arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Ypperlig 8,2
baserat på 5732 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Ypperlig



baserat på 5732 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5

9,7 hans A.
Sverige
01 februari 2015
Betyg Centre point
frukosten, personalen samt rena rum
Mycket bra, vi kom från en rörig vecka i storstaden Taipei och kommer till Centre Point hotell. Avkopplande och sköna dagar på hotellet. Underbart!

9,7 Petra H.
Sverige
01 februari 2015
fantastiskt hotell
Stort rum, frukosten, centralt läge
Perfekt läge i bangkok. Nära till shopping. Gångavstånd till det vi ville besöka. Stort rymligt och rent rum. Fantastiskt bra frukost. Poolen var liten och låg i skugga.

8,7 Verica O.
Sverige
23 januari 2015
Stort fint rum och bra frukost
Rummet, frukosten, läge
Jag och min syster bodde här under våra sista dagar i Bangkok. Vi har aldrig tidigare bott på detta hotell och men mycket nöjda med vår vistelse. Vårt rum låg högt upp med en fin utsikt över Bangkok. Vi hade ett väldigt stort rum med två stora sängar, ett utrustat kök och en avdelning med soffa och TV. Vi hade tidigare läst att frukosten var av hög klass och det var en av anledningarna till att vi valde detta hotell. Vi var själva mycket nöjda med frukosten! Personalen var otroligt trevlig och väldigt hjälpsamma. Vi blev uppgraderade till ett lite finare rum än det vi bokat. Hotellets läge är perfekt! Det ligger på en något trafikerad gata men trafiken är inget man stör sig på. Det är ca 15 minuter gångavstånd till alla de stora köpcenter så som MBK, Siam Paragon etc. Det ligger även andra köpcenter, McDonalds och marknad bara snett över gatan från hotellet! Ett mycket trevlig vistelse och vi återkommer mer än gärna!

9,7 Karolin K.
Sverige
10 januari 2015
Super vakert hotell
Läget, rummen, personalen,
Centre point är ett fantastisk hotell. Väldigt nära till shopping :) nära till allt. Poolen va jätte bra, det va saltvatten i. Personalen va väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi kommer garanterat bo här igen.

7,7 Jad S.
Sverige
02 januari 2015
Nära till det mesta
Frukost. Nära till köpcenter.
Stort rum, lite slitet men helt ok. Mycket bra frukost jämför med de andra hotellet vi bodde på. Hotellet ligger jätte nära till de (billiga)köpcenter tex Pantip pratunam med våningar av billiga varor. Om man tex vill besöka MBK så är gång avstånd till skytrain sen är bara en station bort för 20 bht.

8,3 Ingrid W.
Sverige
10 december 2014
Nära shopping
Nära ,shopping. Skönt med pool. Bra frukost
Bra och avkopplande vistelse. Saknade morgonrockar Förvaringen av väskorna vid sen utcheckning, var inte så tillfredsställande. Utanför dörren med ett blått snöre runt handtagen. Kändes ej tryggt att ha dem så. Toppenrestaurang på soi 17. "Ones upon a time".

5 Claudia V.
Sverige
09 december 2014
Överskattat
Läget
Personalen kunde inte alls bra engelska, rummet som var deluxe premium stämde inte alls med bilderna. Lekrummet var litet och poolen likaså. Inte alls som förväntat.

9,7 Anders S.
Sverige
21 oktober 2014
det bästa hotel vi bott på i bangkok
bra service-rent och fint-toppvåningen helt underbar

9,3 Bobby V.
Sverige
08 september 2014
Bra läge med god komfort för vettiga pengar
Bra läge med god komfort för vettiga pengar

10 Pia L.
Sverige
29 maj 2014
Lyxigt hotell med mycket tillmötesgående personal
Frukostbuffen var fantastisk, Poolen var fin och hade fina solstolar, rent och fräscht överallt.
Vi blev uppgraderade till delux-rum när vi checkade in. Fin utsikt från 26:e våningen. Bra med litet pentry i rummet och stor kyl och frys. Sängen var helt ok -lite hård för oss europeer men det är alla sängar i thailand. Mycket trevligt bemötande av personalen när vi anlände till hotellet. 1000 thb i deposition för rummet som vi fick tillbaka när vi checkade ut. Hotellet är lite svårt att se från stora gatan så ta en taxi dit första gången. Hotellets sidoentré gick direkt ut på gatan till shoppingen. Seveneleven låg precis utanför sidoentren. Mycket shoppingcentrum och gatushopping på gångavstånd!!! Lite dåligt med restauranger/pubar i detta område. Frukostbuffén var jätte fräsch och fin och det fanns mer än man kan begära, det var mer än kvällsbuffé. Det fanns allt från bacon, korv och ägg till lasagne, biffgryta, kyckling, wok osv. En kock stod och lagade efter beställning, äggröra, toast, våfflor, pannkakor osv.