Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 403 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,0
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (403)
Sortera efter:
Michael J. Familj med äldre barn Sweden, den 3 november 2015
50 års firande

Frukosten, poolerna, utbudet av aktiviteter.
9
Vi bidde där 8 nätter och hade det riktigt bra och trevligt där. Var nära till stranden och shoppingen. Havsutsikten från våra rum var inte då mycket till havsutsikt. Tidvis hög ljudnivå från terasses sidan från närliggande barer. Mycket bra frukost med mycket att välja på.
Anmäl det här omdömet
Rickard S. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2013
Vi flyttade

Vi blev erbjudna att flytta till Centara Kata Resort
6,3
Rummen och läget var inte det vi hade förväntat oss!
Anmäl det här omdömet
Raija T. Reste med partner Sweden, den 15 september 2012
Trevlig personal

Trevlig ersonal
5,3
Rummet var inte bra: luktade illa, på taket fläckar som verkade vara mögel, tyckte vi.Annars var det rent i sängarna och toaletten.Perioden var inte den bästa: mycket fuktigt och regn, men det visste vi när vi åkte dit.Några dagar var soligt och vi kunde vara i poolen. Viktigaste var att träffa min son med familjen från Australien; träffades i halvvägs.
Anmäl det här omdömet
Daniel Z. Familj med småbarn Sweden, den 2 oktober 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Snyggt och bra med bra frukost
8,7
Hade dålig erfarenheter av andra hotell i Thailand under min månad men detta var värt verenda krona
Tips om shopping: shopping fanns direkt utanför hotellet
Anmäl det här omdömet
Per G. Gruppresenär Sweden, den 28 maj 2010
KLOCKRENT

Rent, mycket att göra, nära till allt, STORT!
8,3
Otroligt prisvärt hotell med underbar personal. Frukosten var riktigt grym och det var rent och fint på hela området. Gymmet var super. Sängarna var stora och väldigt sköna. Poolområdet och poolbaren var klockrent och ni får inte glömma att prova drinkarna som säljs i kannor!! :D Centara ligger nära allt du behöver, restauranger, strand och shopping. Rekommenderar verkligen detta hotell.
Anmäl det här omdömet
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 3 april 2010
Rummen är inte så fina som på bilderna

Själva resorten är fin och bra planerad. Allt ligger vacker inbäddat i grönska och är uppdelad i flera områden. Fler pooler.
5,3
Inte alls prisvärt och mer likt ett 3-stjärnigt hotell än 4-stjärnigt. Rummen i huvudkomplexet var slitna. Servicen i entreen kunde varit bättre. Däremot var själva området i grönskan fint och bra planerat.
Tips: Låt dig inte luras av bilderna.
Anmäl det här omdömet
Jean P. Familj med småbarn France, den 21 januari 2016
Nice resort

Carpe Diem staff very friendly, Kid club, food in the Lotus restaurant
9,3
We appreciate our stay in Centara Karon. It is a nice place where you feel in vacations. The room you have can make a difference, actually we changed room after the first night. Just a problem about baby sitting, for young children the baby sitters are not profesional, they send any staff from hotel and not well-trained. The kid club close at 17:45 , so there is no place for young baby to play in the evening. We book babysitting in the evening and she arrived with the high shoe ( can not run after the children ) Otherwise everything was nice. Food at the restaurant is good
Anmäl det här omdömet
Galia A. Familj med småbarn Australia, den 8 januari 2016
Activities for family and kids

Entertaining kids, great breakfast, excellent breakfast staff
7,7
We loved our stay at this resort , the kids enjoyed themselves , the team who runs the activities daily are from Yugoslavia and they are energetic , friendly , caring and friendly . They made sure they connect with each guest and made sure to remember the kids name and what they liked . This was something very different from any other resort we have stayed in.
Anmäl det här omdömet
Chi M. Familj med småbarn Hong Kong, den 1 januari 2016
Nice Carpe Diem team staffs

We would like to thank you Drago, Leon,Jo and 3 ladies for providing us a good entertainment during our stay. They are nice and try let each of guests feel happy & enjoy. They did a great job!
7,7
Nice environment, staffs and Carpe Diem members. Just one thing to make us feel unhappy is E zone staffs not quite helpful and welcome kids to play in there. Thanks again for each of Carpe Diem members. Regards James
Anmäl det här omdömet
Brandon M. Familj med småbarn United States of America, den 28 december 2015
Great place for families

Great pools, well organized with lots of activities, very nice staff.
7,3
We had 4 families, with 7 small children aged 1-4. The hotel was a great place to enjoy the weather and relax with young children, with a very nice park, kids' clubhouse and kids pool complete with waterfalls and slides. 5 minutes walk from the beach, lots of conveniently close shops and restaurants. The staff were all very kind and accommodating, and universally helpful. The breakfast buffet was fantastic, with many options and very healthy, fresh options. Lots of fruits and vegetables, yogurt, eggs, a variety of breads, pancakes and waffles, and other non-Western options as well! The only negative observations are that the level of English proficiency was a bit low and we sometimes wondered whether we were understood at all, and that the kids' pool was quite cloudy and dirty looking (we suspect from all of the sunblock on the kids!) However, the staff regularly ran a filter and pump on the pool while we were there, and we are fairly sure that it was simply the high number of children in the pool that caused the cloudiness. The other pools were both crystal clear and clean.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - GymCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - MötesrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - FaciliteterCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Pub/loungeCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - LobbyCentara Karon Resort Phuket - SvitCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01