eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidan Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidan Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Lobby Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Lobby Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gästrum Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gästrum Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gästrum Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gästrum Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gästrum Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurang Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurang Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gym Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pool Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge
Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurang Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurang Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pool Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pool Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pool
Område: Patong Antal rum: 110
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 711 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,2
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (711)
Sortera efter:
Mikael E. Reste med partner Sweden, den 23 augusti 2014
Bra hotell for en bra peng

Laget, God Mat, Fresh
8,7
Trevligt hotell, For den pengen sa ar det ett riktigt bra hotell. De ligger nara nagra barer och Hard rock cafe, Hooters...men ljudet ar ej storanade.
Marcus O. Ensamresenär Sweden, den 8 mars 2011
Lyxigt

Bra rum
8,3
Bra hotel om man har gott om pengar. Tar betalt för allt, vi råkade kasta en vattenflaska och blev debiterade för detta... 500 bath/natt om du vill ha sällskap på rummet, och då ingår INTE frukost för henne det kostar lika mycket till.. Bra läge fina barer precis utanför, 5 min gång till stranden.
Alexander E. Ensamresenär Sweden, den 4 februari 2011
Topplyx till liten peng!

Centralt, nära strand och väldigt fina rum!
9
ett fint hotel som i sin iver att försöka vara lyxigt går till överdrift - men det ksnske bara är vi... hur som helst är det lite jobbigt att personalen alltid ska ledsaga en till en plats i baren, bordet i restaurangen o/e vid frukost, hjälpa till att bära ett glas, tallrik etc... är säkert jättetrevligt men det går lätt till överdrift, kan snudd på bli störande - detta är inte lyx i min/vår mening! lyx är att personalen finns där men syns inte, men om man vill ha deras hjälp finns de där omgående. en vuxen människa (icke handikappad) behöver inte hjälp med att bära tallrikar, glas etc. behöver inte hjälp till en stol i baren etc... sedan kan centras dresscode gå till överdrift. mankan inte ens kika på hur en restaurang ser ut, på dagtid utan gäster - märk väl, utan att man måste gå tillbaka till rummet och ta poå sig långbyxor, skjorta och heltäckande skor (för herrar!) .... hur som helst: rummet var kanon stor balkon på 52:a våningen utsikt över patong, takbaren/restaurangen på 64:e våningen är verkligen värd ett besök och rekommenderas
Sofia L. Gruppresenär Sweden, den 4 februari 2011
Stilrent och lyxigt hotell med trevlig personal

Närheten till det mesta. Blev överaskad av en mycket fin bar/Lounge på taket.
9,3
Vi blev mycket nöjda med vårat val av hotell, kan rekommendera detta till andra.
Robert S. Ensamresenär United Kingdom, den 4 oktober 2014
Loud and dirty
2,3
Stay was terrible. I was first given a room on the main road side and could not sleep until after Hard Rock Cafe's band finished up - loud, very loud. Next day I was moved to another room where I could still hear the noise from HRC, but not as loud. Cleaning is not a strong point at the Centra Ashlee, the lobby is clean enough, but the corridors are unswept for days. My bathroom floor was not cleaned for the 5 nights I was there, and grime is all around the bathroom floor (I have photos to prove it). I could see that the sink and taps had just been wiped with a dirty cloth. I have stayed in budget hotels cleaner than this.
Zuhair A. Familj med småbarn Bahrain, den 4 oktober 2014
Not Bad

Staff Balacony and the height
4
Good but the problem is about the noise at the night.
Zuhair A. Familj med småbarn Bahrain, den 4 oktober 2014
Full of noise area at night

staff, height and the Balcony.
4
Not bad, but I couldn't sleep at night because of the location (It is between the noisy small bars and the hard rock bar), also DO NOT ask for a taxi from the hotel, I asked for one to take me to my second hotel, he took $10 for distance of 1KM, (I had my baggage and my infant and the wheather was heavy rainy), the big problem is when the driver took me to the new hotel he stopped at the beggining of the street and did not agree to enter beside the hotel, he told me that I have to pay him extra if I want him to take me inside the street, imagine that with the heavy rain, my baggage and my infant. Shame on him. You can find cheaper taxis outside with better attitude.
Ng C. Gruppresenär Singapore, den 2 oktober 2014
all good except hygiene of food

Spacious room , centralized and near night spots and shopping center
7,3
everything was good except the food at the cafe need some serious quality checking . Had a very bad diarrhea and fever after eating the food from your cafe.
Anthony W. Reste med partner Australia, den 30 september 2014
great

Location, Clanliness, pool and snack bar,
8,3
Overall the experience and our time was great the only downfall was the lift it could only take three people at a time and breakfast by 8am most food items were not replenished as there was a constant stream of Japanese guests.
Arie B. Reste med partner Indonesia, den 23 september 2014
Great location and view.

Location, View, Facilities.
8,7
We had a wonderful stay in this hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidanCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidanCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GästrumCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GymCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PoolCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurangCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PoolCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PoolCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pool


AS-AGWEB-3A07