Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 812 omdömen

7 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,2
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (812)
Sortera efter:
Maria S. Familj med småbarn Sweden, den 16 mars 2016
prisvärt hotell men inget semesterval
4,7
Prisvärt hotell med bra läge nära till det mesta, men hotellet känns mer som ett cityhotell än semesterhotell. Det finns en liten pool på taket med solstolar vilket var helt okej för några dagar men inte mer. Städning var bra och buffefrukosten var jättebra. Personalen var trevlig men det var mycket svårt att kommunicera då personalens engelska var mycket bristfällig.
Johan C. Reste med partner Sweden, den 23 januari 2015
Johan

Prisvärt, fräscht, bra rum
8
Mycket Positiv, 4:e besöket 😄!
Mikael E. Familj med småbarn Sweden, den 28 september 2014
Mitt nya favorit hotell

Läget, Rent och Valuta för pengarna
9
Kanon hotell för de pengarna. Hotellet är relativt nytt, allt e frächt och rummen är stora och bra. Ligger nära O-top, Hard Rock, Hooters osv...Men de är ej störande De lilla att klaga på är att poolen på taket är lite liten, Men de funkar att bada ändå.
Mikael E. Reste med partner Sweden, den 23 augusti 2014
Bra hotell for en bra peng

Laget, God Mat, Fresh
8,7
Trevligt hotell, For den pengen sa ar det ett riktigt bra hotell. De ligger nara nagra barer och Hard rock cafe, Hooters...men ljudet ar ej storanade.
Marcus O. Ensamresenär Sweden, den 8 mars 2011
Lyxigt

Bra rum
8,3
Bra hotel om man har gott om pengar. Tar betalt för allt, vi råkade kasta en vattenflaska och blev debiterade för detta... 500 bath/natt om du vill ha sällskap på rummet, och då ingår INTE frukost för henne det kostar lika mycket till.. Bra läge fina barer precis utanför, 5 min gång till stranden.
Alexander E. Ensamresenär Sweden, den 4 februari 2011
Topplyx till liten peng!

Centralt, nära strand och väldigt fina rum!
9
ett fint hotel som i sin iver att försöka vara lyxigt går till överdrift - men det ksnske bara är vi... hur som helst är det lite jobbigt att personalen alltid ska ledsaga en till en plats i baren, bordet i restaurangen o/e vid frukost, hjälpa till att bära ett glas, tallrik etc... är säkert jättetrevligt men det går lätt till överdrift, kan snudd på bli störande - detta är inte lyx i min/vår mening! lyx är att personalen finns där men syns inte, men om man vill ha deras hjälp finns de där omgående. en vuxen människa (icke handikappad) behöver inte hjälp med att bära tallrikar, glas etc. behöver inte hjälp till en stol i baren etc... sedan kan centras dresscode gå till överdrift. mankan inte ens kika på hur en restaurang ser ut, på dagtid utan gäster - märk väl, utan att man måste gå tillbaka till rummet och ta poå sig långbyxor, skjorta och heltäckande skor (för herrar!) .... hur som helst: rummet var kanon stor balkon på 52:a våningen utsikt över patong, takbaren/restaurangen på 64:e våningen är verkligen värd ett besök och rekommenderas
Sofia L. Gruppresenär Sweden, den 4 februari 2011
Stilrent och lyxigt hotell med trevlig personal

Närheten till det mesta. Blev överaskad av en mycket fin bar/Lounge på taket.
9,3
Vi blev mycket nöjda med vårat val av hotell, kan rekommendera detta till andra.
Mohd F. Gruppresenär Malaysia, den 9 maj 2016
Good and Nice Hotel
5,3
very best view and top swimingpool is very good idea and good view to see sunhight
John G. Gruppresenär Peru, den 8 maj 2016
Awesome value for my money
5,3
Excellent service and near everything that is funny,.
Louisa L. Gruppresenär Singapore, den 7 maj 2016
4th-7th May 2016
4
1) Booked the last minute deal, bed stated on agoda was king size bed, was given 2 single bed. Called the reception area to get the room changed to a king size bed room, the hotel manager stated we didn't request for king size bed when agoda showed king size bed, thus I just book it without stating I wanted a king size bed, they initially said there wasn't any room available, but still managed to find another room for us. (Was separated with our friends, different floor level, they were on the 4th floor and us on the 3rd) 2) Changed room but yet received a call at night saying that we had to change our room to 8th floor on the 3rd day of our trip(6th May), because there will be renovations going on. Total had to change room twice. Asked us to check out from our room at 12pm and only to be able to check in the room at 2pm, wasted 2 hours of our stay. 3) Back to the hotel room around evening time for a bath, and the water running out from the tap, flush, shower head was all YELLOW, and had a strong iron smell. Called to complain about it, they asked us to turn on the tap for 10mins before using. Problem solved, bed sheets were quite stained (yellowish/reddish). Overall, the stay was satisfactory, the hotel staffs were trying their best to appease us, oh yes the last day we requested for late check out for compensation, they return us another 2 hours to check out, was a little late and within 15mins they called thrice to rush us. Just sharing my experience for the stay, do remember to request for the bed you want upon booking.
1 - 7 av 7 omdömen
Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidanCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidanCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GymCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PoolCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PoolCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PoolCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pool


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01