Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Central Karon Beach Resort

Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Pub/lounge Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Mötesrum Centara Karon Resort Phuket - Gästrum
Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Lobby Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Utsikt Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Utsikt Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool
Läge: Karon Antal rum: 335

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 200 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
7,7
Gästrecensioner skrivs av våra kunder efter deras vistelse på Centara Karon Resort.
Alla recensioner (200)
Rickard S. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2013
Vi flyttade

Vi blev erbjudna att flytta till Centara Kata Resort
6,3
Rummen och läget var inte det vi hade förväntat oss!
Raija T. Reste med partner Sweden, den 15 september 2012
Trevlig personal

Trevlig ersonal
5,3
Rummet var inte bra: luktade illa, på taket fläckar som verkade vara mögel, tyckte vi.Annars var det rent i sängarna och toaletten.Perioden var inte den bästa: mycket fuktigt och regn, men det visste vi när vi åkte dit.Några dagar var soligt och vi kunde vara i poolen. Viktigaste var att träffa min son med familjen från Australien; träffades i halvvägs.
Daniel Z. Familj med småbarn Sweden, den 2 oktober 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Snyggt och bra med bra frukost
8,7
Hade dålig erfarenheter av andra hotell i Thailand under min månad men detta var värt verenda krona
Tips om shopping: shopping fanns direkt utanför hotellet
Per G. Gruppresenär Sweden, den 28 maj 2010
KLOCKRENT

Rent, mycket att göra, nära till allt, STORT!
8,3
Otroligt prisvärt hotell med underbar personal. Frukosten var riktigt grym och det var rent och fint på hela området. Gymmet var super. Sängarna var stora och väldigt sköna. Poolområdet och poolbaren var klockrent och ni får inte glömma att prova drinkarna som säljs i kannor!! :D Centara ligger nära allt du behöver, restauranger, strand och shopping. Rekommenderar verkligen detta hotell.
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 3 april 2010
Rummen är inte så fina som på bilderna

Själva resorten är fin och bra planerad. Allt ligger vacker inbäddat i grönska och är uppdelad i flera områden. Fler pooler.
5,3
Inte alls prisvärt och mer likt ett 3-stjärnigt hotell än 4-stjärnigt. Rummen i huvudkomplexet var slitna. Servicen i entreen kunde varit bättre. Däremot var själva området i grönskan fint och bra planerat.
Tips: Låt dig inte luras av bilderna.
Simon T. Familj med äldre barn United Kingdom, den 20 april 2014
Relaxing by the pool

The pool, the pool and the pool
8,3
The check-in process was not good as I requested adjoining rooms which were not available. Check in to one of the rooms was not available until 4pm One of the rooms was downgraded for one night due to a lack of rooms The staff were excellent once the rooms were sorted out and the pool was first class.
Cinzia B. Familj med äldre barn United States of America, den 6 april 2014
Great family resort, very close to beach!

buffet breakfast, three pools, location
9,7
We were pleasantly surprised with our stay at Centara Karon Resort. We chose Karon beach because it is quieter than Patong beach, but has all the same amenities. Everything you need is right there, beach is a 5 minute walk, shopping, restaurants, and three great pools at the resort. Wifi is only free in a common area, however if you sign up for the Centara Hotels membership card (free), you can get wifi in your room at no charge. Breakfast buffet was perfect and abundant. The whole family loved the weekly pool party at the hotel.
Supak A. Reste med partner Thailand, den 1 april 2014
Nice location

have a good swimming pool,
6,7
Some front staff haven't got service mind.
Kelly B. Reste med partner United Kingdom, den 25 mars 2014
nice hotel, package holiday type of place

pools, location
8
this is a nice hotel in the area and for the price. about 5 minute walk to the beach. For me Karon isn't a great resort, lots of package holiday guests and nothing authentic about here but the hotel is spacious, rooms are nice, staff are all friendly and polite and the breakfast is very good
Kersten J. Familj med småbarn Estonia, den 23 mars 2014
The best hotel for family stay

the best breakfast, swimming-pool and staff
10
The best hotel for family stay we experienced in Phuket (we had 7-years old daughter with us). Large variety and very tasty breakfast, large room (we had delux-room) and bed (enough space even for 3 persons), great swimming-pool, very clean. Only at first evening we had a war with mosquitos (there were really hudreds of those, don`t know where they came)but after informing reception they organized a kind of proofing and after that none of them was seen and heard.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - Pub/loungeCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - MötesrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - LobbyCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - UtsiktCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - UtsiktCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - UtsiktCentara Karon Resort Phuket - Restaurang

Kundrecensioner - Centara Karon Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A04