Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Hotellet från insidan Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Barnklubb Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Barnklubb Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gästrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gästrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Hotellet från insidan Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurang Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Badrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gästrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pool Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gästrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Business Center Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gästrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gym Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gästrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Business Center Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Trädgård Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Trädgård Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurang Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurang Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Executive Lounge Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Sevärdheter i närheten Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kommunikationer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Reception
Område: Pratunam Antal rum: 266
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 5178
omdömen

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,6
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (5178)
Sortera efter:
Dolpinid S. Reste med partner Sweden, den 7 juli 2015
Två veckor i centre point pratunam

Väldigt centralt, nära till det mesta samt passande för de som föredrar shopping och nattliv.
8
Vänligt bemötande vid entrén. Rena rum men finns vissa delar i rummet som är slitet. Solklart 4 stjärnigt hotell.
Anmäl det här omdömet
Per-Anders B. Reste med partner Sweden, den 4 april 2015
Bekvämt och smålyxigt boende i centrala Bangkok

Läget, frukosten, komforten
9,3
Från det att vi anlände, mitt i natten, tills vi lämnade i en taxi som vi bad hotellet beställa - allt så bra som man någonsin kan önska sig.
Anmäl det här omdömet
Gunilla K. Reste med partner Sweden, den 27 mars 2015
Bra hotell och trevlig personal

Läget, mottagandet, rummet
9
Bra hotell, god frukost, läget nära shopping
Anmäl det här omdömet
Helena A. Reste med partner Sweden, den 13 februari 2015
3 DAGAR I BANGKOK

Läget, personalen & rummens storlek.
6,7
Bra vistelse men dock bör rummen frächas upp då de är lite slitna, för hårda sängar och smutsiga fönster.
Anmäl det här omdömet
Tommy S. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2015
Klart bland dom bättre

Läget, standarden, personalen, kvalitén.
10
Hade våra två första nätter här för att komma ikapp med jetleg. Ett hotell i absolut tiptopklass som rekommenderas varmt. Enda nackdelen är priset på frukosten, 380 baht per person, inte värt det någonstans. Pool, personal, rum, allt håller toppstandard.
Anmäl det här omdömet
Anna R. Reste med partner Sweden, den 8 februari 2015
Nice hotel

Mycket bra gym, härlig frokostbuffe, fint poolområde
9,7
Vi hade en toppenvistelse. Uppskattade den goda servicen och alla hotellets faciliteter
Anmäl det här omdömet
Hans A. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2015
Betyg Centre point

frukosten, personalen samt rena rum
9,7
Mycket bra, vi kom från en rörig vecka i storstaden Taipei och kommer till Centre Point hotell. Avkopplande och sköna dagar på hotellet. Underbart!
Anmäl det här omdömet
Petra H. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2015
fantastiskt hotell

Stort rum, frukosten, centralt läge
9,7
Perfekt läge i bangkok. Nära till shopping. Gångavstånd till det vi ville besöka. Stort rymligt och rent rum. Fantastiskt bra frukost. Poolen var liten och låg i skugga.
Anmäl det här omdömet
Karolin H. Familj med småbarn Sweden, den 7 januari 2015
Super vakert hotell

Läget, rummen, personalen,
9,7
Centre point är ett fantastisk hotell. Väldigt nära till shopping :) nära till allt. Poolen va jätte bra, det va saltvatten i. Personalen va väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi kommer garanterat bo här igen.
Anmäl det här omdömet
Jad S. Familj med småbarn Sweden, den 18 december 2014
Nära till det mesta

Frukost. Nära till köpcenter.
7,7
Stort rum, lite slitet men helt ok. Mycket bra frukost jämför med de andra hotellet vi bodde på. Hotellet ligger jätte nära till de (billiga)köpcenter tex Pantip pratunam med våningar av billiga varor. Om man tex vill besöka MBK så är gång avstånd till skytrain sen är bara en station bort för 20 bht.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Hotellet från insidanCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BarnklubbCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BarnklubbCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - GästrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - GästrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Hotellet från insidanCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestaurangCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BadrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - GästrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PoolCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - GästrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Business CenterCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - GästrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - GymCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - GästrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Business CenterCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - TrädgårdCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - TrädgårdCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestaurangCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestaurangCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Executive LoungeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KommunikationerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - ReceptionCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03