, breakfast was great variety and the pool was clean.Maybe i will come back next time. and hope increase some service staff can speak Chinese
Joseph M. Reste med partner New Zealand, den 16 september 2014
Home away from home

Location, Staff were attentive, Breakfast the best
9,7
Apart from the rain I had an excellent experience, the location was great I enjoyed breakfast a lot. I did find the bed a bit hard but not an issue.. Over all CKR will be my first choice of stay for my wife and I if we should return next year. I know she had a great experience as well. Thank you to the staff very friendly and ready to assist

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - GymCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - MötesrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - FaciliteterCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Pub/loungeCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - LobbyCentara Karon Resort Phuket - SvitCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - Centara Karon Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C06