eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Gym Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Mötesrum Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Faciliteter Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Pub/lounge
Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Lobby Centara Karon Resort Phuket - Svit Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Restaurang
Område: Karon Antal rum: 335

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 301 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (301)
Sortera efter:
Rickard S. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2013
Vi flyttade

Vi blev erbjudna att flytta till Centara Kata Resort
6,3
Rummen och läget var inte det vi hade förväntat oss!
Raija T. Reste med partner Sweden, den 15 september 2012
Trevlig personal

Trevlig ersonal
5,3
Rummet var inte bra: luktade illa, på taket fläckar som verkade vara mögel, tyckte vi.Annars var det rent i sängarna och toaletten.Perioden var inte den bästa: mycket fuktigt och regn, men det visste vi när vi åkte dit.Några dagar var soligt och vi kunde vara i poolen. Viktigaste var att träffa min son med familjen från Australien; träffades i halvvägs.
Daniel Z. Familj med småbarn Sweden, den 2 oktober 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Snyggt och bra med bra frukost
8,7
Hade dålig erfarenheter av andra hotell i Thailand under min månad men detta var värt verenda krona
Tips om shopping: shopping fanns direkt utanför hotellet
Per G. Gruppresenär Sweden, den 28 maj 2010
KLOCKRENT

Rent, mycket att göra, nära till allt, STORT!
8,3
Otroligt prisvärt hotell med underbar personal. Frukosten var riktigt grym och det var rent och fint på hela området. Gymmet var super. Sängarna var stora och väldigt sköna. Poolområdet och poolbaren var klockrent och ni får inte glömma att prova drinkarna som säljs i kannor!! :D Centara ligger nära allt du behöver, restauranger, strand och shopping. Rekommenderar verkligen detta hotell.
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 3 april 2010
Rummen är inte så fina som på bilderna

Själva resorten är fin och bra planerad. Allt ligger vacker inbäddat i grönska och är uppdelad i flera områden. Fler pooler.
5,3
Inte alls prisvärt och mer likt ett 3-stjärnigt hotell än 4-stjärnigt. Rummen i huvudkomplexet var slitna. Servicen i entreen kunde varit bättre. Däremot var själva området i grönskan fint och bra planerat.
Tips: Låt dig inte luras av bilderna.
Jeannette N. Reste med partner United Kingdom, den 7 januari 2015
Not for us!

The web page!
7
When we arrived we realised we had stayed 20 years ago. Would not have booked again but name was different and pics had no resemblance. We were shown a room on 7th floor. Not anything like web page. Fortunately we were able to move to pool view. First day at pool we witnessed a Russian man with a chest infection spitting in pool. We moved to another pool and never returned. then later sitting on our balcony we watched another Russian man below being sick in the bushes! We booked for 4 nights but at 1pm was asked to change room! Not our best trip.
Robert B. Familj med småbarn South Africa, den 22 december 2014
Great place to stay! We'll go back!

Staff where perfect! Breakfast was perfect.
9,3
Will definitely go back to this hotel. Didn't want for anything. When I did, the staff where onto it! Well done!
Soo S. Familj med småbarn Singapore, den 20 december 2014
Good Pools

Azure food, Kids Pool, Location
8,7
It was a great stay with my kids missing the pool so much and ask to extend a night. However, we were disappointed with the mosquitoes inside the room. Had a few bites on my kids legs. Hope management will improve to supply insect spray in future, especially in the Tropicana and lagoon pool area. Overall, we have a great stay there and will definitely try out other Centara.
Zarinah M. Familj med småbarn Singapore, den 15 december 2014
Family friendly hotel

Lots of facilities, accessible to food and close proximity to the beach
7,7
Definitely a place to stay with your family. Stayed in Deluxe Lagoon. Lots of facilities from pools, gym and kids club. Very accessible to food joints and walking distance to the beach. Room in Deluxe Lagoon may need to be updated as it looks kind of "old" but overall a wonderful stay.
Robert D. Familj med äldre barn Netherlands, den 8 december 2014
Centara Karon - a good place to stay

good pools, central location and a clean hotel
7,7
Good and enjoyable stay

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - GymCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - MötesrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - FaciliteterCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Pub/loungeCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - LobbyCentara Karon Resort Phuket - SvitCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Restaurang

Kundrecensioner - Centara Karon Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A01