Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Gym Centara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteter Centara Karon Resort Phuket - Mötesrum Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Faciliteter Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Barnklubb Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Pub/lounge
Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Lobby Centara Karon Resort Phuket - Svit Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Pool Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidan Centara Karon Resort Phuket - Restaurang Centara Karon Resort Phuket - Gästrum Centara Karon Resort Phuket - Restaurang
Område: Karon Antal rum: 335

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 366
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,0
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (366)
Sortera efter:
Rickard S. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2013
Vi flyttade

Vi blev erbjudna att flytta till Centara Kata Resort
6,3
Rummen och läget var inte det vi hade förväntat oss!
Anmäl det här omdömet
Raija T. Reste med partner Sweden, den 15 september 2012
Trevlig personal

Trevlig ersonal
5,3
Rummet var inte bra: luktade illa, på taket fläckar som verkade vara mögel, tyckte vi.Annars var det rent i sängarna och toaletten.Perioden var inte den bästa: mycket fuktigt och regn, men det visste vi när vi åkte dit.Några dagar var soligt och vi kunde vara i poolen. Viktigaste var att träffa min son med familjen från Australien; träffades i halvvägs.
Anmäl det här omdömet
Daniel Z. Familj med småbarn Sweden, den 2 oktober 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Snyggt och bra med bra frukost
8,7
Hade dålig erfarenheter av andra hotell i Thailand under min månad men detta var värt verenda krona
Tips om shopping: shopping fanns direkt utanför hotellet
Anmäl det här omdömet
Per G. Gruppresenär Sweden, den 28 maj 2010
KLOCKRENT

Rent, mycket att göra, nära till allt, STORT!
8,3
Otroligt prisvärt hotell med underbar personal. Frukosten var riktigt grym och det var rent och fint på hela området. Gymmet var super. Sängarna var stora och väldigt sköna. Poolområdet och poolbaren var klockrent och ni får inte glömma att prova drinkarna som säljs i kannor!! :D Centara ligger nära allt du behöver, restauranger, strand och shopping. Rekommenderar verkligen detta hotell.
Anmäl det här omdömet
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 3 april 2010
Rummen är inte så fina som på bilderna

Själva resorten är fin och bra planerad. Allt ligger vacker inbäddat i grönska och är uppdelad i flera områden. Fler pooler.
5,3
Inte alls prisvärt och mer likt ett 3-stjärnigt hotell än 4-stjärnigt. Rummen i huvudkomplexet var slitna. Servicen i entreen kunde varit bättre. Däremot var själva området i grönskan fint och bra planerat.
Tips: Låt dig inte luras av bilderna.
Anmäl det här omdömet
Andrew S. Reste med partner United Kingdom, den 26 augusti 2015
Nice pleasant stay

Gardens were kept very nice, lots of activities to do, close to beach
7
Anmäl det här omdömet
Ming F. Familj med småbarn China, den 21 augusti 2015
Staff are nice n good location.

swimming pool and location
8,3
Anmäl det här omdömet
Susana S. Familj med småbarn Indonesia, den 20 juli 2015
great family holiday

swimming pool, location, service
8
we stayed for 5Night in this hotel, location is good.. wlking distance to nearby restaurant, temple bazaar in karon, and also karon beach... a lot of spa outside the hotel and laundry... the swimming pool was great, the room is big, we have 2 adjoining room, the twin bed room is 2 queen size bed, fit perfectly for the 7 of us
Anmäl det här omdömet
Fredrick Y. Familj med småbarn Singapore, den 14 juni 2015
Pleasant and relaxing stay with 5 star service

Customer service, hotel cleanliness and price affordability
9,7
It was a pleasant stay with excellent customer service that go beyond the call of duty. The staff went the extra mile to write a card for my son and gave him color pencils after seeing that my son loves drawing.Apart from that the room was clean and comfortable. So overall it was a nice stay and pleasant holiday.
Anmäl det här omdömet
Abhishek C. Familj med småbarn India, den 13 juni 2015
Awsome pool and kids play area

Swimming pool, location, cleanliness.
10
The stay was good although the hotel is a bit pricey in terms of food and in room service. The good part is that other restaurants are available outside where you can enjoy real thai cousine. The swimming pools are amazing .
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - GymCentara Karon Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterCentara Karon Resort Phuket - MötesrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - FaciliteterCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - BarnklubbCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Pub/loungeCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - LobbyCentara Karon Resort Phuket - SvitCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - Hotellet från utsidanCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - PoolCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - GästrumCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - RestaurangCentara Karon Resort Phuket - Restaurang

Kundrecensioner - Centara Karon Resort, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01